Toksik ilişkimi bugün nasıl bitirdiğimi anlatacağım size, doğru kararı vermiş miyim?

Sevgilimle ilk zamanlarımız ama bundan önce hiç sevgilim olmadı tabi. Arkadaşlarımla tanıştığımız 1 erkek ile kokteyl içmeye gittik ama sevgilimin olduğunu ve onu sevdiğimi söylemiştim hata yaptım biliyorum eğlence olsun diye saçma bir haraketti ve bunu öğrendi telefonumu kurcalamis arkadaşlarım ile yazismalarimi okumuş o günden sonra her şey çok değişti ilişkimiz de ayrılmak istedim o gün ayrılmadı devam ettik kavgalı gürültülü yeni bir sayfa açıyoruz eskiler bitti artık dedi dedikten sonra her görüşmemizde konuşmamızda onu açtı sürekli tartıştı benimle ayrılmak istedim beni tehtid etti arkadaşlarına bela olurum diye derden böyle 1.5 senemiz geçti eğlendiğimiz zamanlar da oldu tabi ama çoğu kavga seviyordum ama son zamanlar çok takıntılı bir insan oldu beni dakika başı arıyordu kimse sevmiyordu ilişkimizi arkadaşlarıma düşmanlık yaptı tehtid etti tartıştığımız günler evime kadar geldi zile basacam inmezsen diye tehtid etti apartmanın aşağısinda bağırdı beni rezil etti bana vurdu kaç defa ben hep ayrılmak istedim bir şekilde gönlümü aldı düzelecem söz dedi düzelmedi bugünse arkadaşım çağırdı evimizin arkadasindaki parka ben de haber ettim sevgilime sonra o da yok gecenin bir yarısı ne biliyim ne diye konuşmaya başladı geliyorum ben dedi arkadaşımın yanına gittim gene de gelecem dedim çünkü ve geldi oraya kadar gidiyoruz diye götürdü beni boğazımı sıktı vurdu bana kolum mosmor şu an bana bağırmaya başladı bıcaklarım seni dedi ağlıyorum tabi ben çünkü seviyordum onu bana böyle davranması o kadar zoruma gitti ki evlenme hayalleri kuruyordum bir de salağım işte sonra tokat attım ona bana nasıl vurursun diye kolumu sıktı canım aciyinca bağırdım ben de adamlar falan toplandı başımıza sonra o kaçtı gitti giderken de beddua ediyor arkamdan bir tane kız da benimle eve kadar yürüdü sağolsun ve bu şekilde ayrılmış olduk heryerden engelledim çok geç bile kalmısım değil mi ayrılmakla dışarı çıktığım da sürekli arıyordu beni otobüste iken bile kapatmayacaksin telefonu diyordu
Toksik ilişkimi bugün nasıl bitirdiğimi anlatacağım size, doğru kararı vermiş miyim?