Bugün 3,5 yıllık toksik ilişkimi bittirdim sizce ağır olmuş mu?

Bugün çok düşündüm aramanı bekledim yazmanı nerde olduğumu merak etmeni sana geçen dedim soğumuştum senden ama gel gör yine geldin hayatıma yine umutlar koydun içime yine heveslendirdn herşeye ve yine aynı oldun düzelmişsn sandım ama zerre düzelmedin ben kendime çeki düzen verdikçe sen vermedin herşeyimi haber verdikçe haber verme gereğinde bile bulunmadın bugün kötüydüm sağolsun arkadaşlarım beni çağırdı ilk senin aramanı bekledim ama sen hariç herkes aradı sağol en güzel doğum günü hediyesi verdin yine umutlarımı kırarak kalmaz zaten yanına geldin oynadın resmen umutlarımla hevesini aldın ve köşene çekildin asla kalmayacak yanına yarın öbür gün Allah etmesin yaşatığını yaşarsan anlarsın artık yazmam sana sende rahatsız etme beni bugün olduğu gibi ne ara ne sor ben artık hayatımda bana değer veren sevgi veren nelere üzüldüğümü nelere mutlu olduğumu beni merak eden ilk mesajları ondan alıp kötü olduğumda hisedip yanıma gelen atığım durumlardan bile kötü olduğumu düşünen birini almak istiyorum seni de senin gibi biri bulsun ne diyim ki şimdi Allah'a havale ediyorum artık yalanlarına inanmıyorum kendimi seninle senin gibi biriyle mahvettiğim için de kendimden özür diliyorum hadi Eyw.
Bugün 3,5 yıllık toksik ilişkimi bittirdim sizce ağır olmuş mu?