Çok umutsuz ve mutsuz hissediyorum artık?

Arkadaşlar 3 yıllık ilişkim vardı 2 hafta önce bitti aklınızın alamayacağı kadar emek çaba sarf ettim hep ilişkimde hatta bana ilk başta nasıl baktın bana ne güzel seviyorsun Allah seni başımdan eksik etmesin derdi hep hertürlü derdini tasasını çektim daha öncede ayrılıklarımız oldu 1 ay geçiyordu köpek gibi pişman olup yazıyordu afetmem için neyse 2 ay önce ilk defa c. nsellik yaşadık bozdu kızlığımı çok inanmış güvenmiştim daha sonra 1 ay geçti ben bi plan yaptım denedim onu benden başkasına dokunmadığına yemin et dedim buda dediki ben senden başkasına dokunmamışım ama k. rhaneye gitmişim ama normal kıza dokunmamışım ama çoktan gitmişim ve ben delirdim iş yerini ağlarayarak terk ettim arabalarının önüne atmayı düşündüm kendimi o haldeyken baya konuştuk nasıl yaptın dedim konuşmalarına baktım bahane gibi geldi bana çünkü 10 gün öncesinde başka şeyler bahane etti ayrılmadım sonra bana sormuştu seni aldatırsam gidemezsin bozmuş ya buna güveniyor işte gidebiir misin dedi bende dedim ki evlide olsak 4 çocuğumda olsa bırakır giderim seni dedim ben asla yapmam hayatta yapmam dedi hep Şeref n. mus şovu yapıyordu ama neyse işte dedim sen bana böyle bişey istiyorum deseydin yüzüğümüzü takar herşeye izin verirdim dedim hadi bu saatten sonra benimle ya. tcaksın bana yapacaksın herşeyi ama nasıl güvencem dedim oda üst üste dediki her erkeğin nefsi var bazen zevk nefs geliyor erkeğim dedi ya ben varım ben dedim zaten bana yapacaksın dedim oda dediki şimdi ben sana yapmam desem yapsam. Dedim sen kendinden emin değilsin hala erkeğim nefsim var diyorsun hala özür dilerim bidaha yapmam demiyorsun o zaman bende yapacam hadi bakalım başka erkekte bana dokunsun sen madem sen busun dedim oda dedi ki ben buyum sende o Cesaret varsa yap bakalım dedi ve çok iyi bir mesajla bitirdim

Güncellemeler
+1 yıl
Instagramda o takip ediyor hala fotoğraflarımı beğeniyor bende umursamaz davranıyorum hergün gezip tozuyorum paylaşım yapıyorum ama çok çok zoruma gidiyor bozup sırf ayrılmak için böyle iğrenç bir bahane uydurup ortada bıraktı hayatımda en büyük hata onunla beraber olmadı buna müsaade etmemeliydim ama açıl gel yapta demedim kaç defa eve gittik hiç öyle bişey yapmadım ama sanki o an elim kolum bağlandı bu insanın köpek gibi pişman olmasını istiyorum numaramıda değiştirdim istese teyzemden ulaşır
Çok umutsuz ve mutsuz hissediyorum artık?