Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca aramızdaki muhabbet çok iyiyken kaçıyorlar gelmeleri konusunda sorun yok. Gelen çok. Ama konuşmak istemiyorum kimle konuşsam 2 ila 5 is günü içinde go...
Ben kime niyetlensem kaciuor benden hicbir se yokken sanaldakiler de gercektekiler de. Ben Bi platonik kızı 6 sene sevmiş peşinden yüzlerce km yolu gidecek kadar delice seven, nazik kibar sevecen boyu posu yerinde 1930 tarzı fötr şapkalı paltolu giyinen 3 dil bilen antika meraklısı daha 20 yaşında kendi isine sahip bir girisimci 2 klasik araba v 1 motosiklet sahibi jilet gibi biriyim ama reddeden çok oldu. Ve sadece birini gerçekten sevdim ötekiler hoşlantı veya arkadaş ayarlaması. Toplam gercek olanlar 3 bu arada sanaldan konuştuğum en fazla 5 dir. Ya öyle istiyorum ki birini sevmeyi sevilmeyi. Ona sarılıp saatlerce sevinç göz yaşı döküp bitti artik diyebilirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Dostum yazdıklarından şunu çıkardım; kendini ve özellikle sahip olduğun şeyleri biraz ön plana çıkarıyorsun, yani övüyorsun. Umarım karşı tarafada aynısını söylemiyorsundur. Kendi tarzına sahip olman güzel bir şey ancak bu herkesin beğeneceği ve hoş göreceği anlamına gelmez. Bunun bilincinde olmalı ve tarzına yakın insanlara ulaşmalısın. Üzmek istemem ama bildiğim kadarıyla fötr şapka insanlara genel olarak hoş görünmüyor, böyle bir algı var maalesef. Daha aklıma gelse yazardım ama artık uykum var sana iyi geceler. Umarım sorunun yanıtını bulursun.
Herkes öyle diyor saatime de dede saati dedi bitsnesi ama fiyatını duyunca Bi anda kudurdu ajdjdjd
Maddiyata önem vermek pek iyi değildir. Eğer insanların sevmesini istediğin şey paran değilde sen isen buna dikkat et.
Ben paramı değil diğer erko" lardan olan farkimi çalışkanlığımı ve kendi ayaklarım üzerinde durmayı göstermek için anlatiyorum. Ayrıca kültürlü olduğumu belli etmek için de antika merakımdan bahsettim
Unide arkadaşlar 101 e giderken ben kuryelik yapıyordum. Unide aylık 10 bin gelirim oldu benim 2 ay
O derece calisirim
Belki de bunu söyleyiş tarzın karşı tarafa hoş yansımıyor dur, ihtimalleri elden bırakma genede.
Ayrıca erken yaşta kendi paranı kazanıp bir şeyler elde etmen güzel. Ancak bir ilişki kurmayı bu kadar istiyorsan bahsettiğin ortamlara da arada bir uğramalısın bence. Çünkü belki de aradığımız şey kendi sınırlarımızın dışındadır.
Valla çok düşündüm kimse için kendimi değiştiremem zaten hiç vaktim de yok. Ne halleri varsa görsünler ehehehe teşekkürler hocam
Rica ederim. Yaşın genç, önünde bir sürü fırsat var. Belki sen arayıp dururken o seni bulacak. Belki yolda göreceksin, belki başka bir yerde gülümseyip şapka çıkaracaksın. İhtimaller gerçeğe dönüşebilir ve hayatta çok fazla ihtimal vardır. Umarım bu sefer gerçekten seninle olmak isteyen bir insana denk gelirsin. Acele etme diyeceğim ama böyle şeylerin vakti pek belli olmuyor, akışını bırakmak lazım bazen. İhtimalleri göz ardı etmeden güzel bir hayat sür. Onlar senin klâsik arabalarınmış gibi🙂 iyi günler.
Teşekkür ederim:)
Size de iyi günler
Reis bizde tip yok maalesef o yüzden love işleri boş
Bende de yok galiba
Ayrıca aşk tiple olmaz
Bal gibi oluyor bunu diyenelr genelde daha çok bakıyor
Reis sende tip yok
Anlamadım tip derken inşallah turk işçi partisini kastettin.. herkes çok beğenir oysa ki yalan mıydı hepsi yoksa?
Çok kız da dedi erkek de
Tip var ama biraz fitlik ister o kdr. ve günümüzde ki erkek rol modeller gibi degil
Konuşma soyun
Soydur
Tuttugum gibi parcalarım o pijamanı kacma
Özele gel bi
Noluyo lan buzdolabi ne diion ajdjd
@Bittiartikherseyyy 1.83 boyum var 81 kiloyum daha napim 50 mi olim
Kas yoktur belki
@Bittiartikherseyyy öyle six pack falan yok ama yapili biriyim Bi vuruşta 5 mm sert çeliği yamulttum resmi var.