"Onu sadece karismis olmak icin yazmistim durust olmak gerekirse buyuk olcekli kiz gozlemlerime gore siralama su sekilde 1.-uzun boy (yakisiklilik degil yani uzun olsun çamurdan olsun)"
Evet twitter da kızın biri yazmış, bu kadar mı önemli harbiden
"Onu sadece karismis olmak icin yazmistim durust olmak gerekirse buyuk olcekli kiz gozlemlerime gore siralama su sekilde 1.-uzun boy (yakisiklilik degil yani uzun olsun çamurdan olsun)"
Evet twitter da kızın biri yazmış, bu kadar mı önemli harbiden
Sanmıyorum. Herkes bir bütün olarak çekicidir. Twitter gibi ortamlarda femcel denen erkeksiz kalan hayali erkeğini arayan sap kızların fantezi dünyalarindaki uzun boylu davranışları iyi babadan zengin herkesi 10/10 erkekleri çekici buluyorlar ama reelde tipsiz keko 160 lik çar yürüse hemen gelecek düşünüp aşık olurlar. Neyse yukarıdaki kişiye hakaret etmiş gibi oldu ama 160lik halterci hocam vardı. Oyle çapkındi ki 60 inda citirlarla takilirdi. Gerçi onun citirlari 40 ama olsun sjdhsjhshs
Cevap
1Cevap
Kızların düşüncelerini bilimsel materyal olarak algılamayın. Bugün bunu yazan kız bakarsın kısa boylu bir erkeğe vurulmuş aşık olup evlenmiş olabilir. Ciddiye almayın
Ben 150 yim 150 160 arası istiyorum bakalım nasipte ne çıkacak 🙂
Evet çoğu için önemli ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?