Bir kadınla konuşuyordum boyum 1.10 dedim geri kalanın nerede dedi ve sildi. Kalbim kırıldı.

Bir kadınla konuşuyordum boyum 1.10 dedim geri kalanın nerede dedi ve sildi. Kalbim kırıldı.

Boy bazı kadınlar için önemli, bazıları için değil. Bu kadar net. Ama tüm kadınlar için olmazsa olmaz gibi anlatılması biraz şehir efsanesi. İlk etapta fiziksel özellik dikkat çeker, doğru. Boy da buna dahil. Ama ilişkiyi taşıyan şey özgüven, tavır, karakter, güven hissi ve iletişim.
Gerçekçi olalım; evet bazı kadınlar özellikle uzun erkek ister. Bu bir tercih. Ama çoğu kadın için asıl mesele kendini yanında nasıl hissettiği. Güven mi veriyorsun, net misin, omurgalı mısın, sorumluluk alıyor musun? Bunlar boydan daha ağır basar: Boy avantaj olabilir, ama belirleyici olan duruştur. Santimle adam olunmuyor.
Barış bir boydan atsana 😂😂
😂😂 şuna benzer
😂😂😂
Teşekkür ederim
Rica ederim
Benim için değil ama diğer kadınları bilemem tabii ki benden kısa olsun pek istemem tercihim olmaz ama benden mesela bir ya da iki santim kısa olabilir benimle aynı boyda olabilir benden aşırı derecede uzun olmasına da gerek yok
Sen 174 dimi sdfdf
Evwt
Nasıl da unutmadım ama sdfdf
Sen unutmazsın djdjjd
sdssj 🌸
Boyum kadar kol girsin sana deseydin sjfjs
Çok güzel cevap can sdjsj 😅
Bana yönlendir ben derim ona :D
Seni yoramam ve uğraştıramam ama düşünmen yeter :D ♡♡
Kimse benim kuzumun boyuna şaapamaz 🤨🤨
Oy cansın ♡♡ 🤍
Teşekkür ederim yavruşş ♡
Rica ederim güzell ablam ♡ ♡
Barış 💛 kırılmana gerçekten üzüldüm. Önce şunu bil: Her kadın için boy “olmazsa olmaz” değil. Bazıları takabilir, evet… ama bu tamamen kişisel tercih. Senin değerini 10-20 santim belirlemez. Karizma, özgüven, iletişim enerjisi ✨ bunlar çok daha etkili.
O kadının yaptığı ise kaba bir davranış. Böyle biri zaten sana uygun değilmiş diyelim. Doğru insan, fiziksel ölçüyü değil ruh uyumunu önemser. Sen kendini eksik görmezsen kimse seni eksik göremez. Özgüven en çekici şey, bunu unutma 💫
Cevap
33Cevap
Karakter daha önemli. Ama boyu 180 uzeri daha cekici gelir. Ama karakteri yoksa 190 olsa ne olur olmazsa ne olur.
Erkekler daha gorselliğe odaklı. Bizler icin davranişlar daha onemli. Bide söyle birsey var kadin 175 ise isterki kendinden uzun.
Ama 150 boyunda kadınla ,190 adam komik oluyor jdjdjd.
Bazı kadınlar için boy önemli olabilir ama hepsi için değil. İlk etapta fiziksel özellikler dikkat çeker, bu normal. Ama uzun vadede asıl belirleyici olan karakter, özgüven ve duruş oluyor. Boy bir detay, insanın enerjisi ve kendini taşıma şekli çok daha kalıcı etki bırakıyor.
Boy önemli tabiki , ama abartı derece değil. Aslında Barış bunu sorun yapan erkekler, kadını kısıtlıyor topuklu giyinme şu bu kıskançlık yapıp huzur kaçırıyır dolayısı ile kızlar bu sebeple istemiyor
Kendimizden kısa boylu erkek istemeyiz. En az 10 15 cm uzun olmalı. Topuklu ayakkabı gittiğimizde yanımızda küçük kalsın istemeyiz.
1.50 boyu olan 1.90 erkek istiyor dünya çok garip
Konuş kral
😂😂
😂
Yani önemli tabi, benden uzun olması gerekir
Yani sanki diğer erkekler 1.10 boyundaki bir adamın önünde el pençe duruyorlar çok saygılılar da kadınların ne düşündüğü kaldı ha?
Siz de 1.55 kızları küçümsüyorsunuz. 180 üstü olup da 1.55 kızı napayım diyen erkekler yok mu? Var. Haksızlar mı? Bence değiller.
İQ demek ki öyle çalışıyor vizyonsuz kriterlere zaten bu tarz kimseler kendileri bir baltaya sap olamamış şahsiyetleri kale almaya değmez kardeşim fiziksel özelliklere bakarız ama abartılmasına karşıyız vasıfsız herhangi bir hedefi geleceğe dayalı planı vesaire olmayan boş kızları istemeyiz nokta
Benimden biraz uzun ztn sorun etmem seviyorum çünkü
Kadınlar için çok önemli.. yorumları okumak yeterli.
Aşkta özne daima kadınlar, görüyorsunuz. Benden kısa olmasın, topuklu giyince yanıma yakışsın, vs.
Hep kendileri hep kendileri.
Herkes de 190 değil. Yapacak bir şey yok.
Bence espriyi beğenmemiş. 😃
Devam Barış yılmak yok.
Ölmek var dönmek yok :D
Gerisi pantolonumda deseydin tövbe tövbe
Ben zaten kisa boyluyum benden 20-30 cm uzun yeterli
Ayıp olur
Denmez tabi böyle sey ama aklima geliyor kedinmi zor tutyom bazen insanalrin slklgina
sdjsjs
Ben kendimden kısa biriyle el ele yürürken sanki sevgilim değil de onu gezmeye çıkarmışım gibi hissederim yan yana duruş bile bana komik geliyor topuklu giysem iyice olay olur zaten kısa erkek istemem gitsin parkta oynasin
170im , 175 altı erkek kısa bence ama 1.50 hatunlara sorsan 190 altına erkek demezler 😄😄😄 önemli demek ki
Kardom önemli olmasa neden bekar gezelim ki bu yaşımıza kadar onlar için çok önemli en az 180 istiyorlar
Vay Terbiyesuz vay senin gibi centilmen delikanlıya bu yapılır mı hadi ben olsam derim bi odunluk etmişum ula 😅
Ben genelde hep 130 falan derim. Başta şakasına diyorum ama 190 da değilim. Kısayım yani ölümü gösterip sıtmaya razı ediyorum ajsjdj
Erkek kadından kısa olunca çocuğuymuş gibi geliyor, her kadın yanında rahatça topuklu ayakkabı giyebileceği bir erkek ister.
Çok önemli değil 175-80 arası da olabilir. Önemli olan yanıma yakışması, beni taşıyabilecek olgunlukta bir adam olabilmesi. ✨
@Çandarlıı yaş bazen olgunluk göstergesi değil.
Kesinlikle
Kadınlar için boy farkı bazen önemli oluyor da acaba insan boyu olarak mı başka bir şeyin boyu olarak da bilemiyorum
Bazı hem cinslerim kendi boylarına bakmadan erkeklerin boyu konusunda inat edebiliyor
Hahaha o cevabı görmüştüm ama böyle bir tepki beklemiyordum😂
Seviyor pardon aşık olduktan sonra dünyanın en kısası da olsa ayrilmam
Silmesi normal 1.10 da çok kısa :) 1.75 altıyla olmaz benim için:)
Boydan ziyade cüzdanın kabarıklığı statü daha önemli gibi
Sende birden az söylemişsin. O kadarına herkes siler
Uzunum ve hiçbir zaman boy takıntım olmadı. Bazı insanları cidden anlayamıyorum.
Bırak o seni kaybetti barış. Herkes adamı taşıyamaz
Çoğu boya ve fiziğe önem veriyor. Vermeyen çok azdır.
1.10 kısa değil üzülme boyu biz seçemiyoruz sonuçta, sen ister miydin 1.10 olmayı sanki.
Herkes için önemlidir , neden kadınların üzerine bu kadar gidiliyor anlamıyorum
Kardeşim deve de boy var ama yürek yok diye söyleseydin 🙂
Takıyorlar çok takıntılılar babalarını sorsan 1.50 istediği adam 1.90 😂😂
Benim için hiç önemli değil ama bana da bi 190 195 adam pek olmaz.
Benden uzun boylu olsun istiyorum. Evt benim için önemlidir.
Asla boy takıntım yok fakat 1.10 artık engelli kategorisine giriyor ne yazık ki
yanii önemli tabii, aramizda bi en az 10-15cm olmali diye düşünüyorum
Benden kısa erkekle işim olmaz en aşağı benle aynı boy olmalı
Daha ne istiyor ben anlamıyorum bu kızları ya
1.95 boyunuz ya da 2,05 boyunuz yoksa erkekler mümkünse merhaba demesin kimseye 😂 üff şaka yaa 1,96 iyi bu arada yani hakkımız jfjfjfkdkd
Bir insanda ne eksikse karşı tarafta onu arıyor. Benim boyum 1.56 tamam mı karşı tarafta boy takıntım var örnek 1,96 olmak zorunda😂hdjdd hatta indirim yapıyorum. 1,96,0 olabilir 😂hdjdjxx
Zaten bir tane bayan hep boy sorusu soruyor😅
Aynen geri kalanı nerede 😂
Dalga gecer gibi konuşursan kimse ciddiye almaz ⚠️
Bu çocuk sen değilsen sorun yok
youtube.com/shorts/o8I2jrHMPFQ?si=kvm4oUNdMxxDKP_W
😃😃bende uzun boy cok sevmiyorum 170/175
Benim için önemli değil ama çok uzun biri de bana olmazdı ben minyon tipliyim çünkü
Bence para boydan önemli
En çok takık oldukları konu bu diyebilirim
110 dediysen tabii ki siler
Önemli olanda Önemli olmayanda
Yerin altında deseydin 😀
benim için önemli değil
Evet önemli sizinde boyunuz iyiymiş yani
Yo değil benim için valla
Önemli tabii 180 altı erkek zor
Birçoğu önemser
Onlar takıntılı boya önem veriyorlar
Çok kısa istemem ama küçümsemem
Bizim boyumuzdan uzun olması iyi oluyo o yüzden
Benden kısa olsun istemem 😃
Boya posa düşmem diyenlerin hepsi yalancı.
Önemli hele 1.10 Cafer hiç olmasın 🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?