Herkes evlenmek zorunda mıdır sence?
Artık küçük çocuklar bile beni evlendirmeye çalışıyor nasıl kurtulucam bu ısrardan ben? 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
#mutlugünler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herkes evlenmek zorunda mıdır sence?
Artık küçük çocuklar bile beni evlendirmeye çalışıyor nasıl kurtulucam bu ısrardan ben? 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
#mutlugünler
Daha 18- de maruz kalıyorum bu zorlamalara, özellikle akrabalar tarafından ve annem, benim yaşımdakı akrabalarım falan hep nişanlılar diye o, da hevesleniyor anlıyorum, ama direniyorum tabi ki, ama tamamen tercih meselesi, evlenmek istemiyorum okiycam daha diyorum 'sevdiğinmi var?' diyorlar hayır sadece evlenmek istemiyorum sevmiyorum bu konuları diyorum anlamıyorlar, 18 yaşta sevmek erken diye düşünüyorum hayatımda erkek olsun istemiyorum seversem saklamazdım zaten söylerdim diyorum saçmaladığımı düşünüyorlar, onları hiç anlamıyorum, beni taktılar kafaya
hayır tabi ki de zorunda değil. isteyen evlenir. Evlilik kişisel tercihlere bağlı bir durumdur. Evlilik, birçok insan için anlamlı ve önemli bir adım olabilirken, bazı insanlar için evlilik isteği olmayabilir veya başka yaşam şekillerini tercih edebilirler. Evlilik, birçok faktöre bağlı olarak değişen kişisel, kültürel, sosyal ve ekonomik etkenlerden etkilenir. Önemli olan, bireylerin kendi isteklerini, değerlerini ve ihtiyaçlarını anlamaları ve buna göre karar vermeleridir. Herkes kendi yaşamında mutlu ve tatmin olacağı tercihleri yapma özgürlüğüne sahiptir.
Şöyle wikipedia tadında açıklamalara da ayrı bi hayran kalıyorum 😃
Teşekkür ederim abla ee soru çok güzel olunca :D
Evlenmek yuva kurmak güzel bir şey tabi ama sağlam temeller üzerine olmalı öyle sırf evlenmek için kötü bir temel üzerine evlilik kurmak sadece hayal kırıklığı bence. Kısaca sonunun güzel olacağına inanıyorsanız evlenilir ama herkes evlenmek zorunda değill
Hayır tabii ki de değiliz bazen hayatında birisi girmez evlilik yapmıyor olursun bazen çok seversin ama karşı taraf evlilik istemez bazen yine güzel bir ilişkin olur ama evlilik yapmak istemiyor olabilirsin yani çok normal bir olay
Cevap
27Cevap
Kimse evlenmek zorunda değildir. Evlenip evlenmemek kişinin tercihidir. Baskılar ise senin evlilikten yana tercihte bulunman içindir. Sen istemedikten sonra kimse seni evlendiremez.
Küçük çocuklar 18 ine gelmeden bekaretini kaybediyor adı özgürlük oluyor da nikahlanınca mı zorunda oluyor? Evlenmezsin olur biter başına silah dayayan mı var?
Hayır tabi ki herkes evlenmek zorunda değil cocuk sahibi olmak zorunda degil ama bizim toplumumuzda maalesef bu bir sart zorunlulukmus gibi aktariliyor nesilden nesile
İnsanlar mutlu olmak için evlenir mutsuz olmamak içinde ayrılır. Bunu bile anlayamamış bizim insanımız maalesef herkesi canım canım evlendirmeye çalışıyorlar. Sonuç evlendiği için mutsuz olup mutlu olabilmek için ayrılan insanlar oluyor maalesef...
Herkes evlenmek zorunda değil. Belki bir kaç yıl sonra istersin. 18 yaşındasın. Daha hayatın başındasın. Neyin ısrarı bu anlamıyorum. Doğru insan kolay bulunmuyor.
Herkes evlenmesin. Olgun olmayan insanlar özellikle uremesin, kısır kalsınlar. Çünkü onlardan doğan coxuklar da kendileri gibi beş para etmiyor.
hayır tabii ki ayrıca sırf evlenmek için evlenilmez bu sevgililik gibi değil ki hadi bitti güle güle diyemezsin
İnsanın isteği evlenmek yönündeyse evlenir ama isteği ve arzusu evleme yönünde değilse hiç bir kuvvet onu evlendiremez
Herkes evlenmek zorunda değil elbette. Hatta bazı kişilerin evlenmemesi toplumun yararına bile olur...
Arabam Nismo talipleri beklerim 😎
Tercih meselesidir herkes evlenmek zorunda değildir. Bazen de kısmet olmaz.
Değildir. Ben de inat ettim evlenmeme yoluna sjsjdjd
Hepimizin aynı hayat düzenini benimsemesine gerek yok
Evlenmek bir zorunluluk değildir sadece elalem ne der diye saçna bi muhabbet var onuda takmayın
Zorunlu değil. Hayat arkadaşı olmak isteyenler evlensin.
Hayır, değildir. Ben anlamadım bu zorla evlendirme mantığını zaten.
Kimse tarafından tercih edilmeyen biri diye düşünürüm ben
Herkes evlenmek zorunda değildir. Bu tamamen kişisel bir tercihtir.
Kesinlikle değil. Bir de karşısındaki doğru kişi değilse hiç gerek yok...
Mecbur zorla olacak bir şey değil başkasının lafıyla da olacak bisey değil kendi kararın önemlidir kendi hayatın sonuçta
Direne direne kazanacağız.. 😄
Maalesef bizim ülkemizde evde kaldın algısı var kimse bekar gezmenin normal olduğunu anlayamıyor
Herkes evlenmek zorunda değildir. Kişi eğer biriden hoşlanır ise büyük ihtimalle evlenir
Evlenmek isteyen evlenebilir…
Kesinlikle hayır bazı insanlar evlenmemeli
Değil tabii ki de
Bence zorunda değil
Yaşın geçmiş bu saatten sonra zor
Hayır tabi ki
Evlenmek zorunda değildir hiç niyetim de yok.
Niye evlenmiyorsun😁
Canım istemiyo
Değil tabii ki
Evlen kurtul 😁😂
Tabiki hayir
Değildir
Değil bencr.
beni yok sayın
Tercih meselesi
Değildir
Değil.
Değildir