Beğendiğim çocukla buluşma planı yaptık. Buluşmaya utanıyorum, taktik verir misiniz?

Merhaba 19 yaşındayım. 2 haftadır beğendiğim ve kestiğim biri vardı ilk adımı attım Instagramdan istek attım bayağı mutlu olduğunu 5 aydır beni izlediğini söyledi. Neyse 2 gündür yazışıyoruz bugün akşam buluşalım istersen dedi. Mesele şu ki çok utanıyorum ya beni beğenmezse sonuçta uzaktan gördü yakından beğenmezse? Daha öncede bu tarz buluşmalara utandığımdan gitmedim. Gitmek istiyorum ama korkuyorum. İşin kötü tarafı o da utanıyor
Güncellemeler
+1 yıl
Eklemeyi unutmuşum. Sitede oturuyoruz babam ve abimin ve diğer tanıdıkların görme ihtimali %90 ondan da çekiniyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Buluşacaktık ama babamla aynı ortamdaydık yazdım babam burada diye o yüzden gelemedi. Bir kaç saat sonra baktık babam kalkmıyor o yürümeye başladı bende arkasından gittim yetiştim yürürken sohbet ettik biraz. O da utandı çok edemedik ama sonra evlere dağıldık. Bir daha tekrarlıcaz inş
Beğendiğim çocukla buluşma planı yaptık. Buluşmaya utanıyorum, taktik verir misiniz?