Sevgilimin bu hareketini ben mi abartıyorum?

Sevgilim gecen gun annesi istiyor diye evin neredeyse tum esyalarını degistirdi. Sıfır koltuk takımı , beyaz esya vs her seyi tek tek degistirdi. Benimle evlenmek istedigini soyluyor ama hic birkim yapmıyor. Dugun kına tarzı seylere yanasmıyor konusu acıldıgında konusunu kapamaya calısıyor. Ailemin gelenekci oldugunu soyledigimde bile kapatıypr konuyu ve bos masraf oldugunu soyluyor. Ev esyalarını nasıl hallederiz diye kendi aramızda konustugumuzda da surekli hevesimi kıracak seyler soyluyor. Yok televizyon almaya gerek yokmus izlenmiyormus, yok sunu almaya gerek yokmus, zaten kirada oturacagımız icin parke mutfak boyle seyleri yaptırmaya gerek yokmus, spotcudan da ev esyası alınabilirmis, ucuzunu bulurmus. Hicbir sey gonlumce olmayacak gibi hissediyorum. Annesine istedigi her seyi fiyatına bakmadan alırken bana gelince boyle kem kum etmesi cok zorıma gitti ve hevesim kırıldı. Ben her sey pahalı luks olsun demiyorum ama boyle bana azı bile cok goruyor gibi hissediyorum. Sizce ben mi abartıyorum

Sevgilimin bu hareketini ben mi abartıyorum?