Bir erkek Sevmiyorum deyip sonra o kadını neden kıskanır?

#DeliMavi
2 Temmuz 2023
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir erkek Sevmiyorum deyip sonra o kadını neden kıskanır?

#DeliMavi
2 Temmuz 2023
Çünkü sevmediği içindir ya da zaten seviyordur ama söylememiştir. zaten sevginin benim için kıskançlıkla bir ilgisi yoktur. yani güvenmeyen kişi kıskanır güvenen sahiplenir. Bazı erkekler, kendi egolarını tatmin etmek ve kendilerine güvenlerini artırmak için kadınların ilgisini çekmeye ihtiyaç duyarlar. Bu nedenle, sevmediği bir kadının başka bir erkek tarafından beğenilmesi veya ilgi görmesi, kendi özgüvenlerini sarsabilir ve kıskançlık duygularını tetikleyebilir. ya da mesela Bazı erkekler, ilişkilerde kontrolü elinde tutma ve kadını sahiplenme isteğiyle hareket edebilirler. Sevmediği bir kadının başka bir erkek tarafından ilgi görmesi, bu kontrol ve sahiplenme duygusunu tehdit edebilir ve kıskançlık duygularını tetikleyebilir.
İllaki bir ilgisi vardır.
Çok yabancı bir duygu bana.. Sahiplenmekle ilgili bir şey mi acaba? İlginç.. Ama düşünsene, sadece seven erkek kıskansın, bu kadar kadın cinayeti olmazdı. Seven, sevdiğine kıyar mı? Demek ki sevmeden kıskanıyorlar
Kesinlikle sevgiyle ilgisi yok bence bu olsa olsa ego filan.
Katılıyorum
egodan kaynaklı olan bir şey erkekler genel olarak sevilmeyi sever kendisi sevmese bile herkes ilgiden hoşlanır.
Cevap
28Cevap
Şişkin egosundan kıskanır, benimle olmuyosa başkasıyla da olma hesabı...
Ara sıra bile olsa mutlu ettiği ise karşı taraf iç dünyasında azda olsa sempati duyup başka bir erkeğin mutlu edişini görmeye tahammül edemez zoruna gider hırçınlaşır öfkesi tetiklenir sandırgaşır çok normal kıskanması illa büyük duygular beslemesine gerek yok
İstiyor ki.. bi köşede onu sevmeye devam edelim... onu bekleyelim.. yok öyle bir dünya..
Yarım bıraktığını, başkası tamamladığında kudurmayacaksin.
Evet, kenarda sus bitkisi gibi beklesin kadin o gönlünü eğlesin çok var bu boş beleş kendi e erkek sanan yaratıklardan.
Uzakta kudursun 💅
Sanmıyorum, sevmiyorum diyor yalan söylüyordur. Ya bazen seven bile kıskanmıyor bu sevmeyene ne oluyor 😂Çok takıntılı olanları var tabii dikkat etmek lazım
Sevgi olmadan kıskançlık varsa takıntı, saplantı olur ancak bu. Ama genelde bu durumlarda sevmiyorum deyip aslında kendisi sevdiğini kabullenememiş oluyor, tepkiler bir yere kadar gizlenebiliyor tabi.
Hani bazı çocuklar vardır oyuncakları ile oynamaz ama misafir çocuğu geldiğinde onların oynamasına da izin vermez. Bazıları böyle işte...
Erkek sevdiğini kıskanır be abla. Sevmediği umrunda olmaz. Başka bir erkeği soruyorsa da bir şeylerden şüphelenmistir
Bi de sevse ne yapar deyip, fersah fersah uzak durmak lazim oylesinden
Erkekler, sevmediği kadını kıskanmaz. (Tabi ki o kadınla birliktelik yaşamamışsa.)
Seviyordur
eğer hasrt kıskanç biri değilde
normalde kimseyi kıskanmayan biriyse… Kıskanmak sevgidir…
öbür türlü huyu öyledir
Kıskanması için sevmesine gerek yok. Nefret etse de kıskanabilir.
Seviyor ama söylemiyordur. Bu tiplerden uzak durun kızlar. Özgüven önemli
karakterinde bozukluk var demek ki , insan duygu beslemediği birisini neden kıskansın
Seviyordur yuzde 10 olsa bile yoksa umursamaz
40 yaşına gelip sen çözemedin de 30 yaşın da ben mi çözeyim teyze 😀
Ben çözdüm de sen biliyor musun cevabın ne diye soruyorum evladım.
Niye böyle bir şey yapsın ki
Ben sevdiğimi bile kıskanmam
Menfaati olmasa kıskanmaz
Sevmediğim kadını gram kıskanmam
Sevmiyorum" diye yalan söylüyordur.
Sevmemek nefret etmek ayrı kıskanmak ayrı konular
canım olduğu için olabilir
Alttan alttan hoşlanıyor
Başkasıyla sevişmesini kıskanır.
Manyaklıktan
Çekemiyor
Seviyir