Bitane çocuk vardı ben main hesabimdan yazdım bir gün konuşup engelledi 6 ay sonra fakeden buna açıldım ondanda engelledi. Ve ben bu çocuktan 2 yıldır hoşlanıyorum ve bu 2 yıl boyunca sürekli göremedim yani 3 aya bir, 6 aya bir falan oluyo en son nisanin ortasında gorudm. Sürekli görme sansimda olmuyo ben sırf onu sadece 10 dk görmek için ailemle tartıştım. sınav senemde günde 2 saatimi onun için feda ettim fedakarlık yaptım cidden çok uğraştım... neyse..
Onu unutmaya çalışıyorum artık yani vazgecmeye çalışıyorum ama her fotosunu gördüğümde moralim bozuluyo gün boyu ağlamak istiyorum
yardım edin nolur aşırı sıkılmış bunalmış daralmış hissediyorum
Yemek masasind otururken bu anda gözlerim dolmaya başlıyo ağlıyorum ama dediğim gibi en son 3 ay önce gorudm ve vazgeçmeye başlamıştım..
(Cevao verenler hep hobi bul beynini başka şeylerle meşgul et unutursun falan dedi ama cidden ise yaramiyo o yüzden başka bi öneri.. )
Onu unutmaya çalışıyorum artık yani vazgecmeye çalışıyorum ama her fotosunu gördüğümde moralim bozuluyo gün boyu ağlamak istiyorum
yardım edin nolur aşırı sıkılmış bunalmış daralmış hissediyorum
Yemek masasind otururken bu anda gözlerim dolmaya başlıyo ağlıyorum ama dediğim gibi en son 3 ay önce gorudm ve vazgeçmeye başlamıştım..
(Cevao verenler hep hobi bul beynini başka şeylerle meşgul et unutursun falan dedi ama cidden ise yaramiyo o yüzden başka bi öneri.. )
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aslında yaşadığımız her şey onlara yüklediğimiz anlam ile doğru orantılıdır. Sen bu kişiye fazla anlam yüklemişsin ve eğer bu şekilde o da o demeye devam edersen sürekli kafanın içinden asla atamazsın. Onu unutmak onu sevmek istemiyorsan öncelikle zaten onu sevdiğini unutman lazım kendine bir odak noktası bul aklına geldiğinde ise kötü şeyler düşündüğünde ya da kötü şeyler yaptığında verdiğin tepkiler ver misal onu bir yıldır birikmiş atılmamış bir çöp birikintisi olarak kurgula kafanda ve o aklına geldiği anlarda hep bu birikintiye vereceğin tepkiyi ver. Zihin tekrarlar ve inançla çalışır kandırılması çok kolaydır sadece sürekli tekrar et aksine inanma
Ben fanatik Galatasaraylıyım o da fanatik fenerli bunu düşündüm uzun bi süre, *mcı olduğunu duymuştum onu düşündüm falan ama cidden ondan soguyamiyorum..
Bak soğuyamıyorum diyorsun ya yapamazsın bitmiş kafanda zaten soğumamanın nedeni bu. O bir *mcı ve seni reddediyorsa seni çirkin bulmuştur şimdi sana çirkin diyen arkandan bu kızı nasıl peşinden koşturdum hahahaha diye gülen bir *mcı var sen onu unutamıyor musun
Sadece içindeki kötü enerjiyi oraya yönelt başına bir şey geldiğinde onu suçla ona hakaret et ya da sinirlendiğinde ne yapıyorsan
Zihnini kontrol etmez kendine güvenmezsen zaten hiçbir şey yapamazsın
Peki saol denicem bunu
Haklısın aslında..
Deniyeceğim deme bence direkt yap ve kendini kandırma aşık olduğunu düşünme
Hmm tamam yapicam bunu teşekkürler:)
Rica ederim Aklına takılan yardıma ihtiyacın olan bir yer olursa yazabilirsin yine
Kesin çözüm çivi çiviyi söker
O ne demek
Yani şu demek onu unutmayı kabul edip yeni bir ilişkiye başlamak
Unutmayı denedim çok kez * bi foto görüyorum bi konusu geciyo her şey başa sarıyo
Ve onu unutmak için başkasını üzmek istemiyorum
O zaman işe psikolojik olarak başlamalısın... Diyeceksin ki ben şimdi üzülüyorken o mutlu bir şekilde hayatını yaşıyor, o mutluyken ben neden üzgün olayım ki bende hayatımı yaşamalıyım...
Denedim kanka sayısız kez denedim ama cidden başa sarıp duruyo sürekli ve sürekli ağlamak istiyorum dediigim gibi
Sanırım 18 yaşındasın şu an da bu duygular yaşından da ötürü taze olduğu için unutması zor ileride bu dediklerimi anlayacaksın ama bu geçen süre zarfında hayatının en güzel yaşlarını ona harcadığını farkettiğin zaman pişman olacaksın
Hmm peki teşekkürler
Bu şekilde düşünmemiştim
Doğru yerdesin burada unutursun