Bunaldım ya artık?

Arkadaşlar merhaba, benim neredeyse 5 senelik bir ilişkim var hatta kısmetse çok yakın bir zamanda nişan yapmayı düşünüyoruz ailelerimiz de tanıştı. Ama beni çok sinir eden canımı sıkan bir konu var. Erkek arkadaşımın abisi var, ikisi aynı evde yaşıyor beraber. Evin kirasını abisi ödüyor, kendisi iş bulunca ev tutup erkek arkadaşımı da yanına aldı ona da iş buldular ikisi çalışıyorlar. Ama yani adam 2 sene önce bir sevgili yapmıştı ve onu da eve aldı. Ben buna sinirleniyordum sonuçta erkek arkadaşım da o evde yaşıyor. Neyse sonra ayrıldılar. Adam böyle keyfine düşkün pek ciddi ilişki insanı sayılmaz. Şu anda da bir sevgili yapmış onuda eve almış erkek arkadaşım ve abisiyle beraber kız da orada yaşıyor artık. Erkek arkadaşım durumdan rahatsız, daha önceki kız hakkında abisiyle konuşmuştu ama abisi "sana ne burası benim evim" demiş. Şimdi de kız evde diye rahat takılamıyor evde. Bunu duyunca sinir kat sayım yükseldi hatta erkek arkadaşımdan bile soğudum ya. Gerçekten bunlarla uğraşmak yoruyor beni. Nişan yapmayı düşünüyoruz ama şu an aşırı soğudum. Haksız mıyım?
Bunaldım ya artık?