Aşk İlişkileri Cevap verin burcunuzu tahmin edeyiimmm? pembekaplumbagacik Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Hissetceemmm bakalim Güncellemeler+1 yıl Arkolar bu sorudan sonra anladim ki hislerime bi daha güvenmemeliyim😓 Cevap verin burcunuzu tahmin edeyiimmm? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Olur söyle tabi ki de 0 0 Yorumla
-ViviR_- Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Söyle bakalım 0 1 Yorumla pembekaplumbagacik +1 yıl Basak mi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl :)) n nedeni ile beraber söylersen ssevinirim 0 1 Yorumla pembekaplumbagacik +1 yıl Başak Yorumla
Nagihanben Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl 6. Hissim kuvvetlidir ama bil bakalım burcum nedir? 0 2 Yorumla pembekaplumbagacik +1 yıl Boga mi Yorumla Nagihanben +1 yıl Hayır ama eski sevgilimin burcu boğa ahahahah Yorumla
merichhh Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Cevap vermek isteyip ona bile ya salla şimdi ne yazcam gibi kafalar mesela :) 0 3 Yorumla pembekaplumbagacik +1 yıl Neyy Yorumla merichhh +1 yıl Üşengeçlik işte hem bişeyi isteyip hem sıkılma burc tahmin etmiyomusun ben mi yazıyım aaa :) Yorumla pembekaplumbagacik +1 yıl Yo yaziyom Yorumla
ilkersezenn Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Salla bakalım ya tutarsa :) 0 2 Yorumla pembekaplumbagacik +1 yıl Koç? Yorumla ilkersezenn +1 yıl yess Yorumla
EfeÇerkez Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bakalım benim burcumu bilecek misin 0 5 Yorumla pembekaplumbagacik +1 yıl Basak Yorumla EfeÇerkez +1 yıl Sen bu başaga epey takmışsın 😀 Koç burcuyum Yorumla EfeÇerkez +1 yıl Senin burcun ne? Yorumla pembekaplumbagacik +1 yıl Basak PUAHQHJAPSJAKSJKA Yorumla EfeÇerkez +1 yıl Neden taktığın anlaşıldı:) Yorumla
Naisseme Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Nasıl bir cevap isterdin 0 2 Yorumla pembekaplumbagacik +1 yıl Aslan mi Yorumla Naisseme +1 yıl Maalesef Yorumla
Kate_naHava-giri Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bulamazsın bende benden sana 3 hak 🙃 0 6 Yorumla pembekaplumbagacik +1 yıl Yengec Yorumla Kate_naHava-giri +1 yıl Birinci gitti kaldı iki Yorumla Kate_naHava-giri +1 yıl Bulamazsan pp deki kedi resimini alırım 🙃 Yorumla pembekaplumbagacik +1 yıl Akrep Yorumla Kate_naHava-giri +1 yıl Hayır son bir hakkın kaldı 🙃 Yorumla Kate_naHava-giri +1 yıl Bilemezsen ben tahmin edicem Yorumla
Kara_Karga Takip Et Bilge Yaş: 47 , eic 56% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 502 cevap paylaştı. Merhaba benimki ne 0 2 Yorumla pembekaplumbagacik +1 yıl Akrep? Yorumla Kara_Karga +1 yıl Olmadı maalesef Yorumla
İbrahimmbey Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı. Bence bulursun ya 0 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Acaba benim burcum ne bil bakalım 0 0 Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Tahmin et bakalm 0 6 Yorumla pembekaplumbagacik +1 yıl Yengec Yorumla avcikaan +1 yıl Doğru la Yorumla pembekaplumbagacik +1 yıl Ciddeeen mi Yorumla avcikaan +1 yıl Evet 13 Temmuz benmki Yorumla pembekaplumbagacik +1 yıl Nasssiii bildim ama Yorumla avcikaan +1 yıl Onu bende anlamadım ama bildin yani Yorumla
Pronari3 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Et bakalım 😄 0 2 Yorumla pembekaplumbagacik +1 yıl Akrep Yorumla Pronari3 +1 yıl maalesef :( Yorumla
ЛҽЬula_ Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Olur 0 2 Yorumla pembekaplumbagacik +1 yıl Terazi Yorumla ЛҽЬula_ +1 yıl Evet, teşekkürler Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl taammam 0 2 Yorumla pembekaplumbagacik +1 yıl Terazi Yorumla Boavistaa +1 yıl aslan Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Cevapp 0 2 Yorumla pembekaplumbagacik +1 yıl Koç mu Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Değil ama elementi tuttu Yorumla
EsEs-Lee Takip Et Xper 4 Yaş: 102 +1 yıl Pek mümkün değil gibi ama gönder gelsin 0 3 Yorumla pembekaplumbagacik +1 yıl Oglak Yorumla EsEs-Lee +1 yıl Yay 🫡 Yorumla EsEs-Lee +1 yıl Yok be arko takılma eğlendik güzel oldu Yorumla
unglücklicherMensch Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 871 cevap paylaştı. Evet? 0 2 Yorumla pembekaplumbagacik +1 yıl Balik Yorumla unglücklicherMensch +1 yıl Bildin puşt fldmcöcmdööd Yorumla
Ege_Guzeli Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Bekliyorum 0 2 Yorumla pembekaplumbagacik +1 yıl Basak mi Yorumla Ege_Guzeli +1 yıl Hayır Yorumla
Harikaçift Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl bilecek misin bakalim 0 3 Yorumla kaçov2 +1 yıl Terazi Yorumla pembekaplumbagacik +1 yıl Boga Yorumla Harikaçift +1 yıl ikiside degil 😅 Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. et bakalım 0 2 Yorumla pembekaplumbagacik +1 yıl ikizler mi Yorumla auraventi +1 yıl hayirr Yorumla
electraheartt Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl tahmin et 0 3 Yorumla kaçov2 +1 yıl Boğa Yorumla pembekaplumbagacik +1 yıl İkizler Yorumla kaçov2 +1 yıl Maalesef son şansın 10 da 1 bilemezsen takiplesurix Yorumla
huseyinben Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hadi et 0 2 Yorumla pembekaplumbagacik +1 yıl Kova Yorumla huseyinben +1 yıl Alakam yol Yorumla
Kerem0607 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Etlan bilirsen hedi alcam sana 0 4 Yorumla pembekaplumbagacik +1 yıl Boga Yorumla Kerem0607 +1 yıl Nah boğa bilemedin senden bibok. olmaz Yorumla pembekaplumbagacik +1 yıl PUAHHQJQKALQNABKQNSNQ Yorumla Kerem0607 +1 yıl Teraziydi bebegim Yorumla
theofi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Et bakalım 0 2 Yorumla pembekaplumbagacik +1 yıl Kova Yorumla theofi +1 yıl Oğlak bebeğim Yorumla
Hjajhzhxhxb Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Etttt 0 2 Yorumla pembekaplumbagacik +1 yıl yengec Yorumla Hjajhzhxhxb +1 yıl Noooo Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Evet 0 2 Yorumla pembekaplumbagacik +1 yıl Yengec Yorumla İstanbul_bey +1 yıl Hadi olayım bu gece senin için yengeç 😂 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cevap 0 2 Yorumla pembekaplumbagacik +1 yıl Oglak Yorumla ElCuco +1 yıl nası yhaa Yorumla
AdreSoranKurşun Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 37% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 478 cevap paylaştı. Bombom 0 2 Yorumla pembekaplumbagacik +1 yıl Balik Yorumla AdreSoranKurşun +1 yıl İstavrit dostum :D Boğa Yorumla
Nympzex Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cevapp 0 3 Yorumla pembekaplumbagacik +1 yıl Yay mk Yorumla pembekaplumbagacik +1 yıl Mi? Yorumla Nympzex +1 yıl Oğlak Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. Tahmin et bakalım 0 2 Yorumla pembekaplumbagacik +1 yıl Akrep Yorumla Akrep-Bir_Adam +1 yıl wowwwwwwwwwwwwwww Yorumla
salamanka Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Et bağlım 0 2 Yorumla pembekaplumbagacik +1 yıl kova Yorumla salamanka +1 yıl da dant Yorumla
Krank Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 56% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Et bakalım 0 17 Yorumla pembekaplumbagacik +1 yıl Koç? Yorumla Krank +1 yıl Bilemedin gebeşkaplumbağa Yorumla pembekaplumbagacik +1 yıl Akrep Yorumla Krank +1 yıl Cıks Yorumla pembekaplumbagacik +1 yıl Oglak Yorumla Krank +1 yıl Niye boynuzlu hayvanlara benzetiyorsun ikidir Yorumla pembekaplumbagacik +1 yıl Atli karinca Yorumla Krank +1 yıl Afferin bildin Yorumla pembekaplumbagacik +1 yıl Akrep boynuzlu bi hayvan mj PUAHAJKAKSNQKSNAK Yorumla Krank +1 yıl İkidir dedim zaten 3 tahmin yaptın mikelenjelo Yorumla pembekaplumbagacik +1 yıl He dogru o zaman sen basaksinn Yorumla Krank +1 yıl Bütün burçları saydın Yorumla pembekaplumbagacik +1 yıl Kesin yengecsin ha Yorumla Krank +1 yıl Çok şükür Yorumla pembekaplumbagacik +1 yıl Nasil bildim amaaa Yorumla Krank +1 yıl Helal sana kahin misin yoksa sen Yorumla pembekaplumbagacik +1 yıl Tabiiii Yorumla
Wheeinthemood Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Edebilirsin 0 2 Yorumla pembekaplumbagacik +1 yıl Terazi miji Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Değil Yorumla
SayYesMaster Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Cevaap verdim 0 2 Yorumla pembekaplumbagacik +1 yıl Akrep Yorumla SayYesMaster +1 yıl Bilemedin. İkizler. Elendin Yorumla
kaçov2 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl 12 de 1 şansın var 0 2 Yorumla pembekaplumbagacik +1 yıl Yayy? Yorumla kaçov2 +1 yıl 11 de 1 düştü Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Solee 0 0 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Et bakim 0 2 Yorumla pembekaplumbagacik +1 yıl Akrep Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Bilemedin Yorumla
Ilkaycagrii Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl Et bakalım 0 6 Yorumla pembekaplumbagacik +1 yıl Kova Yorumla Ilkaycagrii +1 yıl Hayırrrr zortladın Yorumla pembekaplumbagacik +1 yıl aslan mi o zmn Yorumla Ilkaycagrii +1 yıl Nooo son şansın jsjdjd Yorumla pembekaplumbagacik +1 yıl Ay o zaman akrep Yorumla Ilkaycagrii +1 yıl Yükselen akrep ama asıl burcum Yay😂😂 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. De haydi et 0 1 Yorumla pembekaplumbagacik +1 yıl Aslan Yorumla
Kafayi_yeme Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Cvpp 0 2 Yorumla pembekaplumbagacik +1 yıl İkizler Yorumla Kafayi_yeme +1 yıl Boga yakin Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Verdim :) 0 2 Yorumla pembekaplumbagacik +1 yıl Aslan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boğa :D beee Yorumla
Kaktus3838 Takip Et Xper 5 Yaş: 44 +1 yıl Bil balakim poncik 0 4 Yorumla pembekaplumbagacik +1 yıl Balik Yorumla Kaktus3838 +1 yıl Vaayyyyyyyyy işte bu harikasın Yorumla pembekaplumbagacik +1 yıl Valla bildim mi ya Yorumla Kaktus3838 +1 yıl Yok teraziyim. Gençleri üzmemek lazım Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. At bakalım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Olur söyle tabi ki de
Söyle bakalım
Basak mi
:)) n nedeni ile beraber söylersen ssevinirim
Başak
6. Hissim kuvvetlidir ama bil bakalım burcum nedir?
Boga mi
Hayır ama eski sevgilimin burcu boğa ahahahah
Cevap vermek isteyip ona bile ya salla şimdi ne yazcam gibi kafalar mesela :)
Neyy
Üşengeçlik işte hem bişeyi isteyip hem sıkılma burc tahmin etmiyomusun ben mi yazıyım aaa :)
Yo yaziyom
Salla bakalım ya tutarsa :)
Koç?
yess
Bakalım benim burcumu bilecek misin
Basak
Sen bu başaga epey takmışsın 😀 Koç burcuyum
Senin burcun ne?
Basak PUAHQHJAPSJAKSJKA
Neden taktığın anlaşıldı:)
Nasıl bir cevap isterdin
Aslan mi