Astroloji & Burçlar Hadi burçlarınızı tahmin edeyim? otch00 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sıkıldım Güncellemeler+1 yıl Yeter daha tahmin etmiyorum hiçbiri tutmuyor zaten😂 Hadi burçlarınızı tahmin edeyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı. Olur edebilirsin 0 0 Yorumla
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% Akrep +1 yıl benimkinide bilemezsen sen bu işi yapma cöxlx 0 0 Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% Oğlak +1 yıl Olur.😃Tahminin tutarsa sana bir hediye göndermekte benden olsun 0 0 Yorumla
MaksatMuhabbet91 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% Koç +1 yıl olur dene bakalım 0 8 Yorumla otch00 Başak +1 yıl Net aslan Yorumla MaksatMuhabbet91 Koç +1 yıl değil :) Yorumla otch00 Başak +1 yıl Tüh boğa? Yorumla MaksatMuhabbet91 Koç +1 yıl yine olmadı kaçıncıda bileceksin merak ettim Yorumla otch00 Başak +1 yıl Akrep terazi kova yay oğlak Yorumla otch00 Başak +1 yıl Koç Yorumla MaksatMuhabbet91 Koç +1 yıl koç doğru sonuncuda bildin Yorumla otch00 Başak +1 yıl Tüh Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 302 cevap paylaştı. hadi tahmin ette geçsin sıkıntın madem 0 21 Yorumla otch00 Başak +1 yıl Koç Yorumla u tenedos Yengeç +1 yıl olmadı :( Yorumla otch00 Başak +1 yıl Hmm o zamann ne Yorumla u tenedos Yengeç +1 yıl ismin yazında çıkan amlem doğru Yorumla otch00 Başak +1 yıl Oğlak? Yorumla u tenedos Yengeç +1 yıl yengeç ulen yengeç Yorumla otch00 Başak +1 yıl Tüh Yorumla u tenedos Yengeç +1 yıl bilemedin kovuldun Yorumla otch00 Başak +1 yıl Gidiyorum Yorumla u tenedos Yengeç +1 yıl al şu 20 lirayı simit alırsın Yorumla otch00 Başak +1 yıl Onla karınmı doyar Yorumla u tenedos Yengeç +1 yıl doyar ya biz kurtuluş savaşında bir avuç incirle asdfasdfa Yorumla otch00 Başak +1 yıl Üff kurtuluş savaşında mıyız😂 Yorumla u tenedos Yengeç +1 yıl bu halk tankların önünee asdfasdf Yorumla otch00 Başak +1 yıl Yaa🥲 Yorumla u tenedos Yengeç +1 yıl 20 yi geri alayım Yorumla otch00 Başak +1 yıl Harcadım Yorumla u tenedos Yengeç +1 yıl dava açarım Yorumla otch00 Başak +1 yıl Sen kendi rızanla verdin Yorumla u tenedos Yengeç +1 yıl yoo yoo Yorumla otch00 Başak +1 yıl 😎 Yorumla
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% Aslan +1 yıl Evet et ama zaten yazmıyor mu ismimizin yanında 0 0 Yorumla
Bey_NeLmiLeL Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% Balık +1 yıl Tahmin edersen tatlı ısmarlarım... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tekte bilecek misin acaba 😈😈😈 0 4 Yorumla otch00 Başak +1 yıl Ppn yok ama akrep Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İpucu, fazla iddialıyım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yükselenim akrep bacım Yorumla FlortozErkek Akrep +1 yıl Akrep candir Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% Başak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 499 cevap paylaştı. olur et 0 6 Yorumla otch00 Başak +1 yıl Koç Yorumla ouzinyo Başak +1 yıl Çok yaklaştın Yorumla otch00 Başak +1 yıl Boğa Yorumla ouzinyo Başak +1 yıl Kaldı 10 hadi bakalım olacak👀 Yorumla otch00 Başak +1 yıl Oğlak Yorumla ouzinyo Başak +1 yıl bu değil o değil şu değil acaba ne Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% Akrep +1 yıl Et bakalım 0 1 Yorumla otch00 Başak +1 yıl Kova Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% Aslan +1 yıl Et hadi 0 2 Yorumla otch00 Başak +1 yıl Terazi Yorumla Mericeyn10 Aslan +1 yıl Yanlış 😅 Yorumla
Metamortan Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 34% Yengeç +1 yıl Eee bennn? 0 2 Yorumla otch00 Başak +1 yıl Koç Yorumla Metamortan Yengeç +1 yıl Noo Yorumla
YlnzlkKraliçesi Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Boğa +1 yıl Haydi bakalım 0 1 Yorumla otch00 Başak +1 yıl Boğa ya da kova Yorumla
Murti-54 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 93% Koç +1 yıl Et bklm 0 4 Yorumla otch00 Başak +1 yıl Boğa ya da akrep Yorumla Murti-54 Koç +1 yıl Koç 💋 Yorumla otch00 Başak +1 yıl Tüh Yorumla Murti-54 Koç +1 yıl 🙈 Yorumla
Miinervaa Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% Boğa +1 yıl Olurrrr 0 2 Yorumla otch00 Başak +1 yıl İkizler Yorumla Miinervaa Boğa +1 yıl Boğa burcum ama zaten gozukuyormus 🤣 Yorumla
FlortozErkek Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% Akrep +1 yıl Et bakalim 0 7 Yorumla otch00 Başak +1 yıl Başak Yorumla FlortozErkek Akrep +1 yıl Nayn akrep sen Yorumla otch00 Başak +1 yıl Nasıı yaaa 😅 Yorumla otch00 Başak +1 yıl Akrep Yorumla FlortozErkek Akrep +1 yıl evet akrep sen nesın Yorumla otch00 Başak +1 yıl Akrep dedimya Yorumla FlortozErkek Akrep +1 yıl cok tehlıkelıyız hemen kacmalıyız Yorumla
Tutkuluromantik Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 95% Balık +1 yıl Et bakalım 0 2 Yorumla otch00 Başak +1 yıl Terazi Yorumla Tutkuluromantik Balık +1 yıl Nooo Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Et olur 0 2 Yorumla otch00 Başak +1 yıl Başak Yorumla ahmetcann16 Koç +1 yıl Cıks Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% Oğlak +1 yıl Hadi et bakalim 0 2 Yorumla otch00 Başak +1 yıl Akrep ya da boğa gibisin sanki Yorumla Yangınvar005 Oğlak +1 yıl Boga kimlikte oglak yapmislar 😀 Yorumla
αtҽιst Takip Et Master Yaş: 25 Oğlak +1 yıl et aşko 0 3 Yorumla otch00 Başak +1 yıl Akreppp Yorumla αtҽιst Oğlak +1 yıl yay burcuyum bebeğim ama Kasım sonu ve yükselenim akrep Yorumla otch00 Başak +1 yıl Herkesin yükselenini bildim ya😅 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 311 cevap paylaştı. Et bakalım 0 0 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% Akrep +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 350 cevap paylaştı. Et bakem 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hadi et bakalım 0 11 Yorumla otch00 Başak +1 yıl Aslan ya da başak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Maalesef. Yorumla otch00 Başak +1 yıl Ne o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Akrep. Yorumla otch00 Başak +1 yıl Tühh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tüh. Yorumla otch00 Başak +1 yıl Yaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Takipleşelim. Yorumla otch00 Başak +1 yıl Olabilir mi dersin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Takip atarsan görürsün olup olmayacağını Yorumla otch00 Başak +1 yıl Ooo… Ben atmam sen at. Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 Kova +1 yıl Ettt 0 2 Yorumla otch00 Başak +1 yıl Aslan Yorumla apro45 Kova +1 yıl Kova :)) Yorumla
Radyasyonlubey Takip Et Xper 6 Yaş: 30 İkizler +1 yıl Hadi et bakim 0 1 Yorumla otch00 Başak +1 yıl Boğa Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 462 cevap paylaştı. Et bakalım tahmin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Olur edebilirsin
benimkinide bilemezsen sen bu işi yapma cöxlx
Olur.😃
Tahminin tutarsa sana bir hediye göndermekte benden olsun
olur dene bakalım
Net aslan
değil :)
Tüh boğa?
yine olmadı kaçıncıda bileceksin merak ettim