Tiksiniyorum artık ya gerçekten. Miğdem bulanıyor. Neymiş tek amacı konuşmakmis. Bende salagim ya zaten hemen inandım. Asıl niyetini hemen belli etti. Böyleleri yüzünden doğru dürüst erkeklere guvenemez oluyoruz 😒
Erkeklere diyorum şans vermeyince neden konuşmuyosun demeyin, sebepler bunlar. Ne diyorsunuz?
Konuşalım sonra engellersin diyenlerin her seferinde yaptığı şey... Bu yüzden burada kimseyle konuşulmuyor. Düzgün birkaç insan var ama sayıları çok az. Geneli böyle beyinsiz maalesef. Ben de bu yüzden konuşmak isteyenleri kabul etmiyorum. Sohbetinden rahatsız olmadığım insanların sayısı çok az.
Valla küfür etmek istemem ama böyle erkeklerin ben... Keşke nesilleri tükense! Biz kızlar harbiden bırak mesaj konusunu dışarıda bile rahat rahat gezemiyoruz.
Diyalog daha başlamadan harbiden saçma bi evreye girmiş. Ama sanki karşıdaki kişi de, siz cevap vermeyince böyle sinir etmek için pisleşmiş gibi. Ha öbür türlü gerçektense, durum zaten vahim
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Gerçekten oldu yani ben konuşmak istemedim diye amacına ulaşamadığı için kudurdu
İşte size laf atayım böyle şeylere kızılıyor diyeyse olabilir ama öbür türlü çok kopuk bi durum kötü bi durum yani daha farklı şeyler de söylenir, maalesef ki
Kardeşim olay şu insanların beyni sulanmaya başladı sanalda takıla takıla gerçeklik algısı bozuldu keson bu arkadaşın p*rno bağamlılığı da var ve tekrar kesin ki bu mesajı cinsel içerikli bir şeyler izleyip yazmış yoeumdaki 600 kişiyi engelleyen arkadaşında yorumumdan ekleme olarak maalesef net sonuç sanalda takılan pek çok erkek birey cinsellik sevgil saygı ahlak konusunu kontrol edemiyor baya uzun yazdım sanki 🙃 neyse işin aslı insanlar sanalda kala kala beyin sünger olmuş
Hakikaten bu şekilde yazabilen yazan yazabilcek kim var ise. Hepsi in annesine bacisinina aynısını yapsınlar istiyorum. Lanet olası mahluklar bune lam hayvan oglu hayvnlar. Buneeee
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Daha bu tek olay da değil. Adam evli çocuğu var eşiyle arası iyi değil ama gelmiş bana diyor ki buluşalım seni böyle opucem şunu bunu yapacam. Arabayla geliyim buluşalim sonra işe gideyim diyo bana. Bunu ciddi ciddi yaşadım şaka değil
Migde degil mide nolur bu imla hatasina biri dur desin 😅 bu tur gereksizleri eskiden o kadar cok engellerdim ki engel kutum 600’u bulmustu. Mesaj kutunu kapat rahatlarsin
@Kate_naHava-giri bana Facebookta 187 karma diye tanışma uygulamasindan 200 e yakın Instagramdan 200-300 civarı geldi. Bazilarimizinki benimkinden daha fazla emin olabilirsin
Bana o yazsin isterse milyon tane kiz olsun yazsin istemiyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Beni otobüste çocuklu adam taciz etti düşüyormuş gibi yapıp üstüme abandı. Dışarı çıkmaya korkar olduk sanalı geçtim nerdeyse ellerine alıp dolaşacaklar
Amaan soğudum gerçekten erkeklerden. Evli ve çocuklu olduğu halde cinsel ilişki teklif eden mi ararsın biseksuel kadının benle ilişki yaşamak istediğine mi yanarsin. Neler gördüm neler usandirdilar insani
Emin ol hepsi aynı değil. Ablam altın diye tutturdu koluma takın diye ben evlenince bir bilezik dahi istemicem. Adımın yazdığı gerçek altından kolye var boynumda taşımak işkence gibi geliyor diye çıkarıp cekmecenin üstüne koymuştum birden kayboldu şimdi umrumda bile değil altı üstü altın önemi yok diyorum. Bulmak için evi aramadım bile