Nişanlım şiddet uyguladı, ne yapayım?

Nişanlımla 1 ay önce sinirine hakim olamadığı için çok büyük kavga ettik nişanı atıyordum bi şekilde ikna etti. Bugün de biraz alkol almıştı onların evinde annemlerle oturuyorduk odadaydık biz birden bire bana sert davranmaya başladı başta çok iyiydi ama bi şey oldu anlık boğazımı sıktı , tokat atmaya başladı ona göre hafif ama eli ağır , biraz ittirdi kaktırdı beni yapma etme dedim sonra üstüme laf etmeye başladı daha önce uyarmadım mı ben seni diye içimde atlet vardı onu yırtmaya kalktı yırttı da annem içerde sesimi çıkaramadım duymasınlar diye bağırmaya kalkıyor susturmaya çalışıyorum duymasınlar diye hiç bana bu şekilde davranmamıştı ağlamaya başladım ağlama diye kızıyor. O kadar çaresiz kaldım ki odadan çık git kimseye bişi belli etme dedi. sonra sonra sakinleşti kucağına çağırdı öptü sarıldı falan ama kalbim o kadar kırıldı ki son kez şans vermiştim ona siniri yüzünden ama dondum kaldım yanında daha anlatamadığım o kadar şey yaptı ki ne yapmam gerektiğini bilmiyorum kimsem de yok konuşacak fikirlere ihtiyacım var yazım yanlışım olduysa özür dilerim

Nişanlım şiddet uyguladı, ne yapayım?