Güncellemeler
+1 yıl
Parası yoktu maddi durumu yoktu aldattım parasızlık nereye kadar arkadaşlar 3 gün biriyle takıldım diey bu yapılırmı
Fake hesaptan kardeşime ablan herkesle takılıyor veriyor demiş aynı universitedeyi bir de ayıp buna nasıl ders vermeliyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
yani ne diyeceğimi bilmiyorum ama dava etsen hayati biter üniversite yönetimi bu konuyu duyarsa eyvahlar olsun o birey için
Deü ün pek umursayacagini sanmiyorum
İzmir 9 eylül anladığım kadarıyla bu tarz konularla çok kez karşı karşıya gelmil üniversite senatosuda bu konudan bıkmıştır ne yazzık ki bu iş mahkeme kararına taşımalısın hem maddi manevi tazminat hemde böyle bir şey yapmaması gerektiğini bilir artık bu tarz davalar max 1 yıl sürüyor
Niye aldattın lan adamı? Gördüm onun sorularını burada ben.
Nerdee gördün sanmıyorum sende kimsin aldattım evet parası yoktu maddi durumu yoktu üniversite okuyoruz barda 3 gün biriyle takıldım diye
Görmesem ya da bilmesem nerden bileceğim aldattığını? DEÜ'de bile değilim. Karşımda olsan da suratına okkalı bir tükürsem.
Güncellemeye yanıt: Az bile yapmış
Boş yapma sen hiç rezil oldu mu Bir gün beraber yemek yemeğe gittik kartı yetersiz limiti verdi arkadaşlarıma rezil oldum. Bundan önemli seymi var
Madem öyle ne b*k yemeye sevgiliydin lan adamla? Boş yapmaymış bu Dünya'da senin kafandan daha boş ne var? Sen odeseydin? İş lafa söze geldi mi eşitlik bilmem ne ama erkek hesabi ödeyecekmis. Yok ya? Hass... ordan
Bir ders verme kenarda havlasın. Kardeşin cevap vermesin en büyük başarı takmamaktır. Takma
Parası yoktu aldattım ne yapacaktım ayrılamadım
Ah Türk erkekleri... çok iyisiniz harbi delikanlilarsiniz ama hanimefendilerle konuşmayı bir türlü öğrenemediniz
Söylediklerimi geri alıyorum müstehak hepinize aşağılık varlıklar
Bosverin kardeşler sunlarla ugrssmayin. Ben hep klasik arabalarla uğraşıyorum daha zevk veriyor goren hepsinin de a..
Ağzından su akiyor djdjdj
O mesajı siber suçlara at 🙃
Dayım polis ona sordum o bana dediki fake hesaptan kardeşim üstünden bana hakaret etti dedim adını kulanmışmı dedi hayır veriyor kelimesinde *** yaptığı için suç değilmiş
Sana yakınsa sevgiliso olduğu kızlara söyle tam bir şerefsiz pis bir karakter olduğunu söyle yanlız kalsın bari
🙃 çocuğa hak verdim ama kardeşine bunu yazması hatta tamam yollu der. hayatımdan siler yoluma bakardım 🙃
Akıllarda tek soru, doğru mu?
katil eder
Ailesine bildir oğlunuz gay diye
Hukuka başvur
sende babasına yaz oğlum gay diye
Gerçekten öyle misin
pislik
Herkese vermeyerek
Hahaha kaşarr hesabı