Bu arada öz değil. Eski sevgilisinin hesaplarını takip ediyor. Eski sevgilisi fotoğraflarını falan beğeniyor. bende onu engelle yoksa ayrılacam dedim. O da o benim kardeşim gibi dedi. Ben çıkarmam dedi. Ve bende engelledim çocuğu.
Güncellemeler
+1 yıl
Benden ayrılmayı göze aldı. Burada ne dümenler dönüyor sizce
Hep yalan söyledi. Ve eski sevgilisine yazdım. Kız bana sen kimsin kim oluyorsun herşeye karışamazsın arkasından iş çevirme. Biz istediğimiz zaman konuşuruz dedi.
Bunu yazdı Sevgilim takipci kizlari takipten ciksrmami istiyor sonra ayrilinca ciksrdiklarima kotu oluyor sen anlamassin o hissi dedi. Hep üste çıkıyor
Kardesim dedigin biriyle bir zamanlar sevgiliydin, opusup koklasiyordun hangi insan acaba kardesine bu tur duygular besler diye sor hatta empati kurdurt. Ben eski sevgilimi geri ekliyemmi bu etik olur mu diye sir bakayim ne diyecejk
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sana da bir gün kardeşim der.. or… çocuğuna bak hele
Sevgilim takipci kizlari takipten ciksrmami istiyor sonra ayrilinca ciksrdiklarima kotu oluyor sen anlamassin o hissi. Hep üste çöküyor
Çıkıyor
Bunu o mu diyor size
Evet
Hep üste çıkıyor benim sözüm. Diğerini o dedi
Çocuk bana ; Sevgilim takipci kizlari takipten ciksrmami istiyor sonra ayrilinca ciksrdiklarima kotu oluyor sen anlamassin o hissi. Dedi
Seni de gelip geçici görüyor.. uzak dur ilişki yürümez
Neden gelip geçici görüyorki
Dediği şeyden onu anlıyorum ben.. sevmiyor belli ki
Ve bana 6. Manit dedi. 5 tane sevgilisi olmuş
Sen ne dedin peki
Bende zaten başkasına aşıktım dedim. Ne diyeyim başka
BŞkasına aşıktım derken 🤔
Evet öyle dedim. Onunda canı yansın.!
🤭🤭 canı yanacak insan sizin canınıZı yakmak istemez..
Sahte insan falan yazdı. Senin yüzüne kimseye güvenemeyecem yazdı. Sevgin yalanmış yazdı. Canı yanmasa bunları yazmaz heralde
Takipçileri senden değerli ama
(Takipçileri ve eski sevgilileri ) . Eski sevgiliside benden çok değerli. Laf söyletmez. Ve engeli bastım.
İyi yapmışsın , emin ol sevmiyor seni
Bide diyorki çıkarsam ne olacak sen beni sevmiyorsun ki diyor. Ben seni sevdiydim diyor.
boş ver kafanı yorma
Ama çok ümitlendirdi. Beni cidden çok sevdiğine inandırdı. Hiç sevgilim olmadı falan dedi. Kafa yorulmayacaklayın gibi değil
Hiç sevgilisi olmamış sen 6ncı olmuşsun ama.. yapacağın bi şey yok
Hep yalan söyledi. Ve eski sevgilisine yazdım. Kız bana sen kimsin kim oluyorsun herşeye karışamazsın arkasından iş çevirme. Biz istediğimiz zaman konuşuruz dedi.
🙄 kısır döngü 🤯 hiç kimse vazgeçilmez değildir. Bazen vazgeçmek daha güzeldir
Yalan iste, bir ara öpustugu kokslastigi insani nasil kardesi gibi görur
Bunu yazdı Sevgilim takipci kizlari takipten ciksrmami istiyor sonra ayrilinca ciksrdiklarima kotu oluyor sen anlamassin o hissi dedi. Hep üste çıkıyor
Yani senden ayrilmayi mi planliyormus simdiden ki biyle diyor anliyamadim
Daha 1 ay olmadı. O peşimde gezdi seviyorum diye
Sevseydi eski sevgilisini senin icin silmezmiydi?
O benim kardeşim diyor laf söyletmiyor
Hemen laftan lafa geçirdi
Kardesim dedigin biriyle bir zamanlar sevgiliydin, opusup koklasiyordun hangi insan acaba kardesine bu tur duygular besler diye sor hatta empati kurdurt. Ben eski sevgilimi geri ekliyemmi bu etik olur mu diye sir bakayim ne diyecejk
Aynısını dedim. Zorla eski sevgilini çıkartamam dedi. Ben senin eskilerine karışmıyorum dedi.
Bu nasil iliski olacak anlamadim sifir ciddiyet
Eski sevgilisini ve takipçileri benden çok değerli.
Bildiğin gerçekleri teyit etmene gerek var mı o çocuğuna denk geldim deyip önüne bakman sence bu kadar zor mu değil
Seni gözden cıkarmıs acık net
Daha 1 ay olmadı ya. Off bide seviyorum diye inandırdı. Hiç aklıma gelmezdi. Niye beni gözden çıkardıki
Canın sagolsun Hazal sen degerlisin
Niye kurcalıyosun bu kadar
Ee Takip ediyorlar knk knk konuşuyorlarmış
E ayrıl o zaman
Engelledim.
Burada mısın