+1 yılKadının erkeğe yürümesi itici ve komik bana göre
Erkek kadına yürüdüğü zaman paldır küldür güzel bir söz söylese bıle komik duruyor hele ki kadının bunu yapması ayrı komik
Erkek yürümek ister yürür ama yavaş yavaş sempatik bir şekilde yürürse kişi ona tav olabilir. Ama ben olmam 😂
Bence yürümeyin rahatsız etmeyin. " Eee kendimi nasıl belli edeceğim Bir şekilde belli etmem lazım ama" diyebilirsiniz. Onunla diyolog kurmayı dene öyle yanına gidip şaklabanlık yapın demiyorum ona çokta belli etmeden ilginizi belli edin aşırıya kaçmadan ama aşırıya kaçarsa karşı taraf sizi komik bulur..
Ben sizin yerinizde olsaydım herhangi biri önce hayatında biri var mı diye araştırma yapardım. Diyelim ki yok bı müddet bekledriim çok yakından mı tanıyorum ya da yeni tanıştık ona tesadüf eseri karşılaşmış gibi yaparım dediğim gibi diyologa geçerim. Biraz hal ve hareketlerini takiplerim olumlu ise önce sosyal platformlarda takip ederim gözlemlerim öyle pat diye senden hoşlanıyorum demem onu da o desjn bı zahmet eğerki teklif gelmiyorsa sevmiyordur çokta umrumda der geçerim 😂 erkek kıtlığı yok sonuçta
Bol şanslar 💫💫💫14 Yorumla- +1 yıl
yalnız senin ki tek atımlık bir kurşun gibi hanımefendi. yeni nesil bu kadar bekleyemez. hemencik olacak ve bitecek.
- +1 yıl
Arkadan kovalayan mi var bu işler sabır işi bende sabırsız biriyim aslında ama aceleyle bir şey olmaz eline yüzüne bulaşır gerek yok sağlam adımlarla yürümek daha mantıklı
Soran+1 yılTeşekkür ederım çok mantıklı öyle yapayım.
- +1 yıl
Sen ne anlatıyorsun bacım yaaa
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u +1 yıl"Seninle birlikte yürümek, hayatta keşfetmek istediğim güzellikleri paylaşmak için sabırsızlanıyorum."
"Gözlerin bir yıldıza benziyor, onlara her baktığımda kaybolup gidiyorum."
"Senin gülüşün dünyanın en güzel müziği gibi, her duyduğumda kalbim coşuyor."
"Hayatımda senin gibi özel biriyle karşılaşmak benim için bir hediye oldu."
"Sana olan hislerim, denizdeki kum tanecikleri kadar sonsuz ve derindir."
"Seninle birlikte olduğumda dünya duruyor ve sadece seninle ilgileniyorum."
"Bakışlarında kaybolmak istiyorum, çünkü orada bulduğum huzur beni başka hiçbir yerde bulamıyor."
"Seninle birlikte olduğumda zamanın nasıl geçtiğini unutuyorum, çünkü seninle her an özel ve dolu dolu."
"Kalbimdeki en güzel yer sana ait, çünkü sen benim için en değerli varlıksın."
"Seninle her an yeni bir macera, yeni bir keşif, yeni bir mutluluk demek."
"Seninle hayatın her anı daha anlamlı, daha güzel ve daha değerli geliyor."bu olabilir :D
34 Yorumla
Soran+1 yılBunları aklımda tutamam😁
- +1 yıl
Olsun ben yazayım yine de :D
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
Özellikle de yağmurlu havalarda. Elinde şemsiye olsun. Onda şemsiye yoksa, yanına yaklaşıp 'yağmurda ıslanmanıza gönlüm razı olmadı' diye yapıştırırsın. Hem böylece daha yakında durursun. Ne zaman yağmur yağacağını nerden bilebilirim dersen? Ankara 'da değilsin galiba.
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam öyle yapm
Abartmadan (!):
Gözlerin, yıldızlardan daha parlak ve karizman, bir adım atışınla odanın enerjisi değişiyor. Her adımda, etrafına pozitif bir dokunuş bırakıyorsun. Sadece varlığın bile, atmosferi daha havalı ve heyecan verici kılıyor. Falan filan işte üşendim
13 Yorumla
Soran+1 yılAbartısız hLi bu mu😂
Soran+1 yılPekiğ
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılGülüşün aynı sanat eseri gibi seni dinlerken ellerine mimiklerine dudaklarından boynuna konsantre olmakta soyledigin şeyleri yakalamayı unutuyorum.
31 Yorumla
Soran+1 yılErkekler buna düşer.
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Bana gelsene film izleriz 😅
32 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen öyle şeyler pek bilmem geçenlerde buradan birisinr açık açık hoşlandığımı itiraf ettim ciddiydim o an ve duygularım beni ele geçirdi ve gece olduğu için kafam güzeldi kendimi rezil ettim komik duruma düştüm karşı taraf güldü alaya aldı vede sevgilisi de varmış tabii yıkıldım birde eskiden bana chat sitesinde farklı bir biçimde bir kaç yürüyen kişi aklımda kaldı benim telefon sizin telefonu beğenmiş diye telefon aracalığı ile yürüyen vardı telefonumada talip çîkmadı demem birde rap söyleyen birisi vardı komik bir şekilde
10 YorumlaValla bir arkadaş aklım sende kaldı yazmış.
Başka biri, bir araba markasından daha fazlası yazmış 😄
Bitanesi sen gelecekteki eşime çok benziyorsun yazmış
Dahası da var da😄 onlar direkt engel
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıl
bunun üstüne tanımam...
86 Yorumla
Soran+1 yıl😅ıyıymış
- +1 yıl
🤣 yazmak isteyen bir şekilde yazıyooo
- +1 yıl
😂😂 kesinlikle!
- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
@SaykodelikEP Bana böyle yürüsen bende sana düşerdim 🐾
+1 yılHamfendi hamfendi karşı ki dağları siz mi yarattınız acaba hıhhıgıgııfıgufı 😂
23 Yorumla- +1 yıl
Ben cümle yazmam piyon emojisi atarım satrançta ilk hamleyi piyon yapar 😃
Soran+1 yılZeka fışkıryo
- +1 yıl
Sende olmayan bir şey boş ver 😂
+1 yılKaybolduğum yolda pusulam ol karanlığıma ışık ol gel be kadın
12 Yorumla
Soran+1 yılOf be adam der kadın adama
- +1 yıl
Hadi tut ellerimden gidelim buralardan der adam kadina
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılbu hayat tek başına yürümekle olmuyor, birlikte yürüsek olur mu?
15 Yorumla
Soran+1 yılDikenli olunca kim kanayacak
- +1 yıl
diğerinden daha fazla sevebilen
- +1 yıl
birlikte bu yollari aşarsak gozlerimizdeki aşkın atesi ile ayakta kalir geçeriz
Soran+1 yılGozlerındekı ateş ıkımıze yetmez yanı
- +1 yıl
seninde var karsilikli bakisarak birbirimizden ates cikartamiyorsak ikimizden biri bu aska ihanet etti
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüneş herkes için doğar ay ise gece uyumayanlar için sen bu gece uyuma benn bu gece o gözlerine ay olacağım ve yalnız senin için doğacağım
22 Yorumla
Soran+1 yılDoğ...
Cevap sahibi+1 yılAnlamadım
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılbilmiyorum ben yürüme falan direkt söylüyorum
çok yakışıklısınız beyefendi diye sonra o da bana yürüyünce engelliyorum
bu işler böyle değil midir zaten siz niye uzatıyorsunuz sevgililik falan hele evlenenler var allah kurtarsın
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂haha buda guzel
+1 yılMilyonlarca kızın/erkeğin arasında tereddütsüz isteyeceğim tek insansın. Herkes gelip geçici, sen farkınla seçicisin. Eğer o elmas kalbinde yer varsa beni de alabilir misin?
28 Yorumla- +1 yıl
Neler diyorsun böyle Melike ablaaaaa
- +1 yıl
👻
Soran+1 yılBuda guzel
- 1 yıl
Gece gece ne okudum ben böyle harika yazmışsın
- 1 yıl
@sıradan1genç Tesekkurler 😅
- 1 yıl
1 yıl sonra gelen iltifat gibi oldu bu 😂😂 Eski yanıtımı görünce bir garip oldum. Bunu ben mi yazmışım diye bir düşündüm 😂😂 Sonra senin yanıtı görünce büyülendim. Eskiden ne güzel yanıtlar varmış. Şu an aynısını sorsak muhtemelen güzel yanıt bile gelmez 🥲
- 1 yıl
🙂 dunya kirleniyor @sıradan1genç
- 1 yıl
Maalesef öyle her açıdan kirlilik artıyor 😓
Biliyor musun beni daha iyi bir insan olmaya itiyorsun. Konu sen değilken bile doğru davranmaya çalışıyorum. Sanki köşeden beni izliyormuşsunda bende sana layık olmaya çalışıyormusum gibi
21 Yorumla
Soran+1 yılBu benlik cvp bn kötüyüm çğnkğm 🤣
Gizli Üye(18-24)+1 yılGoca arıyom. Gel beni al!!
Ya da
Konuşman aslan gibi asil, Düşüncelerin kelebek gibi narin, Karakterin ağaç kökü gibi sağlam, Sevgin dağ gibi büyük, Yüreğin su gibi temiz, Aklın güneş gibi parlak, Aradığım erkek senin gibi harika.
20 Yorumla
+1 yılZerafetiniz hangi cennetten bayan ajdybdd
Ben müptelası oldum sahsen de adınızı bana bağışlar mısınız ahahaha31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeşim bazen söylediğimiz soylere dikkat etmemiz gerekir okullarda cahilce söylenen sözlerden dolayı bizlerde devam ettirerek günah kazanabiliriz önce araştırıp sonra o cümleyi kullanmakta fayda vardır "yaratıcı olun" cümlesi her ne kadar da konuşun fikir üretin cümlesi olarak algılansa da yaratmak Allaha mahsustur böyle cahilce konuşarak insanlarında günahlarına girmeyin hakkını veremezsiniz hiç bir zaman
00 Yorumla
+1 yılSeni 1881 diye kaydettim , Atatürkün gelişi kadar güzelsin.
32 Yorumla- +1 yıl
Bu da çok iyiymiş. En başa tutturalım
- +1 yıl
Teşekkür ederimmm
Hiç yürüme bence bırak o sana yürüsün boş ver yorma kendini :D Hem cinsim için böyle bir şey söylediğim için kendimden utandım bir an.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBuraları bilmiyorum bahanesi Karnımda çok açıktı nerde yemek yiyebilirim. Konuya burdan girebilirsin?
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılAramızda sanki bir çekim kuvveti var. Sen de hissediyor musun yakışıklı? Dersin olur biter. Hiç uzamaz konu.
10 Yorumla
+1 yılİlk kez bir erkeğe yürüme isteğim oldu seni görünce de. Çok paronayak değilse hoşuna gider inanır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yılSenin yapacağın hiç bir hareket beni etkileyemez ki zira zaten gözlerimi senden alamadığım için buna ihtiyacın da yok
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 980 cevap paylaştı.
+1 yılİçinden ne geçiyorsa onu yaz. Neden herkesin şahsi fikrine takılıyorsun ki? Oh ne ala çocuğu biz tavlayalım sefasını sen sür 😂
10 Yorumla
+1 yılKonuyu bir şekilde uydur ve deki ben senin için yaşarım 😊 bilirsin ki ölmek veya öldürmek kolay anlık senin için yaşarım var mı daha ötesi 🙃
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBen kendim yürürken bile yaratıcı olmuyorum selam tanışalım de geç. Tipini beğenirse zaten. da koyup göndersen , olarak cevabı gelir. Takma o kadar
11 Yorumla- +1 yıl
Bu adam baya haklı
+1 yılShhh yavru hepsiiii senin miiii
ev boş
20 Yorumlailk önce sağa sonra sola sonra tekrar sağa bakıp karşıya geçiyoruz
20 Yorumla
+1 yılGözlerimin gözlerinin maviliğine değdiği zaman
Trenin bir istasyona vardığı zaman
Adını bülbüllerin öttüğü zaman
Ayçiçeklerinin gülüşüne döndüğü zaman
Meleklerin bir ahenkle etrafında döndüğü zaman
Birlikte film izlemeye ne dersin?03 Yorumla- +1 yıl
@Hortlaklalaa
ulan şiir yazdım bildiğin daha nasıl yüricen Gözlerine ak düşmüş kalbine düştüğü gibi o gözlere ben bakmayı çok seviyorum kalbinin temiz olduğu gibi mi dicen
Soran+1 yılGözlerim mavı değil 😂
- +1 yıl
yanlış yazmışım asdmasdk
Gözlerim gözlerinin maviliğine değdiği zaman burada mavilik aslında gökyüzünü temsil ediyo yürü hadi
Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı. Sesin o kadar melodik ki, herhangi bir şarkıya ihtiyaç duymadan seni dinlemek istiyorum ya da İnsanların dış görünüşleri zamanla değişir, ama senin iç güzelliğin her zaman parlıyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılAl sana waoow🥳
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bana 1 adim gelene 10 adim giderim. kolay kolay yanliş yapmam lakin yanliş yapana kralini yaparim. ne kadar iyi isem bir o kadarda kötüyümdür. umarim tutturdum
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam kral
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Senin icin değil kendim için söylüyorum
Bir biskirem versem
12 Yorumla
Soran+1 yılTadelle olsun
Hiç başaramadıgım konu başlıklarından bir tanesi tüh
10 Yorumla
+1 yılRica etsem artık gözlerimi bana verir misiniz? Üzerinizden alamıyorum bir türlü. 😂😂
10 YorumlaRica etsem bir daha gülmez misin? Taşikardiye sebep oluyorsun da falan😂
10 YorumlaYanında iken "ne güzel yaratmış yar yar seni yaratan..." türküsünü söyleyerek
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı. SiZi polise şikayet edeceğim kalbimi çaldınız bir hırsızsınız
10 Yorumla
+1 yılBen hoşlandığım beye
"Senin gülüşün halis mi?" diye koşmuştum.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılDaha önce tanışmış mıydık? Zamansız klasiklerden.
10 Yorumla
+1 yılYorumları okumaya geldim de yaratıcı bir yürüme göremedim 😊
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı.
+1 yılO anda içten gelen bişey bu pat diye çıkmaz ki 😅😅
10 Yorumla
+1 yılNet olmak her zaman iyidir, zaten seni beğenirse tanışma teklifini onaylayacaktir o yüzden çok kasma derim.
10 YorumlaRüyama gelme sebebini gerekcelerini belirtip cv şeklinde mail adresime bekliyorum.
10 Yorumlaay ışığında saçların parlayan denizler gibi gece öyle güzel öylece sessiz sakin yalnız bizim ve sen canım bu gece daha güzelsin :)
11 Yorumla
Soran+1 yılSensin güzel bebek der
+1 yılHaha, çok güzel yürüme cümleleri var, arkadaşlara bırakıyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 478 cevap paylaştı.
+1 yılDay day day bebeğime day
İlk yürüme cümlesi dostum
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılBir gün 🍯 ile 🍬 kavga etmiş kim daha tatlı diye hakime gitmişler hakim de demiş ki ikiniz birleşseniz de bu yazıyı okuyan kız kadar tatlı olamazsınız 😊 ❤️✨
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBirine yürümek külliyen zaman israfı açıkçası boşa zaman kaybetmek istemem o yüzden böyle bir cümle kurmayı hiç düşünmedim ve kuramıyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam haklısm
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıl"Vaktin var mı biraz?"la başlayıp, o yıla kadar olan bütün doğumgünlerini kutlamak ❤️ @cilgin-haritaci
15 Yorumla- +1 yıl
Tanıdık geldi bi yerden 🥰
- +1 yıl
Sonra düşürmek, kendine aşık etmek falan ❤️ iyi bilirsin
- +1 yıl
O kadar güzel aşık ettin ki beni kendine dayanamadım koştum sana napim 🥰🥰
- +1 yıl
@cilgin-haritaci iyi ki balım iyi ki❤️❤️
- +1 yıl
Sol yanım ❤️ ❤️ @The_Muallime
+1 yılAnama ana diyesinn
Babama baba diyesin
Sen bize damat gelesinn11 Yorumla
Soran+1 yılDiyosun
+1 yılÇok güzel karısıniz hanımefendi demiştim son sevgilime🤣😁
14 Yorumla
Soran+1 yılÇok yaratıcısın
- +1 yıl
Ahaha teşekkür ederim 🙏 o sizin güzel bakışınızin esseri tamamen 😉
- +1 yıl
Teşekkürler 🙏 rica etsem ✍️🙈
- +1 yıl
Uyudunmu
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılDışarıda görürsen saat veya yol sor kıyafetlerine veya saçına iltifat et ondan karşılık bekle
11 Yorumla
Soran+1 yılKel belki🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılManda Yuva Yapmış Söğüt Dalına yaz
Manda kim oluyor derse
Sen oluyorsun yaz
Öyle bir tartışma başlar sonra devamını getir00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çok güldüğüm bir tane var ve burdan biri atmıştı.
👨💼:⚽
👨💼:Pardon topum buraya kaçmış 😂😂😂00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 631 cevap paylaştı. bu yardımcı olur mu
https://www.youtube.com/embed/K_mNNAKpbLo00 Yorumla
+1 yılGözlerin çok güzel bana aşkla bakan halinide görmek isterim
02 Yorumla
Soran+1 yılAşık edecek kadar marıfetıysen bakarım der
- +1 yıl
Öyle dediyse yeşil ışık yakmıştır
+1 yılkusura bakma arkadaşla şakalaşırken itti de sana düştüm
05 Yorumla
Soran+1 yılHaha ergence😂
- +1 yıl
evet çünkü en temiz duygular ergenlerde bulunur yeğenim 😇
Soran+1 yılHaha eyvallah yegenım😆
- +1 yıl
yengem dedin sandım ödüm koptu lan
Soran+1 yılHaha🤣
+1 yılDirekt yürüme ince espriler yapmaya çalış oetak ilgi alanı bulup
031 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı
- +1 yıl
Daha sağlam adımlarla daha mantıklı temele oturtmuş olursun
Soran+1 yılGeyık yapyom yaratıcı bsyşer çıkarmı dıye
- +1 yıl
Kesin çıkar bence ben sana yolda görsem ederim ama muhabbet açma yeteneği yok uste 😂
Soran+1 yılDiyosun gozlerınız çok masum beyefendı siz kedimisiniz, 🐱
- +1 yıl
Hahahha 😂 bana mı yuruyirsun anlamadım 😂
Soran+1 yılTaktık düşcenmi diye bakyom duş tümü😂
- +1 yıl
Fena değil en azından güleriz ve muhabbet başlar 😂 benden iyisin
Soran+1 yılBencede senden iyiym😁
- +1 yıl
Hahhahaha 😂 şiir yazmaya çalışırım ama böyle durumlarda aklıma laf gelmez romantik laflar
Soran+1 yılŞairler çok yasamyo boş ver yazma😂
- +1 yıl
Ne alaka lan 😂 ben kendimce yazmaya çalışıyorum 😂
Soran+1 yılHaha tamam😂
- +1 yıl
😂😂 yazmiyim mi diyorsun son tahlilde
Soran+1 yılBeni şoklicak şiiri bulamadın napım😁
- +1 yıl
Hhahahhahs aç profilini sana bir şiir yazıyım istersenn
Soran+1 yılAçk dğl mi
- +1 yıl
Öyle değil resim köy yani yanlış dedim 😂
- +1 yıl
Koy
Soran+1 yılTarzm değl baby koyduktan sonra bn sana bakmam ki😂
- +1 yıl
Nasıl yani
- +1 yıl
O ne demek öyle
Soran+1 yılBana degıl göruntume yazmış olursn demek
- +1 yıl
Seni tanısam biraz sana şiir yazardim ama böyle biraz fazla doğaçlama olur... neden ellerini tutmama izin vermezsin ki kalbin bile beni çağırırken... naz evidir kız evi elbet ama ben senin bu halini bile özledim biliuor musun... sadece bana bakıp susman yüreğimde bir ateş korluyor... şanslı biriymisim aslunda senle karsilasmisim... sözlerimiz şimdilik bir olmasa da nefes alislarina aşığım senin... sarhoş ettin sen beni bir bakisinla bakamaz oldum etrafa... sen beni yaktın ya bu sevgiden sevmek de nasip olur sana ben senden gitmeden..
Soran+1 yılOğlum görmeden palavra cümleler kurma 🤣
- +1 yıl
😂 bunu sen istedin 😂 yaz demedin mi bana 😂
- +1 yıl
Buldun da bunuyorsun he 😂
Soran+1 yılWaoow şeyler çıkmadı bır ıkı tane dısında
- +1 yıl
Hmm sen fercekten birine yuricek misin oeki
Soran+1 yılCanım isterse yürürüm isterse koşarım
- +1 yıl
Anladım
+1 yılbir şey sorucam az önce telefonumdaki emojilere bakıyordum ama kalbi bulamadım acaba siz çalmış olabilir misiniz?
31 Yorumla- +1 yıl
Kahkaha tufanı skfkgkgkg
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAha ananı avradını s2yim bu ne güzellik 😂😂😂😂👏👏👏👏👏👏
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGözleri sana benzeyen bir kızımız olsa fena olmaz mı
11 Yorumla- +1 yıl
Gözleri ve kirpikleri sana benzesin
Annene teşekkür ederim seni doğurup dünyaya bir sanat eseri getirdiği için
11 Yorumla- Devamını Gör (98)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026