- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılSevgi, bir ilişkinin temel taşıdır ve birlikte olduğunuz kişiyle mutlu olmanız önemlidir. İtalya'ya gitmek, sevdiğiniz adamla yeni bir macera ve deneyim yaşama fırsatı sunabilir. Yeni bir kültürü keşfetmek, yeni insanlarla tanışmak ve farklı bir yaşam tarzına adapte olmak heyecan verici olabilir. Burdur'da yaşamak istemenizin arkasında ise kişisel tercihleriniz, aile bağları veya iş gibi faktörler olabilir. Belki de doğduğunuz yerde aile ve arkadaşlarınızla daha yakın olmayı tercih ediyorsunuz. Kendi toplumunuzda ve alıştığınız çevrede yaşamak sizi daha rahat hissettirebilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı.
+1 yılBurdur varken İtalya'yı seçenin aklını seviyim
03 Yorumla
Soran+1 yılsonunda beni anlayan biri teşekkür ederim
- +1 yıl
İtalya Burdur'un köyü bile olamaz mk
Soran+1 yılhahahaha süpersiniz alkışlıyorum sizii
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılDayatma yapan kız iticiliği.
013 Yorumla
Soran+1 yılanlık sinirle söyledim zaten vicdanım rahat değil dedimya anlama sorununmu var
- +1 yıl
Özür dile o halde
Soran+1 yıldilemediğimi nerden biliyosun ya illa tektek anlatıyımmı sen tavsiye verme dobra kardeş
- +1 yıl
Senden bir cacık olmaz konusmanla uslubunla bunu belli ediyorsun zaten adama daha fazla yük olma bırak adam hayatıni yaşasın.
Soran+1 yılonun hayatı benim ahmak
- +1 yıl
Biraz daha hakaret edersen avukatima seni dava edicem haberin olsun.
Soran+1 yılhakaret etmeyi sen daha iyi bilirsiniz
- +1 yıl
Soran+1 yıl@kigert çok kötüsünüz
Soran+1 yıl@kigert benim annem babam kardeşim hiçkimsem yok yetimhanede büyüdüm akrabam dostum yok akıl danışmak için kime gidiyim siz söyleyin
+1 yılSoru çok tanıdık geldi😅😅
Mutlu olacağin yeri seç tabi ki. Sevdiğinden bu sebepten dolayı ayrılsan onun ardından tek başına mutlu olabilir misin? Ya da yaşadığın yerden sevdiğin için taşınsan nasıl hissedersin? Ölç biç tart. Eminim cevabı bulursun.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
(!) Aşk bir süreçtir ve gelip geçebilir, ancak Burdur gibi bir yerin kalıcılığına güvenebilirsiniz. Aşk heyecan verici bir duygu olsa da, hayatınızı biri üzerine kurmanın riskleri vardır. Öte yandan, Burdur gibi bir yer size istikrar ve güven sunabilir.
Aşık olduğunuz adamın İtalya'ya gitmek istemesini anlıyorum, ancak kendi hayatınızı da göz önünde bulundurmanız önemlidir. Daha detaylı bir değerlendirme için Burdur'da yaşamak istemenizin arkasında yatan sebepleri bilmemiz lazım..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBen de Finlandiya daki sevgilimle tartışmıştım. Ben afyon da yaşamak istiyorum dedim o ordaki işini bırakamam dedi. Sonuçta o geldi afyon a dinar da yaşıyoruz çok mutluyuz 😇 avrupa defterini kapattık. Tatilde kaplıcalara gidecez diye anlaştık. Böylece Afyon dışına çıkmayacağız 😊
10 Yorumla Burdur mu 🙄 dalga geçiyor sanırım veya kafası güzel. İtalya diyor İtalya dünyanın en güzel ülkesi Assassin's Creed 2 oyununda çatılarda az gezmedim Florence çok güzel bir şehir
Şansım olsaydı giderdim mutluluklar size12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aşk karın doyurmuyor sayın kardeşim o yüzden onun yerinde olsam ben İtalya'yı seçerim. Kızların kökü kurumadı hem işime gücüme bakarım hem de işimi engellemeyecek başka birini bulurdum. her şey para da değil ama burada 20000 tl kazanmakmı İtalya'da 2000 euro kazanmak mı dersen İtalya derim
16 Yorumla
Soran+1 yıltamam sen italyaya git o zmn napim
- +1 yıl
italyada asgari ücret düşük 1200 falan sonradan giden birinin ciddi meslegi ve dili yoksa 2000 alması zor
Soran+1 yıl@Gülgibierkek hay ağzınızı öpeyim sonunda aklıselim biri
- +1 yıl
ingilterede bi sürü italyanla beraber calısıyoruz ispanyolu italyanı portekizlisi yunanı falan burada hep kendi ülkeleri iyi olsa onlar oraya yerlesir :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnce eline bir yüzük taksın nikahı bassın, o şekilde gidersin Italyaya. Sana bir garanti vermesi lazım, sadece sevgili olduğun biri için ülke değiştirmek akıl mantık dışı. (Bunu da bir psikoloji öğrencisi olarak söylüyorum) Ha ayrılsak da ben orada tek başıma başımın çaresine bakmayı bilirim diyorsan başka...
00 Yorumla
+1 yılHer ucu bence çok kötü yani anladın sen. Eğer italyaya gidersen Evli olmayıp fedakarlık yaparak italyayi seçersen baya baya yanlış yaparsın nerden geldim buraya sevgi de bi yere kadar vs dersin. Ama evlenip italyaya gidersen o başka. Bence İtalya fırsatlarını kacirmamalisin seni burada tutan bise yoksa ben olsam giderim
04 Yorumla
Soran+1 yılşu an evlilik düşünmüyoki o nasıl olcak dediğiniz doğru ama
- +1 yıl
Nasıl desem bende bi sevgilim için şehir degistirmistim değiştirmez olaydım yani fedakarlık yapınca gözde küçülüyorsun kimse oluyorsun
Soran+1 yıloff en korktuğum şeyde bu
- +1 yıl
İlişki koçlarına danisabilirsin
+1 yılBirlikte İtalya'ya gidin. Seviyorsan fedakârlık yaparsın. Günü gelince de o senin için fedakârlık yapar. Sevgi de karşılıklı anlayış, uyum gerekli. Yoksa olmaz.
04 Yorumla
Soran+1 yılöyle ama nasıl yaşıcam orada kolaymı sanıyosunuz
- +1 yıl
Adapte olmaya çalışacaksın. Bir işe girersin, İtalyanca öğrenirsin. Negatif yönlerden bakmamalısın, pozitif düşünmeni tavsiye ederim. Burdur'da huzurlu olacağın ne malûm? Yarınımız belli değilken, kesin ve katî düşünmemelisin.
Baştan konuşursun sevdiğinle, 1 seneye kadar deneyin yapamazsanız geri gelirsiniz. Bunu teklif ettin mi?
Soran+1 yılo kadar detaylı konuşmadık açıkçası
- +1 yıl
Önce detaylıca konuşmalısın. Baştan kesip atmak onun fikirlerine ve isteklerine değersizlik göstermek demektir.
Kanka Burdur’u da sevgilini de boş ver İtalyayla evlen 👍🏻👍🏻👍🏻
10 YorumlaSevdiğim kadin bugün bana seni seviyorum desin. İlkel Afrika kabilesinde bile yaşarım. Sen Burdurdan mı vazgeçemiyon?
08 Yorumla
Soran+1 yılmesele bumu allah aşkına
Soran+1 yılsevgimin tutkumun peşinden bi adamla gitmek kolaymı sanıyosunuz evlilik yok bişey yok benim ailem yok bana kim sahip çıkıcak orada herşeyi toz pembe sanıyosunuz
Soran+1 yıloffff hiçbi şey anlamıyosunuz zaten bi erkek olmanızdan fazla beklentiye girmemeliydim
Soran+1 yılhayır ben zaten türkiyeden başka bi yerde yaşamak istemem
- +1 yıl
İyi Türkiye'de yaşa o zaman. Kararını vermişsin daha ne soruyorsun insanlara. Diger tüm ihtimalleri yoksaymışsın bir kere. Sordun ben de git dedim. Yok erkekmişim de yok anlamıyormuşumda, yok kim sahip çıkacakmış da, güvenmiyorsan zaten sana kimin sahip çıkacağını düşünürsün. Güven yoksa aşk da olmaz zaten
olum sen nerenin zebanisisin italya diyo italyaaa napicaksin allahin burdurunh
110 Yorumla
Soran+1 yılyazık gerçekten italyanın köpeği olmuş herkes
Soran+1 yılorada üçüncü sınıf vatandaş olcağıma burdurda mis gibi köylü olurum
Soran+1 yılbelliki sen gitmemişsin
Soran+1 yıltatil yapmakla çalışmak yaşamak aynı değil
Soran+1 yılyaşın yetmez bu konulara boş ver sen
Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. burdur ne alaka en küçük illerden birisi olduüu için mi
01 Yorumla
Soran+1 yıldoğasını seviyorum
Bence bu sizin için çok iyi bir alternatif yinede siz bilirsiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılben bilirim evet
+1 yılİtalyayı elinin tersiyle itmek apayrı bi kafa ister
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGüncellemen çok garibime gitti o kadar insan önemsemiş yorum yapmış sizde aramıza giremezsiniz falan yazmışsınız soru sormayın madem sende yorumlar zorunuza gidiyorsa
00 Yorumla
+1 yılŞehir için adamin kariyerine engel oluyorsun. Bencillik yapma.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo adam zaten italyayla burduru kiyaslayacak biriyle evlenmesin
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüncellemeye patladım 😂😂 sevgilisine okutmuşşş biz de yedik 😂 italya dediği de ığdırdır Allahın ke*zosu seni
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılKız Burdur ile İtalya arasında kalmışsın bir de soruyor musun? İtalya tabi
00 Yorumla ben sevgilin olsam ayrılmıştım ya da röntgen çektirirdim sana
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben olsam burdurda bi kasabaya yerlesip bahceli bi evde bişeyler yetiştirip öyle geçinirim
05 Yorumla
Soran+1 yılaklın yolu birdir teşekkür ederim gül gibi erkek
Cevap sahibi+1 yılgel beraber tasınak bıktım sehirlerden hatta yurtdısından
Soran+1 yılbu bi teklif mi :)
Cevap sahibi+1 yılaynen ben toprak insanıyım özgür olmak istiyorum sehirler daraltıyor beni... yurtdısında 1 yıldır yemek yiyorum ama ne tadı var ne lezzeti ne bi alımı baharat vs koymasan tadıda olmicak hiç.. ha para kazanıyorsun ama cogunu kiraya bırakıyorsun iş hayatı ağır birde dışlanıyorsun diğer sınıf insanlardan oluyorsun..
Cevap sahibi+1 yılbu arada manitam var yani komşu oluruz belki
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer böyle diyorsan sen zaten aşığım falan deme. Gerçekten seven biri olsan o adama iki seçenek bırakmaz orta yolu bulmak isterdin. Gidip de italya mı ben mi dayatması yapmıssın. Adam sana sen kimsin be dese yeridir valla
03 Yorumla
Soran+1 yılburdan konuşması kolay yaşayan benim
Cevap sahibi+1 yılBize anlattığın kadarıyla böyle yorum yapabiliriz. Herkes de senin anlattığına göre yorum yapabilir
Soran+1 yılsanırım haklısınız anlık çıkışlarım olabiliyo kusuruma bakmayın
Gizli Üye(25-29)+1 yılKnk bu teklifi Burdur belediye başkanına yapsan o bile İtalya der yinede sen bilirsin
10 YorumlaLan millet ciddi ciddi cevap yazmış 😂
20 Yorumlabence deneme amaçlı bir gitmelisin, yapamazsan geri gelirsin, denemekten zarar gelmez
02 Yorumla
Soran+1 yılbedava zaten denemek dimi
Aşk İlişkileri konusunda 877 cevap paylaştı. Dalga mı geçiyorsun. Burdur ne ya.
16 Yorumla
Soran+1 yılburduru hiç gördünmüde konuşuyon
Soran+1 yılküçük olmasıyla alakasını anlayamadım byüklük takıntın var sanırım :D
Soran+1 yılben İstanbul'da doğdum tekirdağ bursa balıkesir ve eskişehirde yaşadım bilipbilmeden konuşma derim
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Sen ekmek almaya git sana yeter kardeşim
01 Yorumla
Soran+1 yılne alaka
+1 yılItalyaya gidin ya. Ne Burduru 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılemredersin
- +1 yıl
Ahahaha 😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı. Burdurlumusun?
01 Yorumla
Soran+1 yılhyr
+1 yılburdur ne ya burdur mu sakız mı desen burdur derim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBurdurdan vazb geçilmez
00 Yorumla
+1 yılAşk olsun tabiki Burdur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBelanı vermesin insan burdurda yaşamak ister mi
00 Yorumla
+1 yılAşk burdurda mı yaşanır italyada mı zor soru 😃😂
00 Yorumla
+1 yılİtalya ya gidin
00 YorumlaFake yine hayal kurmuş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı. soruya bak, birazdan bayılacağım
00 Yorumla
+1 yılAbla şakadır umarım bu soru ya.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılİtalya'ya git Burdur'a her zaman gelirsin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılTek cevap İtalya...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 818 cevap paylaştı.
+1 yılAbla sen s@lak msin ya
00 Yorumla Burdura sorsam İtalya der
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkimseye zorla tercih yaptiramazsin
117 Yorumla
Soran+1 yılevt haklısın ama napcam
Cevap sahibi+1 yılben olsam onla italyaya giderim hayatinizi kurtardiktan sonra yine burdurda yasarsin nolucak ki mantiken italya daha iyi
Soran+1 yılorada huzurlu olcağım ne malum
Cevap sahibi+1 yılturkiyeye gore refah seviyesi daha yuksek bir ulke ekonomik olarak daha rahat oldugun bir yerde huzurlu da olursun ama gitmek istemiyorsan da gitmezsin fakat onu da tutamazsin ya uzak mesafe iliskisi ya da ayrilik
Cevap sahibi+1 yılkardesim hayati boyunca koyde yasamayacak ya italyada 8-10 yil iyi bi is yapsa hayatini kurtarir yine koye yerlesir koyu sevmeyen biri tabii ki gelecegi icin italyayi ister adama ya italya ya ben diyemez ya beraber ortak bi karar verirler ya da ayrilirlar
Soran+1 yıl8 10 yıl bi insan ömrü nerdeyse
Cevap sahibi+1 yıl@mete3534 hee pardon yanlis anladim demek ki
Cevap sahibi+1 yıl@soran daha 20li yaslardasin turkiyede 50-60 yasinda emekli olacakken italyada 8-10 yil calismak nasil daha kotu olabilir? bence sen biraz abartiyorsun burduru sevebilirsin evet ama karsindaki insanin yurt disina gitme imkani varsa onu tutamazsin maalesef. bu devirde artik yurt disina giden hayatini kurtariyor
Cevap sahibi+1 yılyani o zaman karsisindakini zorlamayacak ayrilacak en iyi çözümü bu
Cevap sahibi+1 yılahahha araniza girip napicaz kendimize mi yapicaz. neyse ortak karar vermissiniz hayirli olsun emin ol italyayi gorunce burdur gram aklina gelmez 💃💃
Cevap sahibi+1 yılyani tanimadigimiz birinin sevgilisiyle arasina girip napicaz akndmwndmw neyse artik
Soran+1 yılburdurdan sana kartpostal atıcam elif
Cevap sahibi+1 yılat canim napabilirim tuh ya artik en buyuk derdim bu 😔😔
Gizli Üye(18-24)+1 yılİtalya varken burdur a kim bakar iyi misin sen?
010 Yorumla
Soran+1 yıliyiyim siz iyimisiniz
Cevap sahibi+1 yılÇok iyiyim kal burdur da o zaman djsdjdknfjf
Soran+1 yılkalıcam
Cevap sahibi+1 yılOk.
Cevap sahibi+1 yılYorum kaldıramıyorsan soru sorma
Soran+1 yıltavsiye istedim ve tavsiye vermemişsiniz neyin kafasını yaşıyosun
Cevap sahibi+1 yılTavsiye vermişiz işte sen neyin kafasını yaşıyon
Cevap sahibi+1 yılİtalya'ya git diyoruz saçma sapan yorumlarda şımatıklık yapmışsın kalıyorsan kal köyünde hayret bir şey
Soran+1 yıl19 yaşındaki çocukda kalkıp yorum yapmasın ya
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi s*Laklar da soru sormasın bir zahmet
Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. Burası burdur burada dur
00 YorumlaSevdigin adam beni alsin gotursun italyaya
04 Yorumla
Soran+1 yılikinizde burdura gelin :D
Soran+1 yılher şey paramı işmi
Burdur'a bak be İtalyayı solluyor
12 Yorumla
Soran+1 yılhuzurlu olduğum yer burdur napabilirimm
Burdur ne ya sjsjjs
04 Yorumla
Soran+1 yılneye benziyo
Soran+1 yılne alaka?
+1 yılŞaka mi
01 Yorumla
Soran+1 yılşakaya benzer bi durummu var
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılTakil kafana gore
00 Yorumla
+1 yılItalya
00 YorumlaTrolll
00 Yorumla
+1 yılAdım Hıdır elimden gelen Burdur mu yani
00 Yorumla
+1 yılİtalya derim
00 YorumlaKız italyaya koşşş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Yozgat'da buluşun
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAşk gibisi yok
03 Yorumla
Soran+1 yılevet benim aşkım gibisi hiç yok
Cevap sahibi+1 yılO zaman Tercihini ona göre yapınız.
Cevap sahibi+1 yılAncak bizzat ben olsam Birlikte İtalyaya giderdim. Çünkü Türkiyede kalmanın bir anlamı yok.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbodrum
04 Yorumla
Soran+1 yılne bodrumu
Cevap sahibi+1 yılbodrum
Soran+1 yılne bodrumu ya
Cevap sahibi+1 yılbildiğin
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşk.
00 Yorumla
+1 yılItalya
00 YorumlaAşk tabiki ♥️
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Detaylı bilgi