2014 Yılında Dakika da 12,
2015 Yılında İse Dakika da 14 Araba Çalınıyormuş.

carsamba gunune kadar romadaydim ve asla asla asla aslaaaa bidaha gitmem oraya😄 guzel olabilir ama milleti ayni bizim millet gibi ve ben uyuz insanlara cok sinir oluyorum, isini duzgun yapmayan, sallana sallana yuruyen, hep elinde telefonla gezen😄 biraz almanlar gibi olmalari lazim bu konuda 😄 yoksa cekilmez. bunlar 😄 birde almanya gibi bir ulkeyle bunlarin nasil avrupa birliginde olduguna inanamadim cok fakirler aslinda alakali bile yok 😊 2 sehirleri var zengin olan geri kalani cok fakir 😊 gelismemis bir devlet yani
Her şeye ragmen yaşamak isterdim ya Türkiye hariç her yerde yaşamak istiyorum :/
Valla gittim 3 yıl önce Como'ya. Pek ahım şahım bir yer değildi, insanları da biraz kaba.
Fakat acayip iyi reklamı yapılıyor İtalya'nın, özellikle de filmler vasıtası ile. Bence Neuchatel bir çok İtalyan şehrine bedel.
Yok benim ülkem bir cennet ancak ne yazık ki tüm zebaniler bu cenneti işgal etmiş.
Cevap
9Cevap
6 ay yaşadım italyada... döndüğümde depresyona girdim burada :( keşke yine gidebilsem :( gelemesem hatta :(
Kısa süreliğine yaşadım ama istemem memleketimin yerini tutamaz.
İsterim de vatanım gibisi yok, o yüzden kalsın, teşekkürler :D
Gezmek isterdim ancak ülkemi yaşamak açısındam hiçbiryere tercih etmem.
Yurt dışına sadece gezmek için gitmek isterim. Yaşayamam ben orda 😄
Italya hojdir ama istemem.
Hem İtalyan erkekler tipsiz
Şu ülkenin bu kadar sorunu olmasa bu ülkeden güzeli yok.
O ne guzel bir cadir yaa
Torino da yaşamak isterdim Sırf Juventus için oda
Hayır istemem. İsveç'te yaşamak istiyorum ben
evet yaşamak isterdim orasının farkı var 😀
Hani bize etiket
Takip Et.
Yaşıyorum ama Beneventoda 😀
Yani olabilir.
İtalya güzel ya :)
evet
Hayır İspanya tercih ederdim
Güzelmiş