Arkadaşlar ben kendimi ifade etmeye utanıyorum Mesela bir müşteri hizmetlerine aradığım zaman Üniversitede idare ile ilgili bir sorun oluştuğu zaman ya da bir kursa yazılacağım onu bile aramaya utanıyorum Ortalama 100 kere düşünüyorum Ne diyeceğimi heyecanlanıyorum Avucumun içi terliyor doğulu bir ailede büyüdüm genelde sosyal bir yaşamım yok Hep bir baskıyla büyüttüler Ama artık 23 yaşındayım ve gerçekten Düşünsenize 5 dakikalık bir konuşmayı bile Yarım saatte bir saattir ne diyeceğim diye düşünüyorum☹️☹️☹️
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Biraz bana benziyorsun. Sanırım özgüvensiz sin ve utançgaçsın. Bunu aşacağını düşünüyorum. Kitap oku, sakinleş. Önemli olan sensin sen kendini geliştirmeye bakmalısın...
Ya insan müşteri hizmetlerini ararken bile heyecanlanır mı heyecanlanıyorum mesela KPSS matematik eğitimi almak istiyorum Kurumu aramaya bile utanıyorum yani böyle kalbim güm güm güm güm atıyor
Dediğim gibi utançgaçsın. Bunu rahatlıkla aşabilirsin
İstersen sana yardımcı olabilirim seve seve
Arkadaş olalım mı ne dersin
Nasıl açacağım
Aşarsın güven kendine
Işte Güven demekle olmuyor Altı üstü 5 dakikalık konuşmayı bile uzatıyorum
Tamam haklısın biliyorum zor çünkü ben de öyleydim kendime biraz düzen verdim
Ne yapacağım peki
Sen de aynı taktikler le düzeleceğine inanıyorum
Hangi taktikler
Bunu istersen sana özelden yazayım çünkü yorum kalabalığı olmasın istiyorum
Seni rahatsız etmeden
Tamam da senin de profilin kapalı Nasıl ekleyeceğim
Açtım profili
bol bol kitap oku ve derin nefesler almaya çalış. çok şirin bi şey bu aslında ben severim çekingen insanları sohbete katmayı.
Aslında çok gür Konuşkan bir insanım ama işte konu tanımadığım insanlara gelince işte müşteri hizmetleri olsun şöyle böyle böyle kurumlara gelince konuşamıyorum mesela önlisans KPSS için matematik eğitimi alacağım Kurumu arayamıyorum Ne diyeceğim nasıl diyeceğim falan
ya 27 yaşındayım arada bana bile öyle oluyor. çok sosyal bi hayatım yok çünkü napayım 🥲
Beni tersler diye korkuyorum Ne bileyim yanlış bir cümle kullanırım diye korkuyorum Ya insan böyle olmamalı insan sosyal varlık her yerde rahat rahat kendini ifade edebilmeli
kimse seni terslemez be dksjdjs saçmalama
Işte utanıyorum Avucumun içi terliyor korkuyorum s**** gibi hastaneyi aradım Randevu için iyi günler dedim Saat akşam 9
benim de stres olunca avuçlarım terliyor sjslsldj ama kimse ısırmaz ki seni bu algıyı kafandan atmalısın
Ya utangaç biriyim lanet olsun a İnsan altı üstü arayacak söyleyip kapatacak Ama ben o kadar saçma bir insanım ki yani heyecanlanıyorum normalde de var ya bağıra bağıra savunurum ha inandığım değerleri ama konu telefonda biriyle konuşmaya gelince beceremiyorum
eski kız arkadaşım da böyleydi ya telefonda asla rahat konuşamazdı bence senin sorunun telefonla alakalı sadece. kızmana gerek yok ama kendine.
Yani böyle normalde de çekingen falan değilim ama mesela bir kuruma gittiğim zaman işte müşteri hizmetleri olsun idare olsun kurs olsun böyle danışıyorsun ya orada danışmaya çekiniyorum sonra Kendimden bir türlü nefret ediyorum Bir insan bu kadar ezik olabilir mi diye
sakın öyle yapma, asla düzelemez aksine daha da yıpratırsın kendine olan güvenini
Tamam da şöyle bir şey var Bir insan kendini nasıl ifade edemez ya altı üstü garezini anlatacağım karşıdaki canavar değil ki en fazla yardım edemeyeceğini söyle kapatır yani aslında benim suçum değil aile aile sürekli evde Tuta tuta çocuklarını özgüvensiz hale getiriyor sosyal Atılgan bir insan olsan Bundan senin için normal olur
kimse anasının karnından politikacı doğmuyor bal. yavaş yavaş düzelicek şeyler bunlar.
Vallahi senin de başında benimki gibi anne baba olsa kanser olursun
olmadığını nerden çıkardın djsldksnf
Hiçbir boka yaradıkları yok anca insanı aşağı çekiyorlar
ben 4 senedir yalnız yaşıyorum valla biraz daha iyi aramız
En iyisi ya hayatımı Bitirdiler
sana da aynını nasip eder umarım
Içimi o kadar dolu Hiç anlatamam biri çıksa gidip evleneceğim
djsldkakksej o da hayal kırıklığı olmasın
Vallahi otoban e****** olsam daha az canım acırdı
saçmalama be.. canını sıkan bi şey olursa benimle konuşabilirsin veya başka bi yakınınla. kendine bu kadar yüklenme.
Sana ınstagram'ımı versem seninle konuşsam
tabi
Puanım Yetmiyor sana mesaj atamıyorum arkadaş isteği atmıştım
soyadın demirdi galiba o mu
Sosyal anksiyete var sende inanlarla konuşa konuşa sosyalleşe sosyalleşe aşarsın bir tek
Tanımadığın insanlarla muhattap olmaya başla onlardan çekinme öncelikle bir dahamı geleceksin dünyaya bir dolmuşa bindiğin zaman parayı uzatıp gideceğin yeri söylemeye utanıyormusun bunu yapma aslında bu o kadar önemli bir mesele değil o insanlar seni bir daha görmicek ve hatırlamıcaklar bile kurs için günde bin kişi arıyor seni hatırlamıcaklar bile asla ve asla şunu unutma acaba çokmu kötü konustum yanlış kelimelermi kullandım bu önemli değil insanların umurunda değil normal sıradan bir insansın o insanları ilgilendirmiyosun HİÇ KİMSENİN HAYATINDAKİ ANA KARAKTER DEĞİLSİN HERKES KENDİ HİKAYESİNDEKİ ANA KARAKTERDİR!
O yüzden umurunda olmadığın insanları kafana takıp kendini yıpratmana gerek yok.