Arkadaslar merhaba. Beni gorucu usuluyla istegen biri var. ve evleniyorum. Ama daha once hatalarim oldu. Biri vardi onu cok seviyordum. 3 sene falan konustuk 3 sene boyunca benden resimler istedi iliski istedi kabul etmedim. Bu yuzden git gelleri oluyordu. Neyse iste aramizda bazi seyler olsun her sey guzel olucak diyordu bana hep ama ben yinede kabul etmiyordum. Ama zaman gectikce artik yoruldum dusundum kendi kendime belki olursa duzelir dedim. Birgun eve gittik onunla. O. s istedi benden yalvardim istemiyorum dedim neyse iste zorla yaptim (yapamadim) oda tamam seni istemdigin bir seye zorlayarak senin sanki terbiyeni bozuyorum dedi. Devam etmedi. Oylece oturduk sohpet ediyorduk. benden daha once bir kiz arkadasi varmis. Benimle yeni yeni konusurken onunlada konusuyormus bunu bir sekilde ogrendim ve kiz arkadasim soyledim. Bunun eski kiz arkadasiyla benim orta k bir arkadas. Buda gitmis kiza soylemis kizda buna soyleyince seneler sonra yuzume vurdu ne igrenc bir sey yapmissin senin hayatinda biri oldugunda ben senin yaptigini yapsam hosuna gidermi dedi. Arkadaslar ben simdi evleniyorum. Tabi evlenecegim adama boyle genel olarak anlattim ama ayrintilara girmedim. Acaba eve kamera falan koya bilirmi? Santaj edermi? Nisanlima bisey soylermi? Kafayi yemek uzeriyim😞
Ailesi falanda tanir beni akrabalari falan. Cok korkuyorum. Onun yuzunden evlenmek istemiyorum😞 simdi onunla bir iletisimmim yok ama mesajlari duruyor yani ne bileyim olursa bir seyler olursa elimde kanit olsun diye
Goz hakkinizi helal edin. Uzun oldu ama cikilmaz bir durumdayim 😔
Ailesi falanda tanir beni akrabalari falan. Cok korkuyorum. Onun yuzunden evlenmek istemiyorum😞 simdi onunla bir iletisimmim yok ama mesajlari duruyor yani ne bileyim olursa bir seyler olursa elimde kanit olsun diye
Goz hakkinizi helal edin. Uzun oldu ama cikilmaz bir durumdayim 😔
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar