AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
203Cevap
Doğru kişi bulamama. Tamam bizde mükemmel değiliz de ne karşımıza çıkanlar da bize denk değil.
Dır dır tabi ki de
bir bardak süt İçin (t. çoşkun) 😂
Ahiret yolunda birlikte yürüyeceğim bir nefes bir hayat arkadaşı edinmek
Hic bise yok ne sevgili ne para ne sosyal cevre... sadece yasiyoruz 🤷😂
Somurulmek istemiyorum ve doğru bir insan yok doğrudan kastım o kafa uyuşması
Evlenmiş olmam. Aynı hataya iki kere düşmek istemem 🤪
Evlendim ama bu sorunun bildirimi bana niye gelio 🥰 @mhmmtckr74
Her konuda aynı şeyi söylüyorum bir daha tekrar etmiycem
Geçmişi temiz, sadakatli, aile bilincinde olan birini bulamamam
boyle iyiyim sukur, istedigim yere istedigim zaman gidebiliyorum
Nasibimizi zorla karşımıza çıkaramıyoruz tabi ne yapalım😅
Doğru insanı bekliyorum ya boşa milleti eğlendirmeye uğraşamam
Bence sen doğru kişisin gel evlenek
Ne oldu insan sandık yanında olduk bunca zamandır oda bize gurgular yasatmak kandırmak yalan söylesin hiç demedinmi kendine ben niye böyle yapiyorum
Maddi durumum yok, onu geçtim anlaşabileceğim biri de yok.
Kayınvalide ve kayınpeder terörü çekmek istemiyorum bir çocuğa annelik yapamayacağımı düşünüyorum çocuk sahibi olmak istemiyorum sorumluluk sevmiyorum güven sorunum var bu yüzden evlenmek istemiyorum
Türk kadınlarının aç gözlü olmasından dolayı. Evlendikten sonra maaşı yüksek olan birine kaçma ihtimali çok yüksek. ya da aldatmanın oranı çok yüksek.
İşim, param ve sevenim yok. Sanırım geçerli ve yeterli sebepler
Yalnız yaşamaya alıştık dostum. Belli yaştan sonra kafa dırdır götürmüyor
Türkiye şartlarında nasıl mümkün olsun borca girmeden
Fazla rahatlık diyelim uğraşamam TSK gibi sıkı yönetime 😂
Başkaları mutlu olsun diye yarım milyon harcayacak kadar aklımı kaçırmadığım için
Seks düşkünüyüm, farklı kişilerle flört etmeyi seviyorum
turk erkekleri yabanci kadinlari kesfetse evlenmeme sorunu ortadan kalkar kibir yok, kendini beyenmislik yok. seninle her konuda var baskasina bakmana gerek yok. dirdir yok. birde evde yatayim yok onlarda esit sartlarda calismak istiyor.
Bu yüzden yurt dışında kız bakıyorum 1 senedir... Türk kızları Vallahi insan değil yüzde 90ı
en iyi tercih yabancilarla evli olanlarin yuzde 95 i mutlu latin amerika kesinlikle tavsiye ediyorum
Onlar da namussuz oluyor gibi geliyor bana çok açıklar ben muhafazakarım , iman ve tövbe etmesi şart
bizimkiler cokmu namuslu kim kimle neler neler
Önceden uygun birisi çıkmamıştı karşıma, sonra kayivalide kayınpeder görümce vb. Olaylarla ugradicak, aile sorumluluğunu alabilecek gücüm yok diye düşünmeye başladım. Sadece çocuk istedigim için evlenebilirim.
Lan soru bildirimi niye geliyor 😃😄
Şuana kadar sevdiğim kızlar beni sevmediği için bir çok kız için diyorum bazı kızlar kapımdan arabayla alsın gezelim her yıl tatil her hafta gezme istediği için olabilir
Kafam rahat. Kimseye hesap vermiyorum.
Çıkar ilişkisi yok. Kafama göre yaşıyorum.
Günümüz evlilikleri çıkar ve maddi ilişkiye dönmüş.
Ben de "Vur Gitsin hayata belki gol olur" Mantığı ile yaşiyorum.
1-Düzgün dürüst sevmeyi sevilmeyi bilmeyen kişiler oldukça bu ülkede evlilik zor geliyor değer verdikçe milletin havalanmış
2- malüm şartlar ekonomi ve bağzı kızlarlın hep bir ara açlığı
Yeterli sebep sanırım
Ben kimseyi istemiyorum kedimle yanlız bir hayat istiyorum işten eve evden işe ama aile baskısı da var tabi evlen diye ama bence saçma evlenmek sonuçta boşanılacak boşa zaman kaybı
Çok fazla sorumluluk gerektiren bir şey bence. Baba evinde kafam bu kadar rahatken o telaşa düşemem 😅
Bir gün evlenirsin bence çünkü baba evinde evinde ne kadar kalabileceksin ki
Düşersin belki can.
Kim alacak onca sorumluluğu omuzlarına, kadınlar anca yük olmasını biliyor
Doğru kişiyi bekliyorum. Umarım beklemekten kök salmam. 🙄
Hep flörtüm oldu ve ilk defa bir kızı sevip uzun ilişkim oldu 4 sene sürdü. Şimdiyse yine isteyenler var ama flört bile yapamıyorum. İçimde en ufak sevgi bile yok kızlara karşı, tabii saygı hariç
Doğru kişiyle tanışmamak , hayatımdaki evlenmeden önceki hedeflere henüz ulaşmamak
Sebep demeyelimde engel diyelim, sevgilimle evlenemedik hala, çünki mükemmel şekilde, her isteğimizi karşılayacak kadar maddi durumumuz yok, bunun için çalışıyoruz.
Doğru kişiyle henüz tanışmadım o yüzden
Kendimi birine bağlı hissetmiyorum sorumluluk dan kaçıyorum kısacası.
Yeterince merhametli birini bulamamak keşke bulsam
Yalan konuşma
Yaman kuyruk acın mı var kardeş her olumlu cevap yazana atarlanıyon
Yalan söylüyorsunsunuz
Kime göre neye göre tip para vs önemli değil benim için sevmediğim ve onu merhametli saygılı bulmadığım sürece de bi şey istemem şahsen
Doğru kişiyle alakali bir şey değil ülkemizde ayrım olduğu sürece insanlar mutsuz yaşamaya devam edecek evlenen bir zaman mutlu görünüp sonrasında mutsuz olup boşanacak çünkü adam olmak ukumakla olunmaz tecrübeyle birikimle buyursen adam olursun.
Tecrübe ve büyüme de bi yerde okumaktır ve haklısın her okumayla da adam olunmaz ama burdaki mesele senin kadınları masum görmemen belki hep mutlu olacak nereden biliyosun arada kavgalar tabii ki olucak ama hepsi boşanmayla bitecek diye Bi gaye yok
Toplum cahil okusa ne yazar bir 100 yıl ister onada seninde ömrün yetmez benimde.
Niye ben varım ama görmek istemiyosunuz
Yeterince merhamet var sadece aşk sevgili sevmek ve sevilmek istiyorum
😍🥰🥰🥰🥰
Toplum cahil ama kişi zekiyse bilgiliyse okumayla da Bi şey olur tecrübeyle de büyümeyle de ve 1 kişi Bi kişidir zaten hep bi kişiyle Bi kişi birleşerek Bi toplum eder yavaş yavaş ayrıca 100 yıl da olsa bi yere varabiliyosak bu da Bi başarıdır her şey tak diye olacak değil
Aşırı rahatlık olabilir bilirsin huzurum bozulmasın vb durumlar...
Bn bardaktaki yaziya katilarak evlenmiyorum.
"Asıl evlenen evde kalır evlenmeyen gezer tozar." 😂
Aklı olan evlenmesin tek koca derdi karı derdi olmuyor o hayatta cunku yedi ceddiyle uğraş dur
Evlilik bence insanın kendine verdiği en büyük cezadır
Ee zina mi yapalim
Aynen zina mı yapalım
Zina da bence kendimizi insanlığın yoldan cıkmaması için uydurulmuş bir kavram size soruyorum dürüstçe lütfen cevap verin coğrafi konum yuzunden bence zina denen kavramı kullanmıyormusunuz?
fiyat/performans orani iyi olan bir hatuna denk gelemedim. düğün maliyetlerine değecek biri yok yani.
Evlenmek bana göre saçmalık. Hele bir de ömrünün sonuna kadar başına bela olacak çocuk yapmak daha saçma
Tanış doğru kişi olduğunu düşün ve aldatıl döngüsüne girince böyle bir şeyi aklımdan bile geçiremiyorum
Yalnizlogin tadini çıkarım evlencem.2 kisilik yasicam ve cocuk isticek oyuzden simdlik bole iyi
Kalbimin ritmini değiştiren birini bulmadığım için.
Sebebi yok evlenmek istiyorum bu sene ya da sene ye kesin ama birini bulamadık kader kısmet
Benim için aşk sevgi şefkat bir kadın tarafından sevmek ve sevilmek benim için
Kız yok evlenecek dürüst ciddi 18 50 yaş arası bir kadın yok dürüst
herkes kusurlarıyla kusursuz peşinde gerçekten güzel mide 🤢
Düşünsene çiçek bahçesindesin o çiçek bu çiçek dolaşıyorsun arı misali ve bahçedeki bir çiçek var çok güzel ama hayatını karartma ihtimali çok yüksek ne dersin? 😂
Hayat pahalılığı, 6284 maddenin değişmemesi, doğru bir insan olmayışı, önemli faktörlerimizdir
korkutuyor biraz cocuk falan olursa ortada birakilirsam naparim diye
Ağır hasta bir narsistle 10 senem tükendi güvenim kalmadı diyebilirim
Senin adına üzgünüm. 😔
Bir narsitte en fazla 10 gün dayanırım daha sonrasi yok
Sosyal ortamım yok, ev iş arası mekik dokurken birini bulmam çok zor
Evlenmek istiyoruz tüm arızalar bize denk hepsi yorucuydu bana denk gelen 🙄
Doğru kişilerin yanlış kişilerle olup sana bakmak için geç kalması
Güvensizlik ve vefasızlık dik kafalılık inatcılık hepsinde türk kadınında var
Evlenecek bir kız bulsam evlenecem de kız bulamıyorum
Daha önce hiç kız arkadaşım da olmadı 🥺
Çok gencim, fakat ileride de evlenmek isteyeceğimi sanmıyorum.
dulum denedim olmadı şimdi ise güven problemi yaşıyorum