+1 yılHic bir anlamda hazır ve yeterli değilim ekonomik bağımsızlığım düzenim yok psikolojim iyi değil kimseye güvenmiyorum ve aldatılırsam kaldıramam manevi olarakta yeterli değilim insanlara davranışlarım kontrolsüz dengesizim vede kimse için kendimi hiç bir anlamda yıpratamayacak kadar gencim evlilik benlik değil mantonluk aynı evin içinde sıkıcı sıkıcı ben daha özgür takılmak dolu dolu yaşamak istiyorum artık bir diğeride yanımda bana kilo aldın şöyle oldun diyecek dalga geçecek birisini istemiyorum evlilikle kendimi yormak istemiyorum maddi olarak yeterli olmakta şart zaten ama bana kendimi iyi hissettirip güven veren ilgi gösteren birisi olursa fikrim değişebilir belki
31 Yorumla- +1 yıl
Ve kendimi geliştirip o olgunluğa erişemedim bazı konularda cocuk gibiyim
En İyi Cevaplar
+1 yıl1) Rahat battı
2) Kararlarımı alırken suça ortak edeceğim biri lazımdı.
3) Soyumun devamı için illa evli olmam gerektiği öğretildi halbuki öyle birsey yok.
4) Evi çekip çevirecek içişleri bakanının ev modeli lazımdı.
5) Varolan her eşyanın illa bir yedeği olduğunu annem öğretemedi belki karım öğretildi.
6) Kendimle kavga etmekten sıkılmıştım, kqvha edecek biri lazımdı.
7) 1 0 dar gelmeye başladı 3 1 e taşınmaz lazımdı.
8) Kaynanalik kurumunun nasıl işlediğini merak ettim.
9) Muhtemelen babamda dünür nedir merak etmiştir ve beni kobay olarak kullanmıştır.
10) Az para harcıyorum masraf artsın istedim. Artık 2 kişilik harcıyoruz.
Liste böyle uzar da gider...12 Yorumla- +1 yıl
Bunlar niye evlendimin cevapları idi tersini düşün...
- +1 yıl
😄
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evlilik bana kumar gibi geliyor bakıldığı zaman günümüzdeki evlilikler, erkeklerin arayışları midemi bulandırıyor.. Yolda yürürken eşinin elini tutup bana bakan erkekleri görünce iğreniyorum. Mesaj atıp tanışmak isteyenler oluyor güven problemim var zaten başlı başına bu bir sorun. Allah'tan belanı mı arıyorsun diyorum bazen. Birde hevesle alakalı bir şey ben evlilik hayali ile büyüyen biri asla olmadım. Şimdi bir daha düşündüm huzurumu bozacak bir şey gibi geliyor. Eğerki günün birinde olursa düşünürsem benim ilk olarak tedavi olmam lazım destek almam lazım 😂
32 Yorumla- +1 yıl
Ailen ne diyor bu şşe?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik zor (çocuk oyuncağı değil)
Yaş dolmadı (evlilik yaşı 25)
Eğitim hayatı bitmedi (öğrenci)
İşsizlik (meslek edinme süreci içerisinde)
Erkekler (güven vermiyor)
Erkekler (merhametsiz)
Erkekler (anlayışsız)
Erkekler (sadakatsiz)
Erkekler (paragöz)
Erkekler (bencil)
Erkekler (saygısız)
Erkekler (uçkuruna düşkün)
Erkekler (kibirli)
219 Yorumla- +1 yıl
O erkekler yazısını silip oraya kızları yazdığın zaman doğru tespit oluyor.
Soran+1 yıl😂
- +1 yıl
- +1 yıl
Çokkkk haklısın erkekler karılarını asker arkadaşlarıyla aldatıyor
- +1 yıl
@Pasaklıpisi o asker arkadaşta erkek değil mi?🙄😂😂
- +1 yıl
Bir erkek eşini sevgilisini ya da her Neyiyse onu erkelerle aldatmıyor başla bir kadın ile aldatıyor
- +1 yıl
@Pasaklıpisi bir erkek dostum, kardeşim dediği adamın karısına yan gözle bakıyor. Uçkuru kardeşlikten öte tuyuyor bu da kadının suçu olamaz dimi. Şahsen ben bir kadın olarak kendimi tutuyorsam sende o uçkurunu tutacaksın.
- +1 yıl
Şerefsizin cinsiyeti olmuyor
- +1 yıl
@Bayxz1997 alkışı kine tuyuyorsun anlamadım😂
- +1 yıl
- +1 yıl
Keko erkek sevdiginizden olabilir mi bu tecrübeleri onlardan edinmissin demekki bütün erkekler aynı değil ayrıca hayatımda bir kere cinsellige ilgim olmadı kadınlara asla sapıkça bakışım olmadı maalesef bazı hemcinslerim sürekli böyle davrandığı kurunun yanında yaş da yanıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
202Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Evlenmek için sebep bulamadım.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u +1 yılParam yok ve seveceğim bir kadın da yok bu ikisi yüzünden de sevgili bile bulamadım. bu ikisi olsaydı da zaten şansım daha yüksek olurdu. yani beni seven kadınla zaten bir ömür mutlu olmak için evlenmek isterdim.. ama işte bazen istediğim olmuyor hatta hiç bir zaman gerçekleşmiyor. ama doğu kişi de kalmadı herkes herkesi tipi için seviyor bu zamanda kalbi seven karakteri seven de kimse kalmadı maalesef.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMantık çerçevesinde düşünürsek evliliğin kadına pek bir yararı yok anne olmak dışında, evli kadınla daha erken yıpranıyor, sorumlulukların artıyor, tüm ev işlerini sen yapmak zorundaymışsın gibi davranıyorlar, bunların üstüne daha evlendiğin adamın annesiyle babasıyla ve akrabalarıyla uğraşacaksın, akraba, yani gereksiz insan sayısı iki kat artacak. Onun dışında hiç böyle olmayıp çok mutlu olanlar da var ama çok nadir, geneli bu şekilde, evliliği sadece anne olmak için yaparım yaparsam o da olmasa da olur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Tabiki parasızlık. Kendi istek ve arzularının yerine getirelimesi aşk sanan, sahte sevgiler değil, harbi aşkı bilen birini bulamadığım için. Soruyorum Buradan nerede o aşkımdan ölüyorum, İyi günde kötü günde beraberlik nutuklarını atanlar. Başı iyi başlayan sonu kötü biten filmi kim tercih eder ki.
12 Yorumla
+1 yılBen daha evlilik dusunemden hiç istemediğim bir tipteki kıza aşık oldum sonra bu kız olmaz yapma etme vazgeç dedim kendime bir türlü vazgecemedim ve evlendik şimdi hayalimdeki Seksi kızları görünce çok üzülüyorum büyü gibiydi hayatımda hiç sevgilim olmadı hicbirkizla konuşamadım utancımdan
00 YorumlaDogru kisiyi Bulamadim daha , evlilik ve cocuk yapmak oyuncak isi degil ciddi bir istir hayat birlestirmek. Yatak zevkine de bakilmaz sadece karakter ve devamlilik söz konusu tabi ki de güven. Güven de bugunden yarina saglanamaz, Zaman lazim ve dogru kisi. " zamani ve sagligi geri getorremezsiniz, kime bu zamani ayirdiginiza dikkat edin Saglik da ayni zaman gibidir. Kesinlikle geri gelmiyor." Saygilar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüven veren insanlar, o güzel atlada binip gittiler.
Demirin tuncuna insanın p*çine kaldıkta ondan.
Ana sebep bu, ikinci büyük sorun ekonomik kriz.
Üçüncü sebebime gelince hayatım boyunca çalışsam, bir dediğini iki etmesem zamanin insanlarinin en küçük ters düşmede silebilecek karakterde olmaları, yasalarımız boşanma durumunda erkeğin içinden geçiyor.
Kısacası polyanna olamıyorum.00 YorumlaEvlendiğim kişiyle maddi mavei herşeyin üstesinden gelebileceğimi düşünmem ve bunu görmem her yer yönden destekçim olacağını bilmem. Ama şunu da demede fayda evlilik sevgiliyken ki gibi olmuyor o zaman ne kadar iyi tanıdığını bilsen de aslında tanımıyormuşsun. Aynı evin içine girince daha da iyi görmeye başlıyorsunuz.
30 Yorumla
+1 yılBenimle PC oyunları oynayacak, gezmeyi çok seven , paranın pesinde değil aşkın peşinde olan , ilgiye boğan , herşeyi benimle yaşamak isteyen , yüzümde çıkan bir sivilceyi sorun etmeyen , güvenilir , sempatik , beni güldüren , uzse de gönül almayi bilen birini bulamadım henüz...
341 Yorumla- +1 yıl
Doli gibi kopyalayalim ikiz olsunlar bir erkek bir dişi erkegiyle sen dişiyle ben evlenirim 😂😂😂
- +1 yıl
Waov dostum çok iyi anlatmışsın👏👏👏😌
- +1 yıl
@onlyteenage harbiden güzel bir sanat eseri açık artırmaya sunuldu bile 😂😂😂
- +1 yıl
Böyle olan biri varsa yorum yapsın da ilk eli birlikte oynayalım diye uzun yazdım kanka hahahajsj
- +1 yıl
@varrohincco sana demedim😌😂 @amanbeeeaa hemcinsime dedim😌👍
- +1 yıl
Bayram şekeri kırmaca mi oynuyacaksin asdf
- +1 yıl
@onlyteenage olay yerine intikal ediyorum merkez anlaşıldı 😅
- +1 yıl
@onlteenage hahahsh birini bulamda kardeşini sana ayarlayalim
- +1 yıl
@varrohincco hayır cs giricez ehehehe
- +1 yıl
@amanbeeeaa 190 ve esmer yakışıklı adam bulursan söz emrine itaat edicem😂😂
- +1 yıl
@amanbeeeaa sabah terörist olurdumda sakallarımdan dolayı şu an olsa olsa counter olurum 😉 counter terrorist win 😂
- +1 yıl
@onlyteenage 6 cmle kaçırdınız 😂👻
- +1 yıl
@varrohincco tühh, neyse o altı cm'i arada ki yaş farkından çıkarıp üzerine ekleyelim😂😂😂 hoş gene 56 kalıyor elde ama neyse babam bu kadar yaş farkını da sorun etmez heralde🙄😂
- +1 yıl
@onlyteenage Einstein bile izafiyet teoreminde bu kadar matematik işlemi yapmamıştır 😂😂😂
- +1 yıl
@varrohincco hahaahah hayatım da yaptığım ilk ve son işlem🙄😂😂
- +1 yıl
@onlyteenage seni hemen harvard universitesine akademisyen olarak atamak lazım 😂
- +1 yıl
Senin gibi başka birisi yaşadığım şehirde varsa net evlenirim. PC ve Ps4 de benle birlikte ölümüne oyun oynayacak birisini istiyorum valla.
- +1 yıl
@hikmet0858 ne zaman evleniyoruz
- +1 yıl
Uzak mesafe ilişkileri bana göre değil. 😄 Muhtemelen yaşadığım şehirde de değilsindir.
- +1 yıl
@hikmet0858 hem 08 hem 58 plakalarina baktım cixxx.. ikisinde de değilim hahahhshd
- +1 yıl
@amanbeeeaa gelinin kankasından bir joistick 😂😂😂
- +1 yıl
Bundan önceki nick hikmet0058 idi ama giriş bilgilerini unuttuğum için 0858 yapmıştım. 08'in bir anlamı yok yani. 😄
- +1 yıl
@varrahincco aşkım yaaaa hahahshhshs
- +1 yıl
@amanbeeeaa geline aşkım diyen dilleri için PlayStation 5 ayrıca PlayStation portable değerini bil 5 bir yerde birde çeyrek altın gibi düşün 😂😂😂
- +1 yıl
@hikmet0858 o zaman reklam girmeden söylesen hangi şehirde olduğunu da bende baksam gelinlik modellerine
- +1 yıl
@varrohincco hahahah ben ne taksam acaba 😂 @amanbeeeaa dostum param yok ama istersen düğününe gelir nedimen olurum.🙄😂😂
- +1 yıl
@varrohincco ya beni çok duygulandiriyosun bugünleri de mi görecektik 🥺🥺 @omlyteenage senin varlığın yeter 💖🌸
- +1 yıl
Sivas. Ama sen uzaktasındır şimdi 😄
- +1 yıl
@hikmet0858 ne zaman buluşuyoruz...
- +1 yıl
@hikmet0858 bu arada altın kemer falan istemem huzur versen yeterli
- +1 yıl
Hangi şehirde yaşıyorsun sen?
- +1 yıl
06 @hikmet0858 😂
- +1 yıl
Ankara demek. Hızlı Tren seferleride açıldı ki. 😄😄
- +1 yıl
@hikmet0858 ne bekliyoruz o zaman joystick hediye si de geldi hahahshshs
- +1 yıl
Hala benle eğlendiğini düşünüyorum 😄😄
- +1 yıl
@hikmet0858 neden o kadar kötü kalpli miyim
- +1 yıl
İnstagram adresin var mı senin?
- +1 yıl
@hikmet0858 sosyal medya kullanmıyorum. telegram lafinten.. Zey küp ismim yazabilirsin
- +1 yıl
Matematiği seviyorsun demek
- +1 yıl
@onlyteenage sende beni takarsın koluna nede olsa joistick PlayStation 5 hediye ediyoruz 😂😂😂 birde direksiyon olabilir hatta birde gold of War Sparta hediye ederiz retro olsun biraz 😅😅😅
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeye uygun birisi değilim. Kocalık vazifesini yerine getirecek birisi de değilim. Ayrıca düğün stresi beni daraltıyor asla o stresi ve ızdırabı çekemem. Eğer ki evlenirsem bu bana da, evlendiğim kişiye de işkence olur.
10 Yorumla
+1 yılDaha gencim ve okulum var. Doğru kişiyle de karşılaşmadım henüz.
40 Yorumla
+1 yılGaliba doğru kişi ben değilim. bunca yılın ardından vardığım sonuç bu. Ne zaman doğru kişiyi bulduğumu düşünsem olmadı. Ne zaman mutlu oluruz dediğim birini bulsam olamadık. Galiba doğru kişi olamadım hiç.
00 Yorumla
+1 yılBenim için daha erken zaten de benim yaşımdakiler evleniyor ya. Yaşım geldiği zaman evlenmezsem eğer karşıma biri çıkmadığı için olur herhalde bu devirde güvenmesi çok zor yaa hayırlı insanlarla karşılaşalımmm
00 Yorumla
+1 yılMaddi durumlar söz konusu ev araba olmadan falan evlenesim gelmiyor
Bir de ben bakirim böyle kızların gidip bakire olmayıp ne bileyim yani başkasının becerdiğini becermek istemiyorum
Yani şeyimizin bir değeri var00 YorumlaHem erken olduğunu düşünüyordum, hem de karşıma bunu düşündürecek biri çıkmamıştı. Genellikle zaman geçirmelik ilişkilerim oldu. Şimdi bunu düşüneceğim biri var ancak yine de erken. Biraz daha kendimizi toparlamamız ve tanımamız gerek.
00 Yorumla
+1 yılKimsenin beni beğenmemesi. Benim hoslandiklarim benden hoslanmiyor. Bazen kalp kalbe oluyor. Ancak onda da illa bi sıkıntı çıkıyor. Ana genelde yeterince güzel olmamamdan kaynakli
12 Yorumla- +1 yıl
Güzel hikaye fake
- +1 yıl
İyi sen öyle düşün
merhaba evlilik ciittigi bir muessese derdi hep buyuklerimiz insna bazen ilk karsisina cikan birine bazen de yillarini verdigi kisiyle evlene bilir karsilikli anlasmak onemlidir ilgide sevgide cikarken sevgili iken tek tarafli yasaniyorsa o birliktelimten bir yuva kurulmaz birbirinip diye dusunuyorum ayni evde hayati birlimte yasamak nazen cok olabiliyor insalah herkes mutlu olur...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılLise yıllarında tekstil imalati işimiz vardı çalışan evli en temiz dediğimiz bayan elemnların deplorda yaptıklarını kameralrdan görünce karşı cinse güvenim kalmadı evlenmkten soğudum
03 Yorumla- +1 yıl
@Croyz1n26 ne yazdığımı okumdan ne yorum yazmışsınız ne temizliğinden bahsediyon anlamdım bizim evlerimde temizlik elemanı vardır
+1 yılKız arkadaş bulamıyorum sosyal medyada konuşurken sıkıntı olmuyor ama yüz yüze konuşurken sıkıntı yaşıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılNe oluyor yüz yüze
- +1 yıl
bir kaç kelimeden sonra konuşamıyorum
Maddiyat maddiyat (1-düğün yapacak ev tutacak para yok,2-cocugum olursa onu iyi bir sekilde yetiştirmek istiyorum, yani elin suriyelisiyle afganiyla aynı okula göndermek istemiyorum, torpil ile üniversite okuyup doktor olmuş bı Ortadoğuluya muayene ettirmek istemiyorum)
00 Yorumla1- memlekette hizla artan enflasyon
2- ev sahiplerinin yavş aklığı
3- sorumluluklarin ikiye katlanmasi
4- rahat rahat kafama gore hareket edemeyecek olmam
5 6 7 diye uzar gider00 Yorumla
+1 yılHem dinimin yarısını kurtarmak hemde hayalim O kadar çok hayalim yok
Eşimle birlikte sade bir evde sade bir hayat yaşayıp Allaha imanlı bir şekilde kavuşalım yeter...00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenecek insanla henüz tanismadim. Kızlar ne bekliyor anlamış değilim. Standartlarında orta-ustu seviyede sanırım düzgün bir kız ortamım yok tanışmak için.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanlar maalesef değişip dönüşebiliyor. Bugün size aşık olan yarın başkasına olabiliyor. Bugün birçok şeye tamam kabul ediyorum diyen insanalr bir şeyleri elde ettiğinden emin olunca değişmeye başlayabiliyor … kısacası güven vermiyor kimse…
10 YorumlaBen direkt boşarım shshdg tahammülüm yok ya insanlara...
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlenmeme sebebim gerek olmamasi. Buyu oku calis evlen cocuk yap buyut öl. Bu kadar olmasini istemiyorum hayatimin. İsim var okudum tek basima mutluyum yapmam gerekenler var bu hayatta ve ben yapacaklarimda yaimda birini istemiyorum dogru yanlis.
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeme sebebim iş ve evimin olmamasıydı. Çok şükür şimdi işim ve evim var. Evlenmek istiyorum ama karşıma henüz ciddi manada birisi çıkmadı.
00 Yorumla
+1 yılEvlenenlerin cogu mutsuz cogu boşanmayı düşünüyor boşanmak zor evlenmek kolay nafakası sorunu mutsuzluğu maddi sıkıntısı en iyisi bekarlık 🤣
00 Yorumla
+1 yılSevmek sevilmek istediğim için
Gerçekten sevildiğimi değerli olduğumu hissedersem evlenirim00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. TC Kızlarına güvenmiyorum özellikle yeni nesil e zerre güvenmiyorum Telefonlar akıllandı insanlar canım...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru kişiyle de karşılaşmadım henüz.
evliliğe hazır değilimmeraklı değilim yaşım çok genç
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Güvenmek kolay değil!
Bir de 450-500 k lık duygusal bir durum var 🙄
Gerçi doğru kişiyi bulsak maddiyat sorun değil00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok ama çok hızlı bir yaşamdan sonra hiç bir kadına güvenimin kalmayışı vermeyecek kadın yoktur istemesini bilirsen
00 Yorumla
+1 yılBirbirimizi çok seviyorsak aramızda ufak tefek sorunlar dışında sorun yoksa birbirimize alistiysak ayrılamiyosak evlenirim onun dışında evlenmem
00 YorumlaYaşım küçük ama ileride de istemiyorum sebebi ise gereksiz bulmam sevgilimle olan ilişkim yeterli evliliğe gerek yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı.
+1 yılÖzgürlük daha yeni turdan döndüm egeden ama benim gibi gezme düşkünü biri olursa neden evlenmeyeyim🙂
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. böyle kafam rahat ömür boyu birinin sorumlulugunu ustlenemem ayrıca her turlu insan var dunyada
00 YorumlaÇünkü her zaman yanlış insanlarla karşılaşırız. Sizin sevginizi ve aşkınızı hak edecek birileriyle hiçbir karşılaşmazsınız.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılBir yuvada sevdiğinle beraber aynı anda gülüp eylenip gerekirse aynı andan beraber ağlamak aşkın sevginin her anını bir ömür yaşamak
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılAslında evimde arabam da var. Fakat karşımdaki kişinin beni bu halle kabul etmeyeceğini düşünüyorum. O yüzden ikili ilişkilerde hep geri adım atıyorum
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kimle? İşte burada sıkıntı var o yüzden evlenemiyorum evlenebileceğim biri yok hayatımda maalesef olsa evlenirim
00 Yorumla
+1 yılEvlenmek için bu konuyu düşündürecek insan varlığı az bizede denk düşmüyor
010 Yorumla
Soran+1 yılNasil herkes evlenmek pesinde
- +1 yıl
Sadece peşinde ama yapabildiği bir şeyleri yok konuyla alakalı iki güne çekip gidiyorlar.
Soran+1 yılNe yapmalari gerekiyor
- +1 yıl
Ne olursa olsun yılmamak konuyla alakalı ilerlemek amacı uğruna koşmak.
Soran+1 yılBi sorun çikinca hemen pes mi ediyorlar yani
- +1 yıl
değil mi
Soran+1 yılYani evet ama belki ilk asamasinda uymayinca yol yakinken vazgecme kafasindalar daha uyumlu birini bulmak umudu ile
- +1 yıl
İşte orada sıkıntı var zaten daha iyisi belki iyisi demek yerine bir şekilde birbirlerinde ortak taraf bulsalar geçineceklerde yok yani.
Soran+1 yılEvet bence saygi oldugu surece her sey duzeltebilir ama bazen saygi kalmaz mesela flortun sagda solda sevgilim yok diyince sen de bitirmek zorunda kaliyorsun vb
- +1 yıl
o başka mevzu
+1 yılİnancın kalmadı insanlara, sevgiye , güvene
024 Yorumla
Soran+1 yılIliskisiz cok zor
- +1 yıl
Öyle tabi. Yalnızlık zor ama ben pek inanmıyorum galiba artık yeryüzünd benimle bir ömür geçirebilcek bir insan olduğuna
Soran+1 yılOyle pes etmek de olmaz sonucta herkes le tanismadik belki yasadiklarim oyleymis
- +1 yıl
Hayatımda sadece bir kişi oldu bu zaman kadar diyebilirim de neyse sen nedeb evlenmiyorsun peki? Bende sana sorayım
Soran+1 yılBen de tanidiklarimdan pek hoslanmadim ya da iliskiye hazir olmadigim bi zamanda denk geldim iyi kisiye.. yani hala bulamadim anlayacagin
- +1 yıl
Allah gönlüne göre versin inşallah. Zor valla ya bu devirde bı insana güvenip bütün hayatına ortak etmek.
Soran+1 yılAynen cok zor erkekler para acisindan korkarlar kizlar ise o kisinin oblara musallat olup kisitlamasindan
- +1 yıl
Para açısından korkarlar derken. masraflardsn geçim derdinden filan mı bahsattin?
Kızlar çoğu zamn bişeylri görmüyor bence. Gerçekleri görmüyorlar karşıdindski inansın yaptığı role ve kendi kafalarında kurduklari hayallere daha çok inanıyorlsr. Sonra husran..
Soran+1 yılEvet yani evlenerek nafaka mi dersin dugun masraflari mi dersin hepsi. O dediginiz erkekler icin de gecerli kafalarindaki kizi severler iki taraf da gercekci degil bazrn
- +1 yıl
Sen anladığım kadarıyla kısıtlanmaktan korkuyorsun sanırım
Soran+1 yılEvet gercekten daha babami yeni ikna ettim benj kisitlamasin diye simdi gidip de babamin genc versiyonu ile evlenip her seyin basa donmesinden korkmuyor degilim
- +1 yıl
Ne açıdan kısıtlanmak istemiyorsun
Soran+1 yılHer konuda yani bunu yapma denmek bana ters sadece aldatmak kirmizi cizgi olsun o kadar
- +1 yıl
Oto cok geniş oldu bu😅 . Peki sen evli olsan eşini hiç kısıtlayıcı tavırlarda bulunmaz misinnn
Soran+1 yılBulunmak istesem bile o beni dinlemez yani biri nasil olursa hep oyle olmaya devam edecek huylu huyundan vazgecmez gizli yapar kisitlarsam o yuzden bos isler bence en basta kiminle evlendigimi gorup ondan sonra kisitlama misitlama olmasin diye dusunuyorum
- +1 yıl
Ne kadar tanıyıp görüp evlensende. Karşındaki insanla hayatlaribnzi birleştiriyorsunuz ve çok büyük bi ortak kesişme noktanız oluyor dolayısıyla ister istemez cifler birbirinin hayatına karışabilirler bence. Ben böyle düşünüyorum
Soran+1 yılBenim sozumun gectigi yerde karissin tatli dille.. ama bazen bir taraf kisitlanir obur taraf istedigi her seyi yapar dediginde de dinlemiyor
- +1 yıl
Oyy zor vallahi ya. Düşününce evli olmak da güzel ama neyse ben yalnızlığımla aramı bozmayayimm😅
Soran+1 yılEvet cok zor bende yamlizligimla barisayim en iyisi😅
- +1 yıl
Tabi ya yalnızlık kadar güzeli var mı? Hem bekarlık sultanlık demişler. ohh misss🥲😭😭
Soran+1 yılEvet cok mis😭😅
- +1 yıl
Bende saç ektirdim bayramdan önce biliyor musun Belki beğenen alan olur diye 😂
Soran+1 yılHer iki tarafin da alınmayi beklemesi evlilige engellerden biridir :))
- +1 yıl
Taktiğim doğru öyleyse 😋
+1 yılKız ortamım yok doğru dürüst o yüzden bulamiyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılNe zaman olacak
- +1 yıl
Çok zor gibi bu yasa kadar olmadıysa daha olmaz tek umudum ise girersem orada biseler olabilir şu an da güvenlik kursuna yazıldım 2 aya baslicak ordan sonra belki torpil falan ise gireriz belki oradan bulurum belki o da yaş geldi artık birini bilmak lazım yoksa sap olecem 😂
Soran+1 yılYok hayatin akisindasin bulursun illaki orada cok guzel seyler seni bekliyordur enerjini yuksek tut
- +1 yıl
Açıkcasi benim libido biraz yüksek bakkalda bir hatun var evli ve seksi ulan bir ara bir giymiş gece o kadar çekici olmuş ki maşallah dedim evli bir bayana ne iş atarım ne düşünürüm ama çok seksi hatun olgun da bir yüzj var tam aradığım gibi çevremde pek yok gibi olsa bu zamana kadar olurdu ama ortamlara akiyoruz ara ara yakisikliligimdan henüz etkilenen olmadi
- +1 yıl
Acaba biz ne akadar doğruyuz
- Aşk İlişkileri konusunda 568 cevap paylaştı.
+1 yılinsanlar daha ne kadar kötü olabilir diye düşünüyorum kısaca bu bi tercih evlilik bi mecburiyet değil sonuçta
00 Yorumla yanlış kişilerden kaçıyorum deyim bende... Kolay bi karar değil hayatını birine adamak.
10 Yorumlayaşım çok genç ilerde de evlenmeyecek olma sebebim erkeklere güvenim sıfır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimseye güvenmiyorum konuşasım gelmiyor eskiyle alakam yok eğer olsaydı en geç 18 de evlenmiştim ama 26 oldum tık yok kimse yok. Doğru kişi çıksa gerçekten çok sevsem evlenirdim.
10 Yorumla
+1 yılŞu an için doğru kişinin çıkmaması , umut dünyası beklemedeyiz 🤷♀️😀
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYalnız daha mutluyum, aynı evin içinde birileriyle anlaşamıyorum.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Türk kızının isteklerine sponsor olacak kadar zengin değilim
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlendiğim kişiyle dünyayı gezmek isterdim her gece uyuduğumda yanımda birinin olmasını ve ona sıkıca sarılmamı. Ama keşge gerçek olsaydı sevdiğim kızda gitdi başkasını sevdi sonrada boşandı
00 Yorumla
+1 yılHenüz bir kariyerim yok ve Yaşımın genç olduğunu duşünüyorum
00 YorumlaZaman bulamadım açıkçası, tabi birde woww diyecek biride çıkmadı.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılManyak kadınların ipe sapa gelmez istekleri birde herşeyin tip ve statüye bağlı olmasından dolayi
00 Yorumla
+1 yılEkonomi, güven, saygı bunlar artık yok. Doğru kişiyi bulmak bu zamanda zor
00 YorumlaSosyolojik, Ekonomik, Toplumsal çöküş döneminde bir ülke de olduğum.
00 YorumlaHem maddi imkanım olmaması ve güven sorunu yaşıyor olmam
00 Yorumlamrna olmamış, geçmişi temiz kendisi temiz biri çıkarsa düşünürüm. yoksa yok.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Korku var aradığımı bulamadım maddiyat ve Türk kozlarına sıcak bakmamaya başladım
00 Yorumla- Devamını Gör (243)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat