yaklaşık bir buçuk yıl sonra eski sevgilimle yeniden iletişime geçtik ve ilk adımı ben attım.
bir aydır iki üç günde bir sohbet ediyorduk en son ben bir hafta önce mesaj attım ve kendisi daha yeni döndü sizce bana net anlatmak istiyor artık konuşmak istemiyor ve bunu söylemeye çekiniyor mu (daha önce de kendisi ayrılmıştı ve kısa bir mesajla iletişimi kesmişti) yoksa güven problemi ve tereddütlerimi var?
şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kesinlikle istemem yan cebime koy diyor kız.. kaybetme korkusu olan biriyle olun böyle davranan birinden medet ummayin çünkü sizi kaybetmekten korkmuyor umursamıyor konusmazsaniz da konuşmaz yani belli ki dert etmiyor
haklısınız aslında bu ayrılık sürecinde başka birini aldım hayatıma bana değer veren biriydi lakin yapamadım seni seveni seveceksin felsefesine ayak uyduramadım ne yaptıysam unutamadım.
peki sizce ne yapmam lazım bana verebileceğiniz tavsiyeniz var mı ona mesaj atmalı mıyım yoksa iletişimi direkt kesmeli miyim inanın ne yapacağımı hiç bilmiyorum mantıklı düşünemiyorum...
İnsan önce kendine değer vermeli. Mantiken düşünün bir kere insan mutlu olmak için bir ilişkinin içinde bulunur biriyle görüşür. Eger mutluluk vermiyorsa size kendini fazlalık değersiz hissettiriyorsa orada durmanın mantığı ne? İllaki yanınızda kendinizi mutlu kıymetli hissedeceğiniz bir insan da bulunur. Once kafanızdaki kilitleri kırmakla başlayın kendinize soru sorun benim gerçekten bu ilişki için çabalamam için sebep ne diye..
Hocam şu an kızın gözünde sıfırsın defteri kapat ve hayatına devam et yoksa iplenmediğinle kalırsın.
deme be hocam hiç şansım yok mu
Şöyle söyliyim aradan bir buçuk sene geçmiş ayrılalı bazı geceler hala herşeye rağmen aklıma gelir o ilk anları özlerim ama elden bişey gelmez. Bu süreçte ayrıldıktan sonra hiç kontak kurmadım ta ki deprem gününe kadar o güne kadar sürekli olarak takip ediyordu beni yani öyle tahmin ediyorum hatta fake numaradan aramalar instagramdan fake den yazmalar vs sonra o depremde fay hattında oturduğu için nasıl olduğunu merak ettiğim için aradım sesimi duyup telefonu kapattı ve instagramdna vs engel atıp yeni manitasını profilinin biyografisine koydu. Ben insanlık namına aramış olsam bile kızların düşüncesi şöyle oluyor beni unutamamış o yüzden ben istediğimi yapsam da bekler basıl olsa diye zaten kızların istediği de budur unutulmamak ne olursa olsun. Sen bu gücü ona verdiğin zaman onun gözünde 0 oluyorsun. Ve bir daha ne yazıkki arkalarına bakmıyorlar seni güçsüz biri olarak kodluyorlar kafalarında. Senin yapman gereken unutmasan bile hayatına devam etmeliydin ve kontak kurmamalıydın. Ben genelleme olarak konuşuyorum ama 1 hafta sonra döndüğüne göre artık sana dair bişey kalmamış onda. O yüzden dostum boş ver hayatına bak her zaman daha iyisi daha güzeli vardır henüz denk gelmemiş olsam da inandığım bişey var yine sevebileceğimi aşık olabileceğimi düşünüyorum ama ne zaman onu bilemeyiz.
aslında bir buçuk sene boyunca iletişime geçmedim hayatıma bir başkasını da aldım lakin unutamadım haklınısız aslında gözünde birazcık değerim olsa bir hafta sonra dönmez keşke bana ben artık görüşmek konuşmak istemiyorum diyebilse zira onu sevdiğimi biliyor
İşte bunu bildiği için zaten sen onun cebindesin. Saplantı yapmışsın bence yani şimdi onu yap bunu yap desemde istemsiz aklına gelir aynısını bende yaşadığım için. Ama gerek yok işte yazıp daha fazla iletişim kurup bi taraflarını kaldırmaya. Kim bilir değerini ne zaman anlıyıcak belki evlenicek çocukları olucak o zaman anlıycak hayat işte geçip gidiyor o yüzden çok takılmamak ve yola devam etmek lazım. Biri olmadan yaşayamaz olsaydık tek yaratılmazdık. Sana en çok yardımcı olacak şeyi söyleyim yeni ortamlara gir yemi insanlarla tanış hayatlarını dinle önceliğide kızlara ver ve anın tadını çıkar o olsaydı bunu yapardık vs çıkar düşünme onları yanındakini tanı ve iyi yönlerine odaklan bu konuda ondan daha iyi vs.
haklısın hocam ilk kez aşık oldum ve ulaşamadığım için saplantı yaptım herhalde işin tuhaf yanı ondan sonra hayatıma çok daha güzel kızlar girdi yeni ortamlar edindim onda ne vardı da böyle tutuldum bilemiyorum bundan sonra onun beni sevmediğini kabullenip yola devam etmem lazım değerli yorumların için çok teşekkür ederimm
Rica ederim hayatında başarılar
Neden döndün
unutamadım başkasını da aldım bu ayrılık sürecinde hayatıma lakin çivi çiviyi sökmüyor
Benim sevgilim de atak yapıyor du
ben atak için değil de gerçekten unutamadığım için iletişime geçmiştim aslında ama olmadı
Hmm peki burcun ne
yengeç...
Peki
siz hangi burçsunuz acaba duygusal olmamdan dolayı mı kafama çok takıyorum bilemiyorum
Ben de takıyorum
keşke takmamayı becerebilsek değil mi onlar gülüp eğlenirken biz göz yaşı dökmesek , içimiz kan ağlamasa
Evet aynen öyle