Sizce kız bana ne anlatmak istiyor?

Selamlar ben Mehmet konuyu fazla uzatmicam sevdigim bi kiz vardi evlenmeden önce ona olan hislerimi soyledim kiz engelledi 2023 te neyse geçen hafta dayi oglumun kinasi ve dügünü vardi kinada denk geldik karsi masamda oturuyordu bana 7 defa falan bakti çaktirmadan bende fazla ileri gitmek istemedim evlendigi için aksam eve gidince merak ettim hesabinin engelini açmis 3 sene ardinda neyse dügüne gittik ertesi gün konvoyda bizim araba kizin arabasinin sagina geldi kiz bana donüp gülümsedi dügünde gidincede ayni sekilde 10 defa falan bakti halay döndükçe bana bakiyordu son bi gikarken kapinin yanindaykende bakti kocasida sisman esmer 173 boylarinda biri bende
185 bide kiz dün cuma günü kizda öyle cuma mesaji paylasan bi tip degil söyle bi cuma mesaji paylasmis
"Fe inne meâl usri yusra"
"Elbette zorlugun yaninda bir kolaylik vardir."
Rabbine güven ki çigek açsin umutlarin...
Hayirli Cumalar bu gönderiden öncede ben bunun bitane Instagram hesabı var yemek falan yapıyor oraya 1 beğeni göndermiştim sizce kiz bana ne anlatmaya çalisiyor gimdiden tesekkür ederim arkadaşlar bide lütfen yargılamayın sizinde başınıza böyle bir olay gelebilir saygı çerçevesi içinde yorumlayınız
Sizce kız bana ne anlatmak istiyor?