Ilk defa gördüğünüz birisine numara verirmisiz?

2 gün önce doğum günu partisindeydim bi nevi düğün gibi kutlandı. Düğün mekanın salona nezaret eden beyfendisi. Ilgili davranamaya başladi. Birisine karşı öyle kolay bişeyler hiss edecek biri değilim. Zaten o yüzden yalnızım.😅 Neyse bu beyfendi Organizator oturduğumu masanın etrafında dolanıp duruyordu , ne zaman baksam bakıyordu. Makyajimi tazelemeye lavobaya indim. Cıktı arkamca orada durdu. Ben geri çıktıgimda salona yanımda kız vardı. Temizlik işine bakan teyze yakınlaştı " güzel kızım bi bakarmisin "dedi durdum bekarmısın sen sordu evet dedim. burada birisi seni soruyor numaranı istiyor dedi. Ben amandır teyzecim olmaz dedim. Yanımda da tanıdık. Kız etrafimda herkes tanıdik. Neyse öyle dedim de ama aklım kaldı zaten kimdir diye sormadım. Artık hissetmiştim. Şimdi sürekli aklımda. Ilk defa bir mekanda gördüğünüz kişiyi birdaha nasıl görebilirsiniz? Bide ben öyle flört falan insanı değilim. Bi iki defa baktığımda telefonla. Mesajlaşıyordu. Kim. bilir kaç kızdan numara istemiş şimdi. Güvenilir birisi mı değil mi bilmiyorum. Ama ilk. defa birisinden öyle hoşlandım. Doğru mu yaptım yanlış mı. Beyler kızlar lütfen. Görüşlerinizi paylaşın.
Güncellemeler
+1 yıl
Siz olsaz napardiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Beyler lütfen yardımcı. Olun. Takılmak. Içın mı istemiş yoksa. Flört falan. Mı. Ben sadece. Ciddi bir şey. Olduğunu. Billsem karşılık veririm.
Ilk defa gördüğünüz birisine numara verirmisiz?