- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılTip tabii ki önemli bir etken lakin tek etken değil.
Beni tipten ziyade bir erkeğin gücü etkiler lakin behsettiğim maddi güç değil. Bir erkeğin kimseden etkilenmeyişi, tutarlılığı, sevdiğini sonuna kadar müdafaa edişi etkiler, bilhassa erkekteki gücü seviyorum, ciddiyeti seviyorum.
İstediği kadar yakışıklı olsun bir erkek ama güçsüz ve korkaksa, gözüm onun tipini görmez, arzu duyamam. Kadınlar güçsüz adamı asla affetmiyor bu arada. Bir kadın olarak bunu söyleyebilirim. Kadın erkeğin bu benim kadınım, orada durun, kadınıma söylenen sözü kendime sayarım demesi, o erkeği kadının gözünde büyütür. Kadın tuttuğunu koparan, disiplinli, ilkeleri olan bir erkeği manevi anlamda güçlü bulur.
Tipi olup karakteri beş para etmez serseri adamlar da var, insanı yarı yolda bırakan, anasından emdiği sütü burnundan getiren, ayrıca güzel bir yüze bir müddet sonra insanın gözü de alışır ki, insana doğal gelir o güzellik, sıradan gelir, göz aşina olur çünkü, bir insanın sadece güzelliği varsa, hoşsohbeti yoksa ya da iyi hiçbir özelliği yoksa güzelliği de görünmez bence, bana göre.
Ben bir zamanlar tipsiz bir adamı sevmiştim, kötü de giyiniyordu lakin tutarlıydı, ilkeleri vardı, iradesi kuvvetliydi, diksiyonu düzgün değildi ama çok zekiydi, doğaldı, espri yapmıyordu lakin komikti, sert görünüyordu, disiplini de sağlıyordu, sözünü de geçiriyordu, çalışkandı lakin tembel özellikleri de vardı, sert görünse de merhametliydi, onu düşünmeden edemiyordum, onun benim olmasını istiyordum. Birinden etkilenmemiz için, ona çekim hissetmemiz için tek etken tipi değildir
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen o kadar sınav verdim benim sevdiklerim o kadar güzel çocuklar değillerdi ben gibiydiler biraz tatlı yani çok yakışıklı değil mesela kızın sınavını verdim ya o yakışıklıydı çünkü kız da çok güzel kızdı mesela benim benzerim de onun kadar güzel değildi yani oda ruhumu gördü bende bir sene sonra gördüm mucize değil de nedir yani sadece tıp değil tıp bir işe yaramaz tek başına
01 Yorumla
Soran+1 yılSen ne anlatiyon be abi gözünü seveyim be abla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılNeden sadece kadınlar için bunu söylüyorsun Erkekler de karşısındaki kadının tipine bakarak sevmeye ya da sevmemeye karar veriyorlar biraz bakıma az olsun garip garip bir şeyler söylüyorlar. Tabii ki de insanın gözüne hoş gözükmesi gerekiyor ancak her şeyde tip değildir
01 Yorumla
Soran+1 yılKadınlar daha fazla yapıyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılPara olmasin o knk
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet oda var unutmuşum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Genelde tip için falan veya paran yok diye terk edilenlerin asıl terk edilme nedeni o değil yani en azından benim kendi ortamımdan gözlemlediğime göre değil şey gibi biz birbimizden farklı dünyaların insanlarıyız gibi karakterine laf etmemek için kullanılıyor bir tık fakirsin diye seninle ayrılıyorumlar muhtemelen o kişiye bir şans verdi ama onu sevemedi çünkü para takıntısı olan insanlarda da tip takıntısı olanda da gerçekten hoşlanınca öyle bir şey kalmıyor hatta bu durumun biraz da tam tersi oldugu kanısındayım ben bir sürü kriteri olup sırf ona göre birileriyle ilişki yaşamış ama sonra gerçekten birini sevince gidipte bunları hiç umursamamış birçok arkadaşımı gördüm ama tipe belirli bir seviyeye kadar asla önem vermeyen erkek bir arkadaşım olmadı şu ana kadar hatta en yakın erkek arkadaşlarımdan birinin de bu konudaki fikrini duyunca baya şaşırmıştım kendisine çok değer veririm çünkü kaç yıllık arkadaşım öyle rastgele bir konuda tam olarak bunu konuşuyorduk ve o da tip önemli midire direk tabikide çevrem tarafından beğenilmesi çok önemli gibi bir tepki vermişti ve şahsen ortamda toplu şaşırmıştık şu fikir bu çocuktan nasıl çıktı diye her neyse yani bence erkeklere göre belirli bir seviyeye kadar tip daha önemli zaten internet ortamındaki bazı kritiklerden bile anlaşılabilir bir şey ben şahsen hiçbir erkeğin kendisinden kilolu veya normale göre kilolu olan biriyle çıkacağını pek düşünmüyorum genelde olmuyor hatta genelde tam tersi oluyor yani aslında iki tarafında bazı standartları var ama bence kadın tarafının standartları gerçekte erkeklere göre daha esnek tabiki kendi yorumlamam bu karşıt fikirlere de her zaman saygım var
14 Yorumla- +1 yıl
Her tipten kızın sevgilisi oluyor sizin iddia ettiğiniz güzellik algılarının bir tanesini bile taşımayip sevgilisi olan çok kız gördüm ama kısa boylu olup tipi iyi olmayıp da sevgilisi olan tek erkek görmedim.
- +1 yıl
Dün 7 saat dısarıda gezdim güzel olmayıp sevgilisi olan kızlar gördüm ama tipi iyi olmayan boyu uzun olmayan erkeğin sevgilisi olduğunu görmedim
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çok yakışıklı olupda beş para etmeyen erkeklerde gördüm direk uzaklaşıyorum çok tipsiz olup karakterli olanıda oda olmuyor tipi nirmal ortalama karakteride güzelse onu daha görmedim
18 Yorumla
Soran+1 yılBizde inandık zaten yakışıklı olsun da sorun yok diyenlerdensiniz
Soran+1 yılDoğruya evli kadınların bile yazdığı ümitcan uygun daha karakterli evet gerci oda artık gözümde sayenizde adamın dibi
Soran+1 yıl2 tane kızın cinayet şüphelisi
Soran+1 yılEvde kitap koleksiyonum var merak etme ama kitap okuma ile gözünüzde adam olunmuyor sizin
- +1 yıl
🙃🤦
Para ve tip onları ilgilendiriyor lafa gelince herkes karakter önemli vs diyor ama paran olmasun bak ne oluyor gör
10 Yorumla
+1 yılbak sana dürüst olıyım tipe bakıyoruz ama biyere kadar yani mesela 7/10 ise artık 8 veya 9 olması önemli değil sonrasında diğer özellikler devreye giriyo
02 Yorumla
Soran+1 yılYine haklı çıkıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Neyse arkadaslar bu soruda ortalik biraz karismiş biraz sakin olun kalp. kirmadan fikirlerinizi yazin kötü sözler kullanmayin 3 günlük dünya değmez. kalp kirmaya kavga etmeye değmez.
00 Yorumla
+1 yılSizin gibi nefes alsa yeter durumumuz olmadığı için seçebiliyoruz
11 Yorumla
Soran+1 yılYakışıklı erkeklerin peşinde koşan ezik bir kız bana akıl vermesin
+1 yılErkeklerin dış görünüşe daha çok baktığı gerçeği ☺️
044 Yorumla
Soran+1 yılSiz daha çok
- +1 yıl
Arastirabilirsin 🙂 Kadinlar güç, erkekler görsellik odaklidir daha cok.
Soran+1 yılGünümüzde kadın her ikisinide istiyor
- +1 yıl
Gunumuzde menfaat iliskisi arttigi icin iki cins de bunlara daha cok bakar oldu
Soran+1 yılO değilde kızım bıktım ben cidden seninle bu tartışmaya girmekten
- +1 yıl
Ayni sorulari atip durma o zaman 😃
Hem gizlidesin, nasil taniyayim?
Soran+1 yılTamam gizliden cikicam birdahakine rahatlarsın görürsün ucube tipimi
- +1 yıl
Kendine oyle deme, degerlisin sen.
Soran+1 yılÖyle düşünmüyorum kızlar beni arkadaşı olarak görüyor hep
- +1 yıl
Seni cok iyi tanisaydim eksikliklerini soylerdim ama bilmiyorum. Fakat her sevgilisi olan ne zengin, ne 1.90 boyunda, goruyorum bizzat. Bence sen nasil davranman gerektigini tam bilmiyorsun. Tamam kabul, arabasi olmayana vs bakmayan kiz var ama her kiz buna gore secmez.
Soran+1 yılBoyum 180 esmerim tenim beyaz ama ortalama olmak bile yetmiyor bu devirde
- +1 yıl
Aynen erkekler tipe daha çok baktığı için her tipten kız sevgili bulurken erkek sırf 1.80 den kısa diye ömür boyu yalniz kalıyor degil mi? Daha bugün bu sitede bir çift gördüm erkeğin tipi 7/10 vardı kızsa max 3/10 eder bir sürü de böyle çiftler göruyorum. Vasat kız yakişıklı erkeklerle sevgili olabilirken ben 1.80 den sadece 3 4cm kısayım diye red yiyorum bu mu erkeklerin daha çok bakmış hali?
- +1 yıl
@bitikbirisi33737 Demek ki tavrinla etkileyemiyorsun ki boyun vs göze batıyor.
- +1 yıl
1.50 kız 1.80 üstü erkekler varken seni ne yapayım dedim tavirlarımda da bir sorun yoktu sırf 1.77 yim diye kaç tane 1.50 kızdan red yedim bana kısa değilsin diyorsunuz ama sevgilileriniz hep benden uzun oluyor.
- +1 yıl
Dunyadaki tum kizlari denemedin. Elbette ki boya bakan yok demiyorum ama hepsi bakmaz. Ayrica illa saygisizlik yapip da sogutman gerekmiyor ki belki auranla çeksen farkli olurdu. Bebek gibi kizlar yeri gelince el ustunde tutulmayabiliyor.
- +1 yıl
Boya bakmayan kız samanlıkta iğne aramak gibi dün 7 saat dısarıda gezdim sevgilisi olan 10 erkeğin 8 i benden uzundu benle aynı boyda olup sevgilisi olanlarin da tipleri baya iyiydi
- +1 yıl
@melikenilayy var mı senin çevrende tipi iyi olmayıp boyu da max 1.75 olan bir erkekle sevgili olan bir kız eminim yoktur
- +1 yıl
Var
- +1 yıl
Pek sanmıyorum ama hadi öyle olsun muhtemelen o kişinin tipi iyi değilse boyu uzun boyu uzun degilse de tipi iyidir.
- +1 yıl
Oyle degil ama kendini inanmamaya sartlamissin
- +1 yıl
Şartlama değil dısarıda sevgilisi olan milyon tane erkek görüyorum ya uzun boylular boyu bana yakın olanın da tipi baya iyi
Soran+1 yılSiz birde bize inat sevgiliniz ile resim atarsınız
Soran+1 yılNeyse sen git yakışıkli keko sevgiline aralıksız oral yap ahlaksız 😌
- +1 yıl
Biz evlenmeden sevismek istemeyen tayfadaniz. O zaman sen de telefonu olmayanlari kiskandiriyorsun elinde telefonla gezerek 🙂 Ayrica keko da değil.
Soran+1 yılEminim öyledir gerçi umrumda değilde verdiğin örnekte zekani belli ediyor
- +1 yıl
Cevap bulamayinca gizlideki özgüvensiz erkek saldırısını izliyoruz Şu an
Soran+1 yılŞimdi fark ettim senin gibi bir kızla olacaksam yanlız öleyim daha iyi tek amacınız bizle alay etmek zaten
- +1 yıl
Fark ettiysen ilk sen bana saldirdin?
Soran+1 yılNe zaman bir soru sorsam geliyorsun erdem sinyali verip boş boş beni avutuyorsun sinir oluyorum. cidden sinir kat sayım artıyor Allah rızası için lütfen bir daha soru sordugumda gelme yeter yaa
- +1 yıl
@melikenilayy seni boy tip sorularının çogunda görüyorum hep tipiniz boyunuz olmadan da sevgiliniz olabilir diyorsun ama senin sevgilin hem yakışıklı hem uzun boylu hem de zengin o sevgilin uzun boylu yakışıklı olmasa onla sadece kanka olacaktın ama gelmiş her sevgilisi olan erkek uzun boylu yakışıklı zengin degil diyorsun tamam sevgilisi olan her erlel bu üc özelliğin hepsini tasımıyor ama sevgilisi olan her erkek bu üc özelliğin en az birini taşıyor özellikle boy sevgilisi olan 10 erkeğin 8 i 1.80 üstü.
- +1 yıl
Ben saldırgan erkeklere tiltim ama kısa erkekleri değersiz görmem. Bunun için değersiz hissetmenize üzülüyorum. Bir kadının selülütli karnı için kendini değersiz hissetmesiyle aynı şey. Ayrıca bu tarz soruları başka erkekler de sorduğu için bilmiyorum hangisi sensin.
- +1 yıl
@bitikbirisi33737 Bu tamamen tesadüf ama. Çünkü ondan daha uzun ve daha zengin erkek de beni istedi ama ben onu seçtim. O kalbiyle benim icimi titretiyor.
Soran+1 yılO tarz sorular cevaplama o zaman çünkü cevaplasanda anlayamazsın zaten
- +1 yıl
Kısa erkekle anca kanka olursun bu da değersiz görmek? Sadece kısa olani değil ortalama boylarda erkekleri de kabul etmiyorsunuz boyum kısa değil ortalama ona raģmen cüce muamelesi görüyorum kızlardan
- +1 yıl
@melikenilayy ya bırak tesadüfmüş hepinizde de aynı replikler
- +1 yıl
Yahu benim erkek kankam, benim sevgilimden daha uzun. Boyuna göre seçsem onu seçerdim değil mi? @bitikbirisi33737
- +1 yıl
Soran+1 yılSevgilinin tipi erkek kankandan iyidir o zaman
- +1 yıl
Onun dıs gorunusu de gayet iyi.
- +1 yıl
@melikenilayy en uzunu peşinde değilsiniz zaten sizin olay 1.80 üstu olması 1.80 den sonrası ayni sizin için fark yok ha bazı melek hemcinslerin tipi iyi olan 1.75 1.80 arası erkeklerin karakterine (tipine) aşık oluyor bunlar ayrı tabi :d
Soran+1 yılBu kıza laf anlatmaya değmez ne desek kendini melek gibi gösterme derdinde
- +1 yıl
- +1 yıl
@bitikbirisi33737 O sirada 1.70 erkek için aglayan hemcinslerime rastlayan masum ben..
(Cocuk ortalama tip)
Ama tamam, ne desem inanmayacaksan boş ver. - +1 yıl
1.70 için aģlayan kız ortaokul veya 9. sınıfa gidiyordur 14 15 yaşındaki erkek için de 1.70 normal zaten
+1 yılTipi güzel diyorsun bozuk çıkıyor.. çirkin diyorsun içi güzeldir diyorsun o da olmuyor.. ama herkes önce bir tipe bakıyor
01 Yorumla
+1 yılKadınlar yalnızca tipe bakmaz. Paraya da bakar karşısındaki kişinin karakteristik özelliklerine de. Ama önce tip sonra paraya bakarlar.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Her kadını aynı kefeye koyma kardeşim hepsi tipe bakmıyor bazıları banka hesabı da sorabiliyor 😅
02 Yorumla
Soran+1 yılYa tipe ya paraya
+1 yılKarakterin değerini yaşları biraz ilerleyince anlarlar. 25 yaşına kadar önemli olan tiptir
00 YorumlaSadece tipe bakanlar ciddi ilişki düşünmezler bence.
00 Yorumlayakışıklı olunca nedense daha çekici geliyor. Genelde beğendiklerim hep çok yakışıklı olur ama benim neredeyse 2 yıldır atlatamadığım çocuğu birilerine gösterdiğimde "bune, çok tipsiz, bunun için değmez" gibi şeyler diyorlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılOda yakışıklidir
Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı. 35 yaşına kadar karaktere bakmazlar doğrudan dışa bakarlar, 35 yaşından sonra karaktere bakarlar.
00 Yorumla
+1 yılGenelleme yapmayalım. Tüm erkekler aynı olmadığı gibi tüm kadınlar da aynı değildir. herkesin karakteri farklıdır düşüncesi , bakış açısı. Kadınlardan nefret ediyorsun diye, hiçbir kadına saygısızlık yapamazsın bunu beynine yaz😊
02 Yorumla
Soran+1 yılGit işine senle mi ugrascam bilmiyoruz sanki sizi ya paraya ya tipe taparsiniz
- +1 yıl
Tamam
+1 yılDoğruda eksik sadece tip, para ve fizik bu 3 bileşen önemli onlar için.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkadınlar tipe, erkekler kadının fiziğine bakıyor lakin gerçek mutluluğu arayan için bunların hiç bir önemi yok.
10 YorumlaKadınlar dert edecek kadar değerli degiller
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Gizli Üye(25-29)+1 yılYanlış insana denk geliyorsunuz güzel insanlar
031 Yorumla
Soran+1 yılHer kız yanlış bence
Cevap sahibi+1 yılDeğil yanlış olsaydım 3 yıllık bir ilişkim ve sonunda evlilik isteğim olmazdı
Soran+1 yılOda yakışıkli ve zengindir
Cevap sahibi+1 yılBana göre ondan yakışıklısı yok doğru. Ama zengin değil buluşmak için bile paralarımızı birleştirip gorusebiliyoruz ama engel değil bu durum. Elbet bizde kendimize yetecek kadar kazanırız birgün
Soran+1 yılYakışıklı olmasa çıkmazdın onla ben tipsizim ondan hep red yedim. Yakışıklı olunca fakir de olsan sorun olmaz işte senin ilişkin gibi
Cevap sahibi+1 yılŞöyle soyliym sana kardeşim ben onu düşünce yapısı yönünden sevdim biz 1 ay konuştuk ama görmedik ne foto ne bişey
Soran+1 yılNerde konuştunuz buradami
Cevap sahibi+1 yılYani sınıf arkadaşımın arkadaşıydı yapamadığım soruları atıyordum anında çözüp yardımcı oluyordu. Karakteri duzgundu ben ilk günden sevdim ciddi anlamda ve dedim ki hani beni mutlu ediyor mu ediyor. eğlenceli zeki. Kel bile çıksa benim yani o düşünceyle çocuğa açıldım konuştum. Yakışıklı da. her şey bu değil ama evet bu devirde kaba Saba biri olsun ama yakışıklı olsun diyenler var sana katılıyorum
Cevap sahibi+1 yılSen niye ozguvensizsin ki bu kadar disaridakiler çok mu iyi
Soran+1 yılSiz kızlar için yakışıklı olsun da karaktersjz olsun fark etmez mesela konuştuğun kişi ben gibi biri çıksa direk engeli cakardın
Cevap sahibi+1 yılNe alakası var millete düşman olmuşsun gelip bana catiyorsun
Soran+1 yılSiz düşmanım kadınlara sırf bu yüzden lanet eder hale geldim.
Cevap sahibi+1 yılburada kendimi kanıtlamak zorunda değilim. sevdiğim biri var mı var. Sana diyorum ki bir kız olarak. Emin ol karaktere bakan insan da çok. Ama denk geliş meselesi biraz. Allah gönlüne göre birini karşına çıkarsın ne diyeyim artık
- +1 yıl
@asdfgert Hep de yakişıklı uzun erkeklerin bir şeyine aşık olursunuz zaten ulan bir kız da gelsin sevgilim kısa boylu tipi iyi değil ama karakterini sevdim desin dişimi kıracam. Anca sevgilim uzun boylu yakışıklı ama bu yüzden sevmedim diyin bk o yüzden sevmedin tipi boyu olmasa sadece kanka olacaktın onla
Cevap sahibi+1 yıl@Bitikbirisi33737 benim ne uzun ne kısa kankam hiç olmadı bugüne kadar
Soran+1 yılBana boş avuntular verme nedense karaktere bakıyorum diyip hepinizin çıktığı çocuklar uzun boylu ve yakışıklı oluyor alıştım sizin * hadi işine bak
Cevap sahibi+1 yıl@Bitikbirisi33737 ve nerden biliyorsun boyuna aşık olduğumu. Karakteri düzgün olanı nereden secebiliyorsun ki bu devirde yukarıda da yazdım. Okuldan arkadaşımın arkadaşıydı sorularımı çözüyordu efendi saygılı biriydi profili bile yoktu. Sevdim bunda abartılacak ne var
- +1 yıl
Ben ne diyorum sen ne diyorsun olay kankalık mi acaba
Cevap sahibi+1 yılCidden iyi değilsin. Nasıl insanlara denk geldiyseniz artik bir şey diyemeyeceğim
- +1 yıl
@asdfgert Hep yakişiklı uzun boylunun karakterini seviyorsunuz nedense?
Cevap sahibi+1 yıl@Bitikbirisi33737 kanka değil mevzu. Ama genelleme yapamazsın herkes aynı diye
Cevap sahibi+1 yıl@Bitikbirisi33737 düzgünse napayım peki
- +1 yıl
Dişarıda sadece yakısıklı ve uzun boyluların sevgilisi olduğunu görüyorum gayet de genelleme yapabilirim
- +1 yıl
Sadece yakışıklı uzun boyluların karakterini görüyorsunuz diğerlerini dünya iyisi bile olsa görmüyorsunuz bile
Cevap sahibi+1 yıl@Bitikbirisi33737 sen kendini ezersen herkes ezer bunu unutma boyun kaç niye komplex yaptın bu kadar bunu
- +1 yıl
Sizin sadece uzun ve yakişıkli erkeklerle sevgili olduğunuzu söylrmek kendimi ezdiğim anlamına gelmiyor boyum da 1.76 77 falan sırf 1.80 den 3 4 cm kısayım diye cüce muamelesi yapıyor kızlar
Cevap sahibi+1 yıl@Bitikbirisi33737 çok saçma bu sanki kendileri 155 değiller. Benim boyum 170 sevgilim 175 olsa bile olurdu yani o kadar takıntım yoktur ki çoğu kişinin takıntısı yok sadece kendilerinden uzun kişiyi istiyor olabilirler ki Türkiyedeki kız boy ortalamasına bakarsan her türlü çoğu kızdan baya uzunsun. Kendine sorun etme
- +1 yıl
Ya bırak 1.50 kız 1.80 üstü erkekler varken seni ne yapayim dedi. Biriniz de sevgilim uzun ama 1.75 olsa da çikardım demek yerine sevgilim 1.70 1.75 falan desin
Cevap sahibi+1 yıl@Bitikbirisi33737 senin karsina öyleleri çıkmışsa bu benim sorunum değil. Ayrıca 175 sevgilisi olan birsuru arkadasim var. Karakter sizlerle karşılaşıp genelleme yapma sende o zaman
Soran+1 yılHepiniz aynisiniz
Cevap sahibi+1 yılTamam
Gizli Üye(30-35)+1 yılPara umrumda değil ama tipe bakıyorum. Herkesin kendi tercihi. Kime ne
04 Yorumla
Soran+1 yılKaraktere bakan yok zaten neyse en azından dürüstsun tebrikler
Cevap sahibi+1 yılKarakter olmadan tipin önemi yok. Ama tipi seni cezbetmeyenin karakterini de merak etmezsin
Soran+1 yılEvet oda doğru
Gizli Üye(25-29)+1 yılZeka, Karakter, eğitim, kültürel olarak vizyon sahibi mi bunlar dıştan daha önemli
10 Yorumla
+1 yılTipten cok karekter önemli. Bizde erkek düşmanı olduk maalesef:)
04 Yorumla
Soran+1 yılKarakter varda bakan yok
- +1 yıl
İşte karekter arayan yok ondan heralde
- +1 yıl
Anca yakışıklı uzun boylu erkeklerin karakterine bakıyorsunuz
- +1 yıl
Genelleme doğru olmaz. ben kısa boylu , yakısıklı olmayan insanlarıda sevebiliyorum
+1 yılAynen ilk tipe bakılıyor yanlış hayır tipte yok ne arıyon neyse
00 Yorumla
+1 yılBen hep dış görünüşe bakmadım ama başıma çıktılar sonra o yüzden bende bakacağım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBize kraliçe gibi davranan erkeği kral gibi hissetmek için para seviyoruz efendim. Şaka bir yana bence parayı herkes sever. Tip konusuna gelince tipe bakmayacak insan tanımıyorum.
00 Yorumla
+1 yılerkekler neden sadece tipe bakar?
114 Yorumla
Soran+1 yılErkekler bakmıyor çok çirkin kızlarla çıkan çok yakışıklı arkadaşım var
- +1 yıl
bakıyorlar kardeşim, güzel bir kız görünce davranışları değişiyor, zeka karekter ahlak, kalp güzelliği hiç umrunuzda olmuyor yeterki seksi, sarışın mavi gözlü olsun gerisi umrunuzda değil
Soran+1 yılO tarz kızları yakışıklı erkekler götürüyor sadece
- +1 yıl
birinden hoşlandım uzun değildi göbekli, bana kilo al etli butlu ol diyordu sanki kendisi dünya yakışıklısı
Soran+1 yılBen hep tipsiz olduğum için red yedim eminim onun tipi benden iyidir en azından
- +1 yıl
tipi yoktu, paraıda yoktu sadece gözleri tatlıyıdı ve +18 konuşmuyordu tabi zamanla saçını boyat, kilo al makyaj yap diynce ondan bıktım
Soran+1 yılBenim gibileri adam yerine koymazsiniz bunların peşinde olursunuz işte anca
- +1 yıl
abi ne diyorsun ya seni tanımıyorum bile ayrıca ciddi bir özgüven eksikliğin var
Soran+1 yılHep red yemekten böyle oldum. Tipin kötü ise bu kadere mecbursun
- +1 yıl
3-4 kızdan red yedin diye hepmiz onlar gibi olduk
Soran+1 yıl7 tane red yedim en cirkinlerden hemde tipe bakmayanda paraya bakıyor
- +1 yıl
ne diyim benim suçum ne
- +1 yıl
Uzun değildi dediğin de 1.75 1.80 arasıdır tipi de ortalamadır kesin
- +1 yıl
@Bitikbirisi33737 1.70 knk? Hiç bilip bilmeden emin bir şekilde konuşmanıza hayranım
+1 yılDevir öyle erkeklerde aynı
02 Yorumla
Soran+1 yılErkekler emin olun öyle değil işte
- +1 yıl
Bilmiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 906 cevap paylaştı.
+1 yılBen öyle biri değilim.
03 Yorumla
Soran+1 yılAlayınız öyle
- +1 yıl
Sanki tanıyorsun da konuşuyorsun. Neyse devam et
Soran+1 yılTanımama gerek yok
+1 yılKadınlar tipe değil genelde güce bakar.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet paraya
+1 yılZannetmiyorum sadece tipe baktıklarını
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet parada var
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler de oyle tipe bakıyor.
011 Yorumla
Soran+1 yılBakmıyor sizin kadar
- +1 yıl
Çok gördüm şahit oldum. Beni ikna edemezsin
Soran+1 yılBende çevremde gördüm ama ben çok sosyal bir insanım
- +1 yıl
Sosyal ol ya da olmama ben gördüklerimi anlatıyorum. Çirkin kıza farklı güzel farklı kıza farklı davranan da var Kadinlar bakmıyor demiyorum tabi herkesin kriteri farklıdır . Herkes aynı değil
Soran+1 yılHepiniz ilk tipe olgunlaşınca paraya tapiyorsunuz
- +1 yıl
Erkekler farklı sanki 😂
- +1 yıl
Git erkeklerle takıl o zaman .😂
Soran+1 yılAnca dalga gecersiniz
- +1 yıl
Kavga eder gibi konuşursan ben de öyle derim🤷♀️
Soran+1 yılGit başkası ile alay et m. a. l
- +1 yıl
Git başka yer de ağla bay
- Aşk İlişkileri konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler neden sadece tipe bakıyor?
03 Yorumla
Soran+1 yılBakmıyor işte kendimden biliyorum ben tipsiz olduğum için hep red yedim
- +1 yıl
Tipsiz erkeği dünyanın en güzel kadını alırda, tipsiz kadını dünyanın en yakışıklı erkeği almaz. Senin sosyal ortamlarda dolanman lazım ve para lazım
- +1 yıl
@ayyıldızgökyüzü ya bırak daha bugün bu sitede 3/10 kızın 7/10 erkekle sevgili olduğunu gördüm
+1 yılöyle mi yapıyormuşuz biz, hay Allah bizi! 😀
02 Yorumla
Soran+1 yılGül sen teyze ömrün bitmiş hala gülüyorsun
En iyisini hakediyoruz çünkü her şeyin
02 Yorumla
Soran+1 yılSizin hak ettiğiniz başka bir şey de neyse
Bu ülkede kadınlardan güzellik bekleme derim
02 Yorumla
Soran+1 yılKadın düşmanı oldum onlar sayesinde
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Tipe bakmayan çok az kişi var kadını erkeği yok
02 Yorumla
Soran+1 yılKadınlar daha çok
- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılBakılacak karakteri yoktur belki 🤔
02 Yorumla
Soran+1 yılKendini böyle avut abla sizde karakterin k si var sanki
- +1 yıl
He he ondan
+1 yılKanki paraya bakiyorlar
01 Yorumla
Soran+1 yılParayı yazmayı unutmuşum
Ben de erkekler için aynı şeyi düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılErkeklerde ayni sekilde iste
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAğzı iyi laf yapanlara da bakıyorlar
00 Yorumla Yüzde yüz haklısın dostum
10 YorumlaBe karakterine bakıyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılİnandım tamm
Sadece mi kfdndkndkdnd
110 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef böyle
Soran+1 yılEe bide para var onu unutmuşum
Soran+1 yılSacmalamissin
Soran+1 yılUff o yüzden yalnızım değil mi tipim yüzünden red yiyorum hep
Soran+1 yılKendimi sevmemle olmuyor işte siz kızlar beni anca knkaniz olarak görüyorsunuz
Soran+1 yılOnlar ilgi kasmak için öyle konuşuyor
+1 yılıkı turlude serrefsız oluyo barı yakısıklı olsunn
03 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var bu yeni bahaneniz mi
- +1 yıl
yo ben ksrakterede bakıyom hem tıp hem karakter karakterı kotuyse sadece takılırım
Soran+1 yılKaraktere bakan kız yok maalesef
Erkekler kadar bakmıyoruz ne alakası var
04 Yorumla
Soran+1 yılSiz daha fazla bakiyorsunuz
Soran+1 yılBenim çevremdeki yakışıklilarin sevgilisi güzel değil
+1 yılAsıl erkekler yapıyor bunu yemeyin bizi
010 Yorumla
Soran+1 yılHe evet ondan hep red yedim. Benim yakışıklı arkadaşlarin sevgilisi çoğu çirkin nerdeyse
- +1 yıl
Gidip nerde beş para etmez adam akıllı sevmeyen kız var onları buluyorsunuz. Sizden iki kuruş para istemeyen cidden seven kızları üzüp para avcısı canım saçma insanları da yere göğe sığdıramıyorsunuz sonra kadınlar para avcısı kadınlar sadece tipe bakıyor oluyor tabi
Soran+1 yılBen hep karaktere baktım. Ama tipim yüzünden anca arkadaş kalalım dediler. Sizde nerde yakışıklı ve zengin varsa ona köle oluyorsunuz
- +1 yıl
Kısacası yanlış kadınlar doğru erkekleri, yanlış erkekler de doğru kadınları tüketip aşka küstürüyor
Ben tipe de bakmadım paraya da sonuç ne kocaman sıfır
Soran+1 yılBenim yaşım 23 bu yasa kadar hep efendi oldum kıymetim bilinmedi
- +1 yıl
Doğru biri olunca kıymet bilinmiyor evet haklısın
Soran+1 yıl;(((
- +1 yıl
Üzülme ben de kendimden biliyorum ama kafaya takmıyorum artık olucağına varıyor her şey
Soran+1 yılTakip atıyorum sorun olur mu
- +1 yıl
Hayır
+1 yılErkekler de öyle ki
012 Yorumla
Soran+1 yılSizin kadar değil
- +1 yıl
Sizin kadar da değil
Soran+1 yılO yüzden hep red yedim dimi
- +1 yıl
Bende yedim
Soran+1 yılBenim hiç sevgilim olmadı bundan sonrada olmayacak yalnızlık kaderim tipsizlik yüzünden
- +1 yıl
Benimde olmayacak ama özgüvensizlikten değil kendim istemediğimden
Soran+1 yılİşte ben istediğim halde olmuyor benim durumum daha beter
- +1 yıl
Bende istediğim halde olmadı
- +1 yıl
@ikizterazi senin geçen görüşünü gördüm 2 tane sevgilim oldu demişsin kandırma adamı hepinizin sevgilisi oluyor kısa boylu çirkin erkeklere gelince de yalnızlik güzellemesi yapıyorsunuz
Soran+1 yılYav hehe geç bunları benimki yememek bulamamak seninkisi ise yemek beğenmemek sen beni anlayamazsin
- +1 yıl
Ben sevgilim olmadı demedim bende red yedim dedim
- +1 yıl
Siz ikili kısa boylu takıntılı özgüvensiz bitirim ikilisiniz dur ben engel atayım
+1 yılAbi benim ortamda erkekler böyle
00 Yorumla
+1 yılGenel konuşmayın herkes bir değil
00 Yorumla
+1 yılasla tipe bakmayız
01 Yorumla- +1 yıl
Gtmle güldüm 🤣🤣
Ne diyorsunnn
00 Yorumla
+1 yılŞimdikiler paraya bakıyor
00 YorumlaTıp yoksa mcik da yok
00 Yorumla. bilmiyom değişikler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen bakmıyor sanki gebeş kaplumbağa
04 Yorumla
Soran+1 yılLan m. a. ll ben en çirkin kızlardan bile red yedim tipim iyi olsaydı altıma yatardin senin gibiler ama yok işte tip
Cevap sahibi+1 yılTerbiyeli konuş ağzına vururum senn
Soran+1 yılGel vur lan yalan mı konuşuyorum alayiniz yakışikli arıyor karaktere bakan yok
Cevap sahibi+1 yılBen kimseyle konuşmuyorum bnnnne
Gizli Üye(25-29)+1 yılmoney money money
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
Gizli Üye(25-29)+1 yılParada var knk
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu yazmasi unutmuşum
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih