Güncellemeler
1 yıl
Kadınlar neden sadece tipe baktıkları halde bunu inkar ediyorlar?
Ben tipsizim hiç kız arkadaşım olmadı sürekli de reddedildim. Artık denemiyorum zaten. Birinden hoşlandığım zaman nasılsa bu da bakmaz bana diyip daha denemeden vazgeçiyorum. Kadınlar neden sadece tipe bakıyorlar? Karakter falan zerre kadar umurlarında değil.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çirkin insan yoktur kendine bakmayan insan vardr kendine değer verip de bakmayana başkası nedn baksn
Ben bakımlıyım kendime de değer veriyorum ama tipsizim.
Bakımsız insan nasıl çirkin olur der misin demekki yeterli değil
Çirkinliğin bakımla alakası bile yok çünkü. Kıvanç tatlıtuğ'u al çamurun içine bula çıkar hala yakışıklı. Aynı şekilde bana da yağ sür bal sür kaymak sür gene tipsizim gene tipsizim.
Alakası yk bnce ve sende ozguvenszlikte var
Evet var zaten. Kızlar tarafından sürekli tipiyle alay edilmiş , reddedilmiş , hor görülmüş herkeste var özgüvensizlik. Bana özel bir şey değil , sizin eseriniz.
Bana bu özgüvensizliği siz hediye ettiniz benim en baştan beri sahip olduğum bir şey değildi.
Erkeklerin tipiyle alay edin , hor görün , hiçbir konuda desteklemeyin. Her fırsatta dalga geçin özgüvenini paramparça edin. Sonra gelip "ben özgüvenli erkek seviyorum" diyin. Kusura bakma canım ondan kalmadı.3-4 yıl önce tükendi.
Başkasının agzyla swkilleniosa senin özgüvenin hayatn o zaman kafanı soktgn o küçük odandan çıkma dışarı
Benim özgüvenim onlar bana çirkin dedi diye yok olmadı. Onlar haklı olduğu için yok oldu. Gerçekten tipsizim gerçekten hiçbir kız bana bakmaz. Özgüvenli olayım veya olmayayım, hiçbir kız bu bok surata bakarak uyanmak istemez. Kapiş?
🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Ayrıca karaktere ve özgüvene bakıyorsanız da yakışıklı erkeklerle ilgilenmeniz lazım. Benim gibi çirkin erkekler sürekli reddedildikleri için özgüvensizler. İçlerinde kendilerine duydukları nefretten başka bir şey yok. Karaktere mi bakıyorsun? Yakışıklı erkeklere bakacaksın. Özgüven mi arıyorsun? Yakışıklı erkeklere bakacaksın. Zaten sürekli kızlar tarafından övüldükleri için yakışıklı olmalarının yanında bir de özgüvenliler. Sadece tipleri iyi olduğu için kızların baktığını kabul etmek istemedikleri için onlar da senin inandığın özgüven saçmalığına inanıyor. Nerde yakışıklı adam var alayı " abi tip önemli değil kendine bakacaksın biraz gizemli olacaksın." falan diyor. Ulan ben bu tiple pandoranın kutusu olsam hiçbir kız ilgilenmez.
Çıkın şu özgüvensizlikten mk
Özgüvenle ne alakası var? Tipsiz erkeklere kızlar bakıyor sanki de özgüvenmiş bırak ya.
Olum bir tane arkadaşım vardı şişman çirkin bir şey hergün farklı kızı sinemliyordu. Az çenen olsun biraz da paran altına almadığın kız kalmaz
Tercümanım ben. Güzel , akıcı ve akılda kalıcı konuşmak benim mesleğim. Ayrıca babam müteahhit doğduğumdan beri zenginim. Ama hiçbir kızın ilgi gösterdiğine şahit olmadım. Hep lüks arabalarla gezdim üniversite dönemim boyunca ama sürekli reddedildim.
Tam tersi erkekler dış görünüşe bakıyor