Ozellikle erkekler daha fazla boyle görüyor. 23 yasindayim. Arkadas ortaminda falan evlenmek istedigimi dile getiriyorum, buna sicak baktigimi soyluyorum. Erkek arkadaslarim bu kizlarda kafayi evlilikle bozuyor, koca meraki her zaman var siz kizlarda falan diyorlar.
Ya iyi de bunun sebepleri var. Şu an belki degil ama aday olsa Şu an bile evlenebilirim belki. Bu evlilik merakindan degil. Simdi hepimizin hormonlari var. Benimde var bazen dayanamiyorum bircok insan gibi.
Ama gidip zina yapmakta istemiyorum. Baska erkeklerle sevgililik adı diye beraber olmak istemiyorum, kucaktan kucaga dolasmak istemiyorum, kendime, karakterime bunu yakistirmiyorum.
Beni bu konuda ve bircok konuda hakedecek bir erkekle yuva kurmak istiyorum. Tesetturlu de degilim. Bana geri kafali falan mi dersiniz bilmiyorum artik ama bana uygun ve dogru gelen bu sekilde.
Onun dışında bir sevgili yerine eşimle en iyi arkadas olmak, onunla gezmek, onunla ayni evde olmak hem istedigimiz zaman beraber olma imkani hemde ev arkadasi gibi birbirimize destek, hayat yoldasi olmak istiyorum.
Kizlar olarak evlilik isteğimizi soyleyince neden yargilaniyoruz bunu anlamiyorum. En dogrusu bu degil mi? Boyle bir hakkim var ve istiyorum yani. Niye bunu koca meraklısı, evlilik meraklisi olarak lansediyorsunuz ki. Ne yapalim erkekten erkege mi atlayalim?
Gerci erkeklerin istedigi bu. Evlilik kadina zor , daha cok yuk ve sorumluluk kadina yukleniyor evlilikte ama erkekler istemiyor ve karsi geliyor ne hikmetse.
Millet kadinlara ozgurluk istemiyor. Erkekler kadinlara kolay ulasabilmenin ozgurlugunu istiyor. Evlilik olmadan kadina tamamen istedikleri gibi yanasma ozgurlugunu istiyorlar. O yuzden de bence belli bir kesim kizlari evlilik meraklisi diyerek sindirmeye ve baskilamaya çalışıyor. Evlilik gibi dogal bir seyi isteyen kizlari bu kadar yargilamayin lütfen.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer