Kızlar neden bu kadar evlenme meraklısısınız?

Takılmak, aşk yaşamak, eğlenmek , seks yapmak daha güzel evlilikten bence
Tüm evlnmek isteyenleri görüyorum
10 sene sonra bıktım bu sıkıcı hayattan diyorlar, buny unutmayın ve bırakın köleliğe eş olan sıkıcı evliliği
Ben 40 yaşındayım, yani nerden biliyosn demeyin, tüm arkadaşlarım evli ve mutsuz 😏
Güncellemeler
+1 yıl
Terbiye ile cevap verenlere sevgilerDiğerlerini de Allah ıslah etsin ve akıl , mantık versin, söyleneni anlamaktan aciz , terbiye yoksunlarına... Ha bu arada ahiretten bahsedenlere de yaptığım şey, milyonların hakkını yiyip namaz kılanların günahının onda biridir, Kur an ı Türkçe okuyup bitirirseniz belki anlarsınız 😏beni merak etmeyin, siz kendi gtünüzn derdine düşün, yaradanla aram iyidir😉
Güncellemeler
+1 yıl
Şunu da söylemeden duramıcam, etrafımda o kadar çapkın evli adam var ki belki ondan bu şekilde evlilikten korktum, iş yerimde bi çocuk 27 yaşında, yeni evli , dışardan nasıl mutlu görünüyo, harika çift dersiniz, bir senedir peşimde, deliriyorum sana diyo her yerde , zor kaçıyorum! Yani evlenmek için bu kadar delirmeyn güvenmeyin erkeklere, emin olun çoğu aynıTabi 10 erkekten 1i sadıktır belki... Herkese sadık eşler dilerim, ya da anlamzlıktan gelip hayal dünyasında yaşayın, ben yapamam o işi...
Kızlar neden bu kadar evlenme meraklısısınız?