şimdi ben tarla işine gidiyordum sevgilimin anne ve ablasıyla. son zamanlarda sevgilimle aramız bozuktu ablası ile dertleşiyorduk o da beni destekliyordu. sebebini merak edene yazarım.
son iş günü eve dönerken annemi aradım sesi farklıydı. dedim uyudun mu hasta mısın falan yok dedi sonra konuşuruz.
eve gidince öğrendim ki babam annemi açıkça aldatıyormuş. nasıl mı, tiktoktan birini bulmuş bununla telefonda "aşkım, sevgilim, canım" diye konuşuyormuş.
sonra annemle babam fena kavga etmiş tabii. annem babama saldırmış falan babam suçlu olduğu için bir şey yapamamış konuşalım sakince falan ama annem çok öfkelidir.
çocuklara, kimseye söyleme falan demiş ama annem bana söyledi. zaten günde en az 2 kez bağıra çağıra kavga ettiler bu olaydan sonra, söylemeseler de duyardım.
babamla önceden de mesafeli bir ilişkimiz vardı, yakın değildik. ben aynı davranıyorum ama o bana karşı çekingen, sanki bir şey biliyormuşum gibi davranıyor. son zamanlarda bu durum çok canımı sıkıyor.
aldatma olayından 1 gün sonra da aramız soğuk olan sevgilim aradı telefonda ayrılmak istediğini söyledi. sebebi çok basit, merak edene bahsedeyim çünkü bu konuda desteğe ihtiyacım var.
ertesi gün tekrar yazdı buluşup konuşalım diye. umutlandım ama aynı şeyleri söyledi.
zor zamanlardayım, var mı destek olmak isteyen?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer