Kocam aldatti beni bunu ogrendigimde bagirdim cagirdim cok ofkelendim bosanmak istedigimi soyledim baba evindeyim Şu an annem bana bi seferlik yaomisaffet dedi ne cildiracagim ne yapmaliyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEvlilik olay bu hata yani başka bir şey değil yani aldatır Aldatmaz o hani yasal bir mevzuatta vardır Bu ama yani illa senin kocan seninle ne olacak diye bir kavram yok Veya senin illa o kocanla erkekli olacaksın diye bir kavram yok ve bana göre herkes hayatını Yaşasın ya diyelim ki sen işte Şu adamdan hoşlandın git yaşa yani hayatını ama evlilik çok saçma ya Yani benimle Üç Gün Beş Gün yaşarsın veya ondan 3 gün 5 gün yaşarsın Hayat bunun üzerine kurulu artık Yani evlilik çok saçmalık bana göre ya genç yaşta evlilik
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÖncelikle kararını kendin vermelisin. Kimse eşinin ne niyetli olduğunu nasıl biri olduğunu bilmiyor. Yaşayan gören bilen sensin burada en iyi düşünüp karar verecek olan doğruluktaki kişi sensin. Bekara karı boşamak kolay. Öyle atıp tutarlar ancak. Ama gerçekten hayatın boyunca mutsuz yaşayacaksan, güvensiz ortamda bulucaksam devam etmeninde manası yok. şu an hiddetli ve sinirlisin sakin kafayla düşün öyle karar ver yani mutlu olabilir misin ilerisi için gibi düşün öyle karar ver
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizim insanımız böyle işte. Aynısı benim başıma gelse eminim ki annem de aynısını der. Bunlar böyle oldukça biz nasıl dik duracağız bilmiyorum. Boşanma meraklısı değilim ama ihanet affedilemez bir şey bana kalırsa. Bir kadının ailesi arkasında durmazsa ne yapsın nasıl dik dursun
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
41Cevap
+1 yıl1 kere aldatan ömür boyu her fırsatta aldatır. asla şans verme. şans verirsen ailesi cahil her seferinde geri gönderiyor diye cesaretlenip devam eder. hani cehalet yüklü aileler o kocandır dövse de sevse de kocandır gelinlikle çıktın kefenle geri gelebilirsin derler ya o misal. cehalet yüklü ailene kanma hatta o aileden de uzaklaş ayrı eve çık.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEsin seni aldattiysa zina sucuyla dava aç , yuklu tazminat al boşan
Seviyorsan boşanma iliskini yurut sevgin bitince ayril ozaman daha iyi hissedeceksin , ozamanda zina davasi acabilirsin , eve geri dön 2 ,3 yil kocandan para calarak gizli gizli para biriktir sonra bosan , tazminat davasi ac sonra keyfine bak abla kimseye muhtac olma , gecici sure kadin siginma evinede gidebilirsin gidecek yerin yoksa00 Yorumla Öncelikle karar tamamen senin. Ama fikrimi söylemem gerekirse bir insanı bir kere affettiğin zaman her yapacağı hataya göz yummuş oluyorsun bu durumda ona tekrar hata yapma şansı veriyorsun. Eğer bunu göze almak istiyorsan affedebilirsin. Unutma ki hiç kimse değişmez. Huylu asla huyundan vazgeçemez. Üzülmeni istemem.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 490 cevap paylaştı.
+1 yılsen ne yapmak istiyorsun? burdan sorup milletin cevaplarinin ne anlami var ki senin icin. hayat senin. sen ne düsünüyorsan onu yap
02 Yorumla
Soran+1 yılAffedemiyorum onu
- +1 yıl
o zaman bırak. ıçindenden ne geliyorsa onu yap cevabı baskasinda arama
+1 yılSiz kızlar zaten aldatılmaya rağmen halen devam ettiğiniz için üzülüyorsunuz sonra genellemeyle bütün erkekleri suçluyorsunuz ayrıl bence artık gözlerinizi açın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuk yoksa yol yakınken bırak onu... aklına geldikçe tiksinmeye başlayacaksın çünkü... ama çocuk varsa bir şans verilebilir çocuk hatrına.. ayrıca senden istediğini alamıyormu seks anlamında cinsel hayatınız pasifmi.. aktifmi.
025 Yorumla
Soran+1 yılCocuk yok
Cevap sahibi+1 yılNe kadar zamandır evlisiniz ve onunla konuştunmu kendini bu konuda savunuyormu yaptığından pişmanmı
Soran+1 yıl8 yildir evliyiz
Cevap sahibi+1 yılEşini seviyormusun... eşini seviyorsan ona bir şans daha vermelisin 8 yıllık ilişkide belliki cinsel aktiviteniz pasifleşmeye başlamış ve onun için başka kadınlara gözü kaymış... bir erkeğin gözü dışardaysa içerde bir şey bulamadığından olabilir...
Soran+1 yılCok seviyorum ama iste bu yuzdende affedemiyorum onu
Cevap sahibi+1 yılHaklısın tabiki yaptığı ihanettir ama neden yaptığını detaylıca anlamak lazım detaylı olarak konuşmalısın... dediğim gibi belkide cinsel hayatınız pasifleştiği için ihtiyaç duydu bu tabiki bahane değil ama erkekler bu konuda kadınlara göre daha istekli olur...
Soran+1 yılBenim cocugum olmuyor buda beni uzuyor esime yansitmamaya calisiyorum ama ailesi etrafimdakiler de uzerime geliyorlar bunaliyorum
Cevap sahibi+1 yılSenin çocuğunun olmaması senin suçun değil hastalıktır tedavi olunabilir birçok kadının çocuğu olmazken uygun tedaviden sonra çocuk sahibi olabiliyor... sonuçta eşinin penceresinden bakacak olursan onunda istekleri arzuları var ama seni olduğun gibi kabullenmiş... kimse seni çocuğun olmuyor diye suçlayamaz... senin elinde olan bir şey değil...
Soran+1 yılTedavi gordum ise yaramadi
Soran+1 yılYinede aklamaz bu onu
Cevap sahibi+1 yılTabi ki aklamaz ama benim söylemek istediğim o değil eşinin penceresinden bakacak olursan eşin belkide çocuk arzusuyla yanıp tutuşuyor ama bunu sana yansıtmıyor ve kendinii farklı yönlerde tatmin etmeye çalışıyor... bir defalık kabul edilebilir ama affederken ikinci olursa gözünün yaşına bakmam diyeceksin... oda yaptığı şeyin yanlış olduğunun farkında tabiki.. aldatma derken fizikselmi mesaj yoluylamı oldu...
Soran+1 yılFiziksel
Cevap sahibi+1 yılBunu nasıl öğrendin..
Soran+1 yılDaha once suphelendim takip ettim kavga cikardim kacgada sordum defalarca yattin mi diye evet dedi
Cevap sahibi+1 yılO zaman bu ilişkinin sonu eninde sonunda ayrılık şimdi affetsen ilerde yine yapacaktır böyle sürüncemeli ilişki sağlıklı olmaz...
Soran+1 yılBosanmak tek care gibi...
Cevap sahibi+1 yılYani evet öyle gözüküyor.. sürekli mutsuz olmaktan iyidir ama yinede detaylıca düşünmen lazım onu seviyorsan ve devam etmeyi hakeden biriyse hemen kestirip atmakta olmaz... eksileriyle artılarını teraziye koyup öyle karar ver hangisi ağır basıyor ona göre...
Soran+1 yılBilmiyorum kafam cok allak bullak
Cevap sahibi+1 yılKafanın allak bullak olması normal anlık düşünüyorsun bu konular derin konular sakin kafayla düşüneceksin... aile büyükleriyle gerekirse bir masaya oturup detaylı konuşacaksınız sana garanti verecek bir daha yapmayacağına dair aile büyüklerinin yanında... söz verecek...
Soran+1 yılAma baskasina dokundu yani olan oldu ben bununla nasil basederim
Cevap sahibi+1 yılBaşkasına dokunmayan erkek bu zamanda bulmak inanki çok zor dokunmadım diyende yalan söyler...
Soran+1 yılBen evlenmeden oncede evliligim sirasindsda hep sadik oldum kimseye yan gozle bakmadim ama o yapti
Cevap sahibi+1 yılHer insan aynı değil erkekler genellikle bu konuda daha sadakatsiz oluyor ve söylemiyorlar... bakir erkek bulamazsın gerçi bakire kız bulmakta bu zamanda çok zor öpüşüp sevişip bakireyim diyenler çok sonuçta...
Soran+1 yılNe yapmaliyim
Cevap sahibi+1 yılBana soracak olursan aileler toplansın ve karşılıklı konuşulsun her şey şeffaf bir şekilde... ona bir şans daha ver ama ondan bir daha yapmayacağına dair söz iste.. bir daha yaparsan arkama bile bakmadan giderim de...
Affet gitsin 8 yıl ama ben olsam affrtmezdim affetmiyorum da ben bana kim yanlış yaptıysa direk sutluyorum engelleoyororum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi ki çoğunuz falan olmamış olsa da zaten affetme derdim yine , o karaktersizden çocuğun olsa zoruna giderdi bence ayrıl kesinlikle 🤗
23 Yorumla
Soran+1 yılCocuk yok
Cevap sahibi+1 yılİyi ki yok, kesinlikle affetme
Soran+1 yılOlmuyor ki zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAffetme. eğer affedersen bir daha yaşayacaksın bu aldatılmayı. kendine saygını kaybedeceksin affedersen
00 Yorumla
+1 yılkeske her aile kizlarinin arkasinda dursa çocugun yok ayril. bence ben çocukla çok sorun çekiyorm sn öyle. olm
00 Yorumla
+1 yılKocanı başkaları alsın istemiyorsan peşini bırakma tehditkar ol senin yokluğun da yaşayamayacağını belirt burnu sürtülsün...
00 Yorumla
+1 yılEğer affedeceksen
Bir daha aldatma ihtimali çok yüksek
Bunu bilerek geri dön
Ne demişler can çıkar huy çıkmaz00 YorumlaAffetme tabiki ama baba evinde de zor olcak yasamak senin icin bence bir işe gir çocuğun var mıydı
03 Yorumla
Soran+1 yılCocuk yok
Soran+1 yılMeslegim yok ama girerim artik bir ise
+1 yılBir kez daha aldatılmak istiyorsan affedebilirsin. Bir kere yapan hep yapar bu konu hep sabittir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBaşkalarını karıştırmayacaksın tabikide bu artık senin kişisel meselen olmuş dinleme kimseyi kendi iç sesini dinle sadece
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı.
+1 yılFırsatını bulan her erkek aldatır affedip affetmemek size kalmış
02 Yorumla
Soran+1 yılAffedemiyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖnce bi süründür tekrar yapamasın pişman olsun aranızdaki sorunu onarmadan bir ilişkiye başlamayın içinizde hep kalır o ve hiçbir zaman tam olarak içinizi açamaz güvenemezsiniz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 469 cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten pişman olduğunu düşünüyor musun eşini? Annenden önce senin ne istediğin önemli.
00 Yorumla
+1 yılAnneni dinleme ve boşan bir kere yapan tekrar yapar içinde sana olan sevgisi bitmiş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı.
+1 yılAnnen de sana hiç değer vermiyormuş, gurur yok demek kadında.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılAnnene sakın uyma, kendine saygını yitirme, onu çöplüğünde bırak...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 577 cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalama burnunu sürt hemen affettim deyip yanaşma asla
00 Yorumla
+1 yılAh bu anneler, göz göre göre evlatlarının hayatıyla oynuyorlar. Döver bir kere vurdu bir şey olmaz, aldatır bir kere yaptı bir şey olmaz. Zaten o bir kerelerden felaketler başlıyor ya. Araya ihanet girdiyse her şey bitmiş zaten.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKocanı affetmeyeceksin Annene de sizi ağır geliyorsam Ben gidiyorum diyeceksin kendi ayaklarının üzerinde duracaksın
00 YorumlaÇok eşlilik erkeklerin doğasıdır. Affedip yuvana dön ve evinin kadını ol veya başka kadınların kocanı ve yuvanı elinden almasına izin ver. Gurur yapmak kadınlara göre değil. Aptal olma.
015 Yorumla- +1 yıl
Ne alakası var boşanan her kadın kullanılmış mı oluyor. Inan ki öyle bir durumda olsam hiçte birini beklemem mesleğim elimde çalışır kendime bakarım kimseye ihtiyacım yok. Sende kız kardeşin aldatildiği halde onu kocasının yanına gönder yemek yapsın ona. Tek diyebileceğim şey umarım en kısa sürede senin gibilerin nesili tükenir.
Soran+1 yılNasil dayanacwgim peki kocam bi baska tene dokundu
- +1 yıl
Nasil dayanacagim kocam baska bir tene dokundu ne demek ya. 18 yasinda gozu acilmamis bakire masum kiz mi bu? Beraber oldugu her kadin erkegin degerini artirir. Simdi kocana daha fazla saygi duyuyorsun ve ne kadar inkar etsen de cinsel olarak cok daha fazla arzuluyorsun onu. Burdaki liseli kekolarin gurur yap sakin donme tarzi triplerine kanma. Cogu cinselligin ne oldugunu, kadinin ve erkegin cinsellikte rolunu bile bilmiyor. Sen teslim ol kocanin kollarina. Duygu somurusu yap, ben "seni paylasamiyorum kocacim sen benim birtanemsin baska kadinlarla seni dusunmek kalbimi cok kiriyor seni cok seviyorum, keske sadece bana dokunsan keske sadece beni sevsen" tarzi bir konusma yap. Kalbi erir adamin erir sana karsi ve sevgisi cok ust bir boyuta cikar. Boyun eg sen kadinsin dogana karsi cikma.
Soran+1 yılKarin seni aldatmis olsaydi
Soran+1 yılHa ben neden bozuk et yemek zorundayim
- +1 yıl
Cunku erkekler cinsellikte domalip icine yar.. ak alan, kullanilan, saci basi yolunarak duvardan duvara vurulan, inletilip aglatilan, yuzune tukurulen, bogazi sikilip tokatlanirken zevkten kendinden gecen taraf degil. Senin kocan kullanan ve parcalayan tarafti. Yirtici vahsi bir hayvan gibi dusun. Erkekle kadin bir degildir.
Soran+1 yılBambaska bi sekilde anlattin vay be
Soran+1 yılNe mutlulugu be
Soran+1 yılYok artik
Gizli Üye(25-29)+1 yılAranizda bir sorun oldugu için falan mi aldatti. Nasil ogrendin aldattigini
06 Yorumla
Soran+1 yılSuphelendim ama konduramadim emin olmadan boyle bi suclamada bulunmak istemedim bazen o kadinla konusmalarina sahit oldum sonra o kadini takip ettim kocam ile bulustular kocama kavga esnasinda sordum yattin mi diye evet dedi
Cevap sahibi+1 yılSeninle cinsel sorunlari var miydi peki
Soran+1 yılBilmem soylemezdi bana
Soran+1 yılBurdan yazsaniz
Soran+1 yılBurdan yazin
Soran+1 yılYoksa cevao vermme
+1 yılBi seferlik affet ama affedene kadar surundur kiymetini anlasin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunları dinleme az bişe seviyorsan affet kocanı
03 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadin herhalde aldatti beni
Soran+1 yılBaskasi ile. oldu
Cevap sahibi+1 yılBirtek bunu yaşıyan sen değilsin. Ayrıca ailen seni kabul etmiyor ve sanırım ayakların üzerine duracak durumda değilsin. Sana bitir diyenlerin hepsi affederdi emin ol. Bide kendini sorgula acaba ne hatalarım olduda aldattı diye adamda istiyorsa affetmeni bir şans ver. Vermezsende senin bileceğin iş ben karışamam
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl aldattı tek gecelik mi yoksa metres mi
00 Yorumla
+1 yılTakma anneni bence affetmede hata yaparsın devamlı aldatır
00 Yorumla
+1 yılaffet me , kalan hayatını sen yön ver birde çocuk vs seni bir daha aldatırsa nemi lazım durum daha farklı olabilir annen bile kabul etmez
00 Yorumla
+1 yılBence kocamdan boşa üstüne de bir güzel nafaka al kanıtlayıp.
02 Yorumla
Soran+1 yılCocugum yok ama nafaka olmaz ki
- +1 yıl
Aldattığını kanıtla yüklü miktarda para al avukatla görüşüp
Ihanetin hiç bir şekilde affı olmaz. Bir kere yapan bir daha yapar. Eğer affedersen onun hatasından daha büyük bir hata yapmış olursun kendine.
00 YorumlaAldatan bir daha aldatabilir oyuzden iyi düşünüp kararını vermelisin emin olmadanda o yola Girne
00 Yorumla
+1 yılSakin affetme ne yapsam affeder kafası yaşar tekrar tekrar yapar bosan gitsin erkekmi yok sana
10 Yorumla
+1 yılAldatmanın devamı olucaktır kesin , sağlam karar ver
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAffetme affedersen bir dahakine doggy pozisyonunda yakalarsın kendi yatağında
00 Yorumla
+1 yılSakın affetme ilk işin bir boşanma davası açmak olsun unutma affedersen yine yapacak
00 Yorumla
+1 yılHiç affetme boş ver bir kere yapan yine yapar boş ver gerekiyorsa tek yaşa ama ondna uzak ol
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBak çocuk da yok ne güzel, nolur affetme. Sonradan çocuk olursa ve aynı şey tekrarlanırsa o zaman yanarsın
01 Yorumla
Soran+1 yılCocuk olmuyor zaten
Sana kalmış ama şahsen aldatmak benim asla affetmiyeceğim bir şey
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAffetme asla çocuk yoksa.
11 Yorumla
Soran+1 yılCocuk yok
+1 yılCocuk var mi bu önemli. Ve nasıl oldu
02 Yorumla
Soran+1 yılCocuk yok
Soran+1 yılAldattigi kisi arkadasinin kuzeniymis
+1 yılNasıl bir aldatma ne ölçüde bu birde çocuk var mı
01 Yorumla
Soran+1 yılCocuk yok fiziksel aldatma
- Aşk İlişkileri konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılkısasa kısas tek çare
01 Yorumla
Soran+1 yılO namussuz olabilir fakat ben kendime olan saygimi kaybetmesim
+1 yılBabanda yapmis demek ki. Affetme bosan
00 YorumlaAffetme, devamı gelir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kendi hayatını kur derim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. af edersen gene yapar
00 Yorumla
+1 yılilk defamı. yakaladınız daha önce de olmuş uydu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Affet o zaman
00 YorumlaGene yapma ihtimali var, iyi düşün.
00 YorumlaNe denir bilemiyorum sıkıntı durum
00 YorumlaÇocuğun yoksa asla affetme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 832 cevap paylaştı.
+1 yılAffetme yine yapar emin ol
00 Yorumla sakın affetme, aldatmanın affı olmaz
01 YorumlaKimsenin tesiri hakkında kalma
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. çocuk yoksa ne istiyosan yap
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTekrarini yaşamak istiyorsan git güzelim 🙂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılCocugun yoksa bosan gitsin
00 Yorumla - Devamını Gör (22)
Devamını Gör(67)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocam beni aldattı, baba evine döndüm. Annem affet diyor, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler