Kızlara yazıyorsunuz yazıyorsunuz cevap alamayınca da kuduruyorsunuz çıldırıyorsunuz. Hiç mi yüzünüz gururunuz yok. Kimse size cevap vermek, dikkate almak zorunda değil
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sen karılara yazan erkeklerden başka nasıl bir performans bekliyordun tam olarak?
Beklemiyorum. Sosyal medyada bana tanışma amacı ile yazan hiçbir erkeğe cevap vermiyorum. Direkt kültürsüz yobaz olarak görüyorum. En yakışıklısı ve zengini olsa bile soğurum.
Beklentin tam olarak olması gerektiği gibi. Bu durumda yazacak kadar düşük zekalı erkekleri ciddiye alıp soru sorman yersiz.
Bunun yerine, ''ilk adımı erkek atmalı yeaa'' diyen kezban hemcinslerine saydırdığın sorular sormalısın. Zira ilk mesajı erkekten bekledikleri için erkekleri ayaklarına getirten onlar, finalde bütün erkekler aynısınız diyenler de öyle.
Haklısın. İlla ki erkekler ilk adamı atacak diye bir şey bence de olmamalı. Mesaj konusuna gelecek olursak, ben sosyal medyadan tanışmaya tamamen kapalıyım. Bana çok rahatsız edici bir şey geliyor. Gerçekte, biraz tanıdığın reel olarak gördüğün, diksiyonunu ve karakteri hakkında biraz fikir sahibi olabildiğin biri olmalı. Bir de bmw mercedes gibi arabalarla pp fotosu olan kekolar yazıyor ki tam rezalet.
Bana kalırsa da reel ya da sanal fark etmez, ilk adım kadın cinsiyetinden gelmeli. Zira sanaldan ya da reelden yürüyen erkek, aynı anda onlarca karşı cinsine yürürken, kadın bunu onlarcasına yapmaz.
Engelle hiç uğraşma. Laf anlatamazsın çünkü tavrı öyle olan birine.
Bencede bide bunun flörtü red eden kıza bir tavırları var ki sanki babasının katili sensin
Herkese yekten yavsayan elemanlar red yiyince düzgün tepki vermelerini bekleyemezsin, normal.
Evet böyleleri de var cidden her iki cinsten için
Kimler sana yazsa cevap verirsin dikatini kim çeker
Ablacım sen ne anlatıyorsun ben kurabiye yiyorum
Ablacım yapma bu kötülüğü kendine
Fitim bir şey olmaz yediğimi yakıyorum
Yinede sağlıksız
Ablacım sağol düşündüğün için ellerin dert görmesin ama bitirdim 😂
Kimseye yazıp çıldırmadım beklemek erdemdir.
Aynisini kadinlara iade ediyorum
Yine bir genelleme
Genelleme derken? Gördüğün gibi çoğu dedim. Tüm erkekler demedim. Kaliteli bir erkek, insan bunu yapmaz zaten. Senin algılamanda problem var
Vay ak üsluba bak biz yapsak hanzo derler
Üslubum gayet normal. Ortada bir genelleme yokken beni genelleyici, boş konuşan kalıbına sokmaya çalıştın. Oldukça normal bir cevap için de hanzo yakıştırması yapmaya çalışıyorsun. Soru da erkek tiplemesi olduğun için sanırım derdin bu
Ya knk sen gelmişsin KS de mantıktan ahlaktan bahsediyorsun önce bunları bir sorgula
Hem algılama problemlemin var, hem sorudaki tiplemesin, hem de oldukça vasat altı bir zekaya sahipsin. KS'den bahsettiğimi nerden uydurdun
Soruyu burada soruyorsun ya hani Türkçe anlıyorsun demi
Burada sormam, buradan bahsettiğim anlamına mı geliyor? Buradan bahsediyor olsam KS'deki erkeklerin çoğu derdim de mi?
Ablacim cümleyi anlasan zaten ne demek istediğimi anlican ulan burada Allah desen yazıp sana yürürler burada bu tarz bir soru sorarak ne yapmaya çalışıyorsun diyorum
Yahu buradan bahsetmiyorum. Burada mesaj kutumun açık olduğunu nereden biliyorsun
Kadın seni döverim niye böyle soru soruyorsun burada diyorum neyi kime soruyorsun hepsi mesaj kutun olsa bu sorudan bile yürür ahha kız anlamıyor beni ya
Buranın adı kızlarsoruyor değil mi? Kaç tane soru sorma sitesi var bu ülkede? Nerede soracağım başka? Oha bir de gizli şiddet meraklısı. Gerçekten üzüldüm sana
Neyi başardın böyle soru sorarak anlatsana biraz
Yahu sadece sordum, bir şeyi başarı platformu mu burası? Neye takıldın sen bu kadar? Sorudaki gruba dahil olduğum için öfkelisin sanırım. Neyse sana daha fazla yüklenmeyeceğim çünkü kapak fotonda Atatürk varmış
Hahaha ya kız herşeye Kemal Kılıçdaroğlu ya neyse sen haklısın tamam
Benim için bir daha kılıçdaroğlu örneği verme. Git gide sinir bozucu oluyorsun. Atamın partisini kürtçülerle siyasal İslamcılarla dolduran birini duymak istemiyorum
Hhaha İslamcı yok knk içlerinde PKK flan de
Var kürtçü bölücüler kadar olmasalar da varlar
:D kavgacı tipsin
Hayatım da hiç kavga etmedim
Bağlaç olmayan da'yı ayırmışım olamaz
Hahahaha kaç yaşındasın
23 neden
Fazla enerjiksin bu saate kötü bir şey olmadı umarım wjdf
Yok olmadı. Yaz ayları 6 7 gibi yatarım, 2 3 gibi kalkarım jdjdfk enerjim de kolay kolay bitmez. Bitmiş olmak için 40 saattir falan uyumuyor olmam lazım
Uyku düzenine. Bak manyak kadın
Gayet güzel bir düzen. Yazın böyleyim hep
Aşırı sağlıksız
Ben sağlıklıyım ama. kan değerlerim mükemmel. Enerjim full. Hiçbir hastalığım da yok.
Yav valla dayakliksin ahshd yemin ederim bak
Sebep
Ukala bir tipsin ahshd
Elhamdülillah dinimiz amin. Teşekkürler
Burcun ne söylede uzak durayim
Sence burçlara inanacak kadar sürrealist biri gibi mi duruyorum?
Inanirim ben öğrenmem lwzim
⏲️koç musun
Yengeç
Uzak durmalı not alındı
Neden niçin
Uğraşılmaz senle
Yani haklisin biraz
Peki
Libido tavan ondan