Arkadaşlar ilk flörtüm olduğu hiçbir şey bilmediğim için neler yaşadım ya şuna bakın?

Çocuk beni kendisi buldu nasıl bu kadar güzel olabilirsin nasıl gerçek olabilirsin sen manken misin gibi şeyler dedi ve ben tam o gin emir isminde birini hayal etmiştim çocuğa söylemedim ama ismim emir dedi hayalimdeki gibi urfalıydı ama sonu bok oldu işte çok kötü çok 5 Gine bir yazardı ve ben de geç cevap verme alışkanlığım olmadığı için ve bana taktik yaptığını düşündüğüm için 1 saate cevap verirdim hemen arardı sabaha kadar 4 saat konuşurdu ben cnsl bi şey konuşmasam da anladım ki amacı bedavadan cnsl ihtiyacını güzel bir kozla konuşarak gidermekmiş ve bedavadan olması ezikçe bi erkek için.3 ay böyle devam etti ben bunu geç yazıyor diye engelledim bu da çok kırıldı 2 ay sonra geldi orada da direk kestik konuşmayı ve bi daha gelmedi ben bu sürede zor durumla yaşadım ona 3 kez yazdım 3ünde de görüldü attı engellemedi de oysa iğrenç birisin felan yazdım o görüldü attıktan sonra ve yine engellemedi ayrıca tipini bile atmadı bana sadece gözlerini attı ama kaşından gözünden tipi belli oluyor tipsizdi bi de

Güncellemeler
+1 yıl
Geb-ersin ya böyle herif aciz bedavaya sabaha kadar 4 saat konuşup şeyinin ihtiyacını gidermiş para vermeden aciz
Arkadaşlar ilk flörtüm olduğu hiçbir şey bilmediğim için neler yaşadım ya şuna bakın?