Eskiden benim beğendiğim çocuk ile şu an tanışma aşamasındayım benim onu beğendiğim dönemde konuştuğu vardı beni reddetmişti. Üstünden 6-7 ay geçtikten sonra bana yazdı ve şu an konuşuyoruz. Şimdi de görüşmek istiyor ama ben hiç date çıkmadım hiç flörtüm olmadı nasıl davranmam gerekiyor sarılmalı mıyım yoksa tokalaşmalı mıyım? Ne yapıcam bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılİlk buluşma, iki kişinin birbirini daha iyi tanımak için çıktığı ilk randevudur. Bu buluşma, flörtün başlangıcı olabilir veya sadece arkadaş olarak kalmak isteyen iki kişi arasında da olabilir. Hiç flörtü olmamış biriyseniz, ilk buluşma için endişelenmek normaldir. Ancak, ilk buluşmanın mükemmel olması gerekmediğini unutmayın. Önemli olan, karşınızdaki kişiyi tanımak ve eğlenmektir. İşte ilk buluşmada dikkate alabileceğiniz bazı ipuçları: Kendiniz olun. İlk buluşmada, karşınızdaki kişiyi etkilemeye çalışmak yerine, kendiniz olun. Bu, kendinizi rahat hissetmenize ve daha doğal davranmanıza yardımcı olacaktır. Karşınızdaki kişiyi tanıyın. İlk buluşmanın amacı, karşınızdaki kişiyi tanımaktır. Sorular sorun ve onun hakkında daha fazla şey öğrenin.
Eğlenin! İlk buluşma, eğlenmek için bir fırsattır. Kendinizi rahat bırakın ve iyi vakit geçirmeye odaklanın. İşte ilk buluşma için bazı fikirler: Kafede kahve içmek veya restoranda yemek yemek. Bu, konuşmak ve birbirinizi tanımak için harika bir yoldur.
Yürüyüş yapmak veya parkta vakit geçirmek. Bu, daha rahat ve doğal bir ortamda tanışmak için iyi bir seçenektir. Müzeye veya sanat galerisine gitmek. Bu, ortak ilgi alanlarınızı keşfetmek için harika bir yoldur. Film izlemek veya konsere gitmek. Bu, daha az etkileşimli bir etkinliktir, ancak yine de eğlenmek için iyi bir yoldur. İlk buluşmada utangaçlık yaşıyorsanız, şunları yapabilirsiniz: Derin nefes alın ve rahatlayın. Karşınızdaki kişiyi göz teması kurarak dinleyin. Konuşmaktan korkmayın. Karşınızdaki kişinin sizi onaylamaya ihtiyacı olmadığını unutmayın. Unutmayalım ki, ilk buluşma sadece bir başlangıçtır. Eğer iyi gitmezse, üzülmeyin. Başka biriyle çıkmaya devam edebilirsiniz.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİçinden nasıl geliyorsa öyle davran. Ağırdan satmak istiyorsan kendini tokalaş. Tokalaşıp yanak da yapabilirsiniz. Bence ilkten hemen sarılma ama. Ben mesela normal kız arkadaşım da olsa ilk buluşuyorsam onun tavrına bakıyorum ona göre hareket ediyorum. Zaten onun da tavrını anlarsın yılışık bir şekilde sarılmaya ya da öpmeye kalkarsa çek kendini
00 Yorumla
İçinden geldiği gibi davran seni sen olduğun için kabul edemeyecekse baştan hiç olmasın. Sarılmak istiyorsan sarıl. Konuşmak istiyorsan konuş. Seni anlamalı senin için vakit ayırmalı sende onun için vakit ayırmalısın. Çok sık görüşmeyin mesela ilişkinizi günlere yayın özel olduğunu hissedin. Özel olduğunu hissettirin
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle sarılmamalısın, tokalaşmak yeterlidir ve biraz çizgini sınırlarını ona göre koyarsın. Çok hafiften davranmak onun seni elde ettiğini düşünmesini sağlar zaten sevgilisinden ayrıldıktan sonra sana yazması da bir nevi cepte hissiyatı oluşturmuş. kusura bakma erkek kadın diye ayırım yapmıyorum bunu çoğu insan yapıyor. ona karşı duyguların varsa onunla olmak istiyorsan ona iplerini vermeyeceksin. biraz ağırdan biraz mesafeli şekilde duygularını belli etmelisin. İlk date diye düşünme rahat ve kendinden emin ol. bol şans
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
51Cevap
+1 yılSeni yedekte tutmuş diğeri ile olmamış olmazsa diye kullanacağı yedek b planını seçeneğide uygulamaya geçirmiş sende bunu kabullenmişsin keyfinin kahyasını beklemişsin 6-7 ay pes gururuna yenik düşmüşsün ve seninleylende bir başkasını yedeğine alıp arkadaşları 2. Gül gibi kızı kacırma derse çocuğun aklına sokarlarsa sanki küçük aklı ermeyen çocuk gibi seni bırakıp o kıza geçerse hiç şaşırma fazla da güvenme içinde sevgi olan ciddi ahlaklı olan birisi gözü dışarıda olup bir onu bir bunu yedekte tutmaz kendini güvenceye alıyor can güvenliği gibi ağacta meyve bol her meyvenin tadına bakıyor zaten arkadaş çevresi ne ki ne beklersin sizde erkeklerin cariyesi oyuncağı olmaya 2. Planda olmaya alışıksınız
113 Yorumla- +1 yıl
Kendi elinde her şey, lakin görebilmekte büyük bir erdem
+1 yılYahu bir kere yüzüne kapı kapatılmamış sertçe çarptırılmış. Senden o kapıyı açmaya zorluyorsun sanki.
"İnsan tükürdüğünü yalar mı?"
Red yediğin kişiye dönmekte ne oluyor. Senin akli melaikelerin yerinde mi?
Basbaya belli seni Yedek klübesinde tutumuş.
Ve sonunda ne olacak biliyor musun?
Seni kullanacak ve çekip gidecek ve sen ömrün boyunca bu yaradan dolayı kendine gelemeyeceksin. he hiçbir zaman ilişkilerinde dikiş tutturamayacaksın demek oluyor.
Allah aşkına git. Gözü dışarda değil yerde olan karizmatik değil biraz şapşal birini bul mutluluğun tadını çıkar.
Benden sana abi tavsiyesi...10 Yorumlaçok sevdiğiniz ve kendinizi rahat hissettiğiniz bir mekanı tercih edin. yemekler lezzetli olsun. yeter miktarda, rahatlatacak kadar alkol alın. muhabbet iyiyse ve karakterinize güveniyorsanız kafayı da bulabilirsiniz. eğlenceli olur. bol bol gülün. soru sorun. mantıklı ve gerçekçi olmak kaydıyla iltifat etmekten çekinmeyin. sorulmadıkça kendinizi anlatmaya çalışmayın ve lütfen kendinizi övmeyin. övecekseniz de bunu gerçekten zekice ve çaktırmadan yapın. cep telefonunuz masanın üzerinde dursun. tuvalete giderken de yanınıza almayın. temiz olun. güzel kokun. konuşurken gözünün içine bakın. Gerisi gelir..
112 Yorumla- +1 yıl
İlk buluşmada yemeğe çıkılmamalı
- +1 yıl
Gacılardan ilişki tavsiyesi alınmayacağının kanıtı ahshhshshs
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynısı başıma gelmişti o kadar çok kişiyle sosyal medyadan konuşmuştum ki kimseyle buluşmaya gitmedim iş yerinde birinden hoşlandım gittim çocuğa açıldım o da benden hoşlanıyormus ama benim duygularimdan emin değilmis tıp tıp bakiyirdun bana dedi ben konuşmak isteyince de sana bakmadan falan rahatsız olduğunu düşündüm ya da böyle bir aşk itirafı bekliyordum ikisinden biriydi ve istediğim seçenek olduğu için mutlu oldum dedi şu an bir buçuk aydır sevgiliyiz çeyiz alışverişine bile başladım ailesiyle bile tanıştım bu ilk çocuk old. icin çok hevesliler bizimkilerin üstünden daha yeni düğün atlattıklari için mesafeliler henüz jdjdjdj ama şunu söyleyeyim benimde ilk buluşma tecrübem çok fazla yoktu ama. gittim. bulustuk gayet ilk başlarda mesafeliydik ta ki o da benden hoşlandığını söyleyene kadar sonra sarmaş dolaş gezdik o gece mesela yani kasma akışına bırak her şey daha güzel oluyo
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe alaka neden böyle bir şey dedin
Cevap sahibi+1 yılAldatilmayada aldatmaya da gelemeyen birisi ha olaki aldatildim belasını skrm sonra da anasını
Sevgilisi varken reddetmis ama ayrılınca da sana dönmüş yani o ara sevgilisi varken aklında bi opsiyon olarak tutmuş seni. Ondan sana hayır gelmez baştan soyliyim. Ama soruna cevap verecek olursam, ilk bulusmada hemen rahat davranmaya gerek yok bence, bi tani bakalım.
24 Yorumla
Soran+1 yılSevgilisi varken beni reddetmesi normal değil mi ayrıca tanıdık arkadaşlarım gül gibi kızı kaçırdın sen diyerek aklına sokmuş çocuğun, konuşalı 3gün oluyor çok normal çok arkadaşça konuşuyoruz
- +1 yıl
Her şey o bezi indirene kadar,👙
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ben olsam konuşmam reddedilmişsin ve ilişki bittiği gibi sana gelmiş bu sevgi değil ki kendin de diyorsun arkadaşlar gül gibi kızı reddettin demiş emin ol bu işin sonunda üzülen sen olacaksın çocuğun sana karşı hisleri yok ki zaten gitsen de bu ilişki sürmez bence insanda biraz gurur olmalı reddettiyse yoluna bakman daha mantıklı olur.
31 YorumlaAkışına bırak bence, yani onun davranışlarına göre kendini ayarla ama çokta koyverme kendini. Plan yaparak gitmeni tavsiye etmem planlar daima bozuluyor beklentinden daha kötü veya daha iyi şekilde yaşanabiliyor. Bu yüzden akışına bırak ve rahat olacak bir şekilde git! Sarılmaya kalkışırsa sarıl, tokalaşırsa sende tokalaş zaten bu ilk date olduğu için benimle tokalaştı bu kızdan bişi olmaz diyerek kaçacak veya sarıldı bu kız yollu kesin bundan bişi olmaz diye düşünecek bir hali yoktur.
Seni gerçekten seviyorsa zaten ilk date olduğunu anlar ve buna göre oluşacak heyecanlardan dolayı bocalayacağını bilir. Daha önce sevgilisi vs de varmış senden daha tecrübeli olduğu için sorun çıkmayacaktır.
Başarılar :)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk başka tokalaş daha sonra bir cafeye falan geçin sohbet edin bakalım sohbeti sarıcak mı bir enerji oluşucak mı eğer güzel geçerse ayrılıp evlerinize dağılırken yanaktan öpüşüp ayrılabilirsiniz eve geçincede sakın sen mesaj atma bakalım o yazacak mı?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılAdamı 6 7 bekleyen takıntılı elının altında hazır asker olan cantada keklık... Şu an senı gordugu konum bu ıster sarıl ıster sarılma o bulusmaya gıdersen ne yaparsan yap gozunde degısmeyeceksın
30 Yorumla Bak içinden geldiği gibi doğal davran. Sarılmak mı istiyorsun? Sarıl geç uğraşma. Kendin ol sadece. Yapmacık kadınlar çok itici görünür erkeklere. He seni olduğun biri gibi seven yoksa da sevmesin. Seni mutsuz etmesinden iyidir
01 Yorumla- +1 yıl
Sarılmak istersen sevişmekten istersen seviş hic problem değil ne olacak ki ömrünü erkeklerim mezesi olarak geçir hiç evlenme ohhh ne güzel dünya Su halimize bak 25 yaşında ama zerre doğru yönlendirme yok
Aklın yerinde mi kızım senin böyle soru mu olur çocuj resmen seni kullanıyor eğer gerçekten isteseydi seni başında reddetmezdi o kızla olmadı seni seçenek olarak gördü sana geldi belkide o kızın canını yakmak İçin seninle konuşmaya başladı erkek milleti kızım bu güven olmaz bence hiç buluşmada konusmayı kes direk engelle seni basit görmesin kendini ona yedirtme
00 Yorumla
+1 yılSevgili evresinde değilsin daha flört tanışma dönemi olduğu için el sıkışın arkadaşça muhabbet edin kendini flörtümleyim diye germe rahat konuş olduğun gibi.
00 Yorumla
+1 yılBuluşma yerine gidince, eğer önce o gelmişse, gülümseyerek yaklaş ve yanaktan öperek tokalaş. Sonra, eğer centilmen ise, sandalyeni çekip, oturmana yardımcı olur, sonra konuşmaya başlayın.
00 Yorumla
+1 yılTokalaş sarılma. Cafe veya yemek yemek için biryere giderseniz Hesabı amerikan hesabı yap. Ama şu sevgilisi varken sonra ayrılıp sana gelmesi biraz akıl kurcalayan bir şey neyse.
10 Yorumla
+1 yılSeni reddeden birine nasıl tekrardan yüz verirsin buluşalım diyip ek onu görsün gününü
20 Yorumla
+1 yılSeni daha önce reddetmiş biriyle neden görüşüyorsun ki
20 Yorumla
+1 yılDate mate demek keyif veriyor galiba veya bulusmak kelimesini kullanmayi agziniza yakıştırmıyorsunuz
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle bulunmamalıdır! Sebebi de ben yaşadım bunu ve sadece takılma amaçlı kullanıyorlar bilgin olsun hiç yüz verme aşıkmış gibi davranma o zaman niyetini anlarsın. O senin ilgini istiyo seni degil
00 Yorumla
+1 yılBenim ilk date sarmadı çekingenlik vardı iki tarafta da dedik bi içelim sahil kenarında mis gibi geçti ciddiyim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılaynı sorun bende de var
01 Yorumla
+1 yılÖncelikle sakin olmalısın rahat olmazsan o da senden çekinebilir normal şekilde sohbet et fazla samimi olma cıvık cıvık hareketler yapma yeter
00 Yorumla
+1 yılİlk randevu çok uzun olmamalı bence, yani ayrıntılı plan yapılmamalı. Oturup kahve için birbirinizi tanımaya çalışın biraz ama akışına bırak bence sürekli soru sorma normal muhabbet ediyor gibi. Umarım çok güzel geçer
00 Yorumlaİlk bulusmada elini uzatiyorsun kendine çekip kafaları tokusturuyorsun 😉
10 Yorumla
+1 yılİstediğin gibi davran sarılma direk sadece selam desen yeterli
10 Yorumla
+1 yılalla alla onu elinden kaparsam hiç olmaz valla flörtün felan
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Doğal ol, kendini kasarsan beden dilinden dolayı itici kaçabilirsin hatta utandığın belli olabilir vs
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılBende ilk kez biriyle buluşucam birkaç gün sonra bende bilmiyorum nasıl geçecek 😂
01 Yorumla- +1 yıl
Ama sana tekrar geri dönmesinin sebebi kullanmak bence ya da ilgi görmek istiyor çünkü kimse kimseden durduk yere hoşlanamaz buluşmak istemesinin bi sebebi var
- Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı.
+1 yılNeden sürekli en üstte bu soru var arkadaş, degistiremiyor muyuz bunu 🙂
00 Yorumla Diğer kız gidince sana geldi bunu kendine yediriyor musun
00 Yorumla
+1 yılOnun işini bitirdi, şimdi senin işini bitirmeye geliyor, sırada sen varsın vah vah vah
00 Yorumla
+1 yılTemas etmemelisin. La nereden buluyorsunuz konuşmak için kişileri biz niye bulamıyoruz?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılher şey olur sağlık olsun gerisi önemli değil arkadaşlar
00 Yorumla
+1 yılMadem seni reddetmiş hiç Onur'un yok mu şimdi onunla flört olmak istiyorsun
01 Yorumla- +1 yıl
Olm sanane bırak milleti belki o çocuk sensin😂😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılgidiyosun el sıkışıyosun naber nasılsın diyosun konuşuyosun. Bu...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel bi mekana Kahve içmeye gidin şık ve çekici giyinmelisin amaç konuşup tanışmak sadece kendini kasma rahat ol tokalaşmak en makbulüdür bence
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıliçinden geldiği gibi takıl işte bu date meselesini fazla abartıyorlar gülünç ahahahahahahahahhahahhhhh
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuluşmaya gitme, sen muhabbeti kes. Bir kere de sen onu reddet
22 Yorumla- +1 yıl
Kralll
- +1 yıl
Bence de
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Sevgili olmuyorsunuz ama birbirinize yavşıyorsunuz
29 YorumlaDaha önce seni reddetmiş bunun bir daha olmayacağını bilemezsin eğer bi şans vermek istiyosan karşındakinin emin olup olmadığını anlaman lazım seni kullanmasına izin verme date bence kafe gibi yerlerde olabilir ve doğal davran
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende hic kimseyle bulusmadim ilk date insanlarin arasinda olmali bence evde ya da arabada sikinti oluyo
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Benim de hiç flörtüm olmadı ilk buluşma deneyimim de olmadı
00 Yorumla
+1 yılDemek sira sana geldi senDe eski sevgiller kuBune uye olursun sevmeyin arkadas sonra delik Desik ediyolar sizi sonra akli basinda adamin gunahina giriyonuz o adamin gunahi ne kullanilmis kadinla neden evlenmek zorunda her erkek ayni kavrami cok sacma
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılseni reddedenle bulusma kullanmayi dener sevismeye aciksan ilerler degilsen o gider
00 YorumlaHemen buluşma işim var deyip biraz oyala, buluşunca sadece el sıkış hemen samimiyete gerek yok sonrasında ise normal muhabbet edin işte ama biraz mesafeli gibi davran
00 Yorumla
+1 yılÖnemli olan, kendinizi rahat hissetmek ve karşıdaki kişiyle iyi bir bağ kurmaya çalışmak. Ortak ilgi alanlarınıza dayalı bir aktivite seçmek, sohbeti kolaylaştırır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkarakterli çocukmuş sevgilisi varken reddedmiş. Kaçırma kızım kaçırırlar.
00 Yorumla
+1 yılBen olsam içmeye giderdim ki öyle yaptım ayık kafayla date mi olur
20 Yorumla
+1 yılBoğaz manzaralı bir lokantada seni atla getirecek sonra garsona elini sallayacak ve her şey gelecek tatlı niyetine nargile içilecek
00 Yorumla
+1 yılOnun samimiyet duZeyi nasılsa ona göre davranmalısın. eger rahatsız edici laubali davranırsa da tavrını ortaya koymalisin.
00 YorumlaBenimde hiç olmadı ama tokalaşmak en düzgün olanı dateden sonra buluşmaya devam edersen ona göre samimiyet katabilirisn
00 YorumlaAçık açık şöyle çok fazla ilişkim olmadı diye erkeklerin hoşuna gider heyecanlı olduğunu söyle ve yalandan uzak dur hesabında yarısını öde
00 YorumlaNormal tokalaş bence ilk başta abartı olur diğer türlü bnce
10 YorumlaHay date diye 🤦♀️ biraz özenli biraz rahat içten samimi bir görüşme buluşma randevu
10 YorumlaReddedilmişsin 6 ay sonra sana yazıyor ve sende konuşup buluşuyor musun?
00 Yorumla
+1 yılBence ilk karşılaştığınızda sarılma tokalaşmam yeterli olacaktır 👍🏻
00 Yorumla
+1 yılYedeğe almış uzaklaş 😂, ısrar ediyorsanda doğaçlama davran
00 Yorumla
+1 yılFlört yapma sonra pis. an olursun ciddiyet varsa gir işin içine yoksa ağlarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence akışına bırak eğer senden hoşlanırsa sana yaklaşıcaktır. Çok fazla makyaj yapmana gerek yok doğal giyin kapalıysan ayak dekoltesi ver daha güzel olur.😂
00 Yorumla
+1 yılreddildiğin insana geri dönme
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılSarıl dire öp yanaklarından
01 Yorumla
Soran+1 yılSaçmala
- Devamını Gör (32)
Devamını Gör(77)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?