Ayrılmak İstiyorum Beni Tehdit Ediyor Ne Yapmalıyım Yardımcı Olun?

Hemen konuya başlayacağım bir ilişkim vardı 7 ay sürdü kapalıyım ve onunla konuşurken saçlarım açık konuşuyordum ve bi kaç tane ekran görüntüsü almış ssleri bana gösterdi ayrılmak istediğimi artık onu sevmediğimi söyledim ve bana eğer benden ayrılırsan sana fotoğraflarını ailene herkese atarım kimse senin yüzüne bakamaz gibi tehditlerde bulundu iş yerimi evimi her yerimi biliyor bir belaya buluştum bayramdan önce ayrılık konuşması için buluştuk bana demediğini bırakmadı ya benle sevgili olursun her şeyi yerine koyarsın ya da ailenle bir daha aranı düzeltemezsin yaşadığımız her şeyi ailene anlatırım dedi çok kötüyüm arkadaşlar ne yapacağımı bilmiyorum lütfen bu konuda köstek değil destek olun erkeklerden kızlardan bir şekilde güzel bir cevap bekliyorum napacağımı bilmiyorum korkuyorum elinde kullandığı kozları var onu hiç bir şekilde istemiyorum benimle oynamayacaktın senin hayatını dar edicem o videoları da asla silmeyeceğim diyip duruyor sizce ne yapmalıyım arkadaşlar Allah Rizası İçin Bir Cevap Verin lütfen akıl verin bana tamamen nasıl kurtulabilirim bu canavardan😭😭

Ayrılmak İstiyorum Beni Tehdit Ediyor Ne Yapmalıyım Yardımcı Olun?