Kızlar, Kizlar toplanın acilen ihtiyacım var?

Arkadaşlar geçen paylaşmıştım sayfamda kız arkadaşım terketmiş ti 5 senelik ilişkim bugün biriyle aylar sonra bağımsız kontak kurdurdum evet çok sevdim ama şimdi sevmiyor ve özlemiyor gibiyim mesela şu an bayram ama mesaj arsada atmasada aynı olur gibi falan dedi Ayrıca ekledi benden muzdarip olduğu bir iş konusu vardı beş sene de çok taviz verdim hep duzelcek dedi dedi 1 ay düzeldi gene bozdu kendini dedi sanmıyorum artık önüme dunyayida serse boş gibi sanki dedi ama kız bastırıyor bizim arkadaş diyorki işte seviyormusun yok ozluyormusun sıkıştırıyor yok diyor gülüyor orada abla bare bana yapma falan diyor arkadaşlar iş konusunda düzenli tertipli olmamı istiyordu hep kendi işim girişim islerimde oldum duxneli değildi yani. Kısaca sorum; konuşmalarından aşikar mesela bizim kardeş kız dediki abla dedi abi seviyor seni toparlar gelir karşına dikilir seni gerçekten seviyorsa zaten dedi öyle tabide sanmıyorum artık falan dedi bekar kalıcam beş senem gitti çöp oldu resmen dedi üzüntüsü var ama oğlak kadını zaten seviyor özlüyor muhabbetinde işte böyle gülerek yok gerçekten bu defa öyle değil falan diyordu ya gelse bile 1 2 ay düzelir sonra gene bozar diyor yani umut varmıdır fiziki ve mantık evrimi geçirerek çıksam kariasina araya zaman bıraksam şansım varmıdır 5 senelik ilişkiydi ama üzgün gibiydi hiç konuşmaz sanıyordum ama konuştular gene böyle ağır geldi sonra neyse aman kapatılması konuyu dedi aklima getirme falan dedi. Işık varmıdır düzeltip çıksak inandirabilirmiyoz öneri çok acil lutfen

Kızlar, Kizlar toplanın acilen ihtiyacım var?