Arkadaşlar geçen paylaşmıştım sayfamda kız arkadaşım terketmiş ti 5 senelik ilişkim bugün biriyle aylar sonra bağımsız kontak kurdurdum evet çok sevdim ama şimdi sevmiyor ve özlemiyor gibiyim mesela şu an bayram ama mesaj arsada atmasada aynı olur gibi falan dedi Ayrıca ekledi benden muzdarip olduğu bir iş konusu vardı beş sene de çok taviz verdim hep duzelcek dedi dedi 1 ay düzeldi gene bozdu kendini dedi sanmıyorum artık önüme dunyayida serse boş gibi sanki dedi ama kız bastırıyor bizim arkadaş diyorki işte seviyormusun yok ozluyormusun sıkıştırıyor yok diyor gülüyor orada abla bare bana yapma falan diyor arkadaşlar iş konusunda düzenli tertipli olmamı istiyordu hep kendi işim girişim islerimde oldum duxneli değildi yani. Kısaca sorum; konuşmalarından aşikar mesela bizim kardeş kız dediki abla dedi abi seviyor seni toparlar gelir karşına dikilir seni gerçekten seviyorsa zaten dedi öyle tabide sanmıyorum artık falan dedi bekar kalıcam beş senem gitti çöp oldu resmen dedi üzüntüsü var ama oğlak kadını zaten seviyor özlüyor muhabbetinde işte böyle gülerek yok gerçekten bu defa öyle değil falan diyordu ya gelse bile 1 2 ay düzelir sonra gene bozar diyor yani umut varmıdır fiziki ve mantık evrimi geçirerek çıksam kariasina araya zaman bıraksam şansım varmıdır 5 senelik ilişkiydi ama üzgün gibiydi hiç konuşmaz sanıyordum ama konuştular gene böyle ağır geldi sonra neyse aman kapatılması konuyu dedi aklima getirme falan dedi. Işık varmıdır düzeltip çıksak inandirabilirmiyoz öneri çok acil lutfen
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Gerçek bı bitmeyse uzun süre ayrılık yaşanır ve uzun süren ayrılığın sonunda tahammül sınırları iyice gevşer ve bidaha iki tarafta aynı olmaz çünkü aliskanlkk sizi tutan şey tahammül edemezsin gelince eğer hemen barışma olursa yine devam eden ayrıl barış ilişkide evlilik olursada çok mutluluk bakmayın gerçek ilişkilerde konuşma vardır dertler anlatılır dinlenir konuşamayan insanlar zaten sevgili olmamalı biten ilişkinin peşinden bu soruyu soruyorsan karşıdaki kişi konuşmayı bilmeyen biri ki seni tatmin eden cevaplar vermemiş ömrünüzü konuşarak mutlulukla geçireceginiz insanlarla yürüyünnn lütfen iyi şanslar ama o kız yerini yapıp gitmiş net. Sende hayatına bak 3 günlük dünyanın 2 günü kimseye harap edilmez yeni gün yeni umutlar ✨
Yerini yapıp derken?
Birde kardeşim gerçekten bu iş konusunda defaatle aileye uzanan süreç var yani dünkü konuşmada benim olduğumu bilmeden konuştular yani.
Senden ricam bir önceki yazımdan paylaştım ayrılık sürecini ve dün bu şekilde söyledi işte
Yerini yapmak baska biri vardır diyorum okudum diğer yazinida senden iyisini bulmuş seni olduğun gibi kabul etmiyor zaten partide bile sorun çıkarıyor kadin daha demokratik olamıyor sorunlarla iç içe bu ilişki uzun süreli olmaz..
Ama kızla konuşunca bekar kalıcam dedi hatta benimde aklımı o çok karıştırmış tı kzida çocuklugundan beri tanıyor benim kızı özellikle bastırarak sorduğumda bekar kalıcam 5 senemi verdim kimseyi istemiyorum onuda istemiyorum cümleleri vardı yani ona rağmen bile mi böyle düşünüyorsun net birirdir
Yani yorulmuş olması benim duzelmemden umudunu kesmesi demek birinin olması olmasına mi işaretdir
Net biri olsa sen tipten mv oldugun an seni bırakırdı o kız AKP'li ise çok doğru biri oldugunu düşünme çok yalan söyler bende akpliyim bu arada senle evlenmez zaten evlense bile seni AKP'li yapmaya çalışır ama bence onun şu an konuştuğu biri net var senden umudu olsa açık kapı bırakırdı
Seven insan yorulmaz toparlar düzenler ama birlikte kalkar sorun senin düşmen değil düşünce onun gitmesi kurban olayım şunu anlayın iyi günde olmaisnlar kötü günde yoksalar
Hatta şu cümleyi kullandı boş ver zaten bekarım kendim kazanır kendim yerim kimseyle uğraşamam o düzelmiyor çok söz verdi ama düzelmedi duzelcegini sanmıyorum dedi
Umut kesmek sevgi bitmesi demek sevgi olsa umut kesilmez sevgi varsa her şey asılır sen evde yat çalışma kötü biri ol yine sever bı insan içinde duygu varsa işte buna tahammül deniyor
Seni bitirmiş kafada karı zaten duzeleceginu sanmıyorum demis
Ha sana göre ozaman bittiyse mutlaka biri var diyorsun yani
Anladım yani diğer detaylar değil de 5 sene yormuş olsan değil de sadece ona takıl diyorusn
Biri olmasa seni bırakmaya gücü olmazdı sohbet bile ettiği olsun biri olmalı ki seni bırakabilecek güç bulacak 5 sene sonra boşluğa düşmek kolay olmaz
Ve lutfen kendi degerini bil bu tür insanlardan uzak dur seni sen olduğun için sevsin senin cabana ya da hayatına bakıp değil
Telefonu kayıtlarına ulaşıyorum ben 6 aydır ailesi ve benden başka bir tane farklı kişi yok numara yok.
Çok net
Belki bı uygulamadan ya da iş yerinden görüştüğü biri :)
Sadakat değil olay ki senin bunu yapmanca takıntılı bir is
Olay artık sana tahammül edememesi
İşyeride olamaz kendi hesabıda senelerdri aynı 4 takipçisi var 50 kişiyi takip ediyor
Neden olamaz biloyorum akrani dahilyok gözetim içinde zaten benim ne doniyor biliyorum işyerinde sosyal hesapta engelliyim birbirmizde fakat senelerdir aynı hesap
Tamam işte 5 sene bir konu var bu iş konusu yorulmuş olması normal değil mi illa aldatmış mi oluyor yani
Sence sorun hayatında biri olup olmaması mi
Seni istemiyor istese dönerdi
Yani iş konusu özellikle en başta sorun oydu 4 sene uğraştı düzelsin diye finalde böyle dünkü konuşmada böyle geçti ayrıca tamamen biri olan biri hayatında bence şey derdi konusunu dahi açma acacaksan arama ya da biri var diyecek kadar cesaretli dur yani hemde kadın yani karissindaki
Elbette bende onu soyliyorum sanmıyorum onun düzeleceğini diyor zaten ama bunu düzeltip karisisna çıktığın zaman her şey yeniden alevlenebilir olması ne durumda
Evet bence sorun bir süre benim aklımı kemiren buydu ama dünden sonra ışık yakma muhabbeti bu zaten bak 14 dakikadan fazla beni konuştular konum açıldı huzunlendi resmen ama belli etmemeye çalıştı konuşan kızda onu iyi tanıyor hatta oda şüpheliydi konuşana kadar yok abi senin tutamadığı sözlerinden yorulmuş dedi son şans var toparlanıp düzenlerken iş konusunu bazı değişimler yaparsan biraz zamandan sonra karissina çıkarsın emninim netim biri yok dedi
İnanmaz artık bence
Hayırlısı olsun inşallah olur ne diyim xjxbsn
Ciddi bir değişiklik içine gidersem zaten bende farkindayim çok başka bir evrim lazım ona göre bende adım atıyorum fiziki mantıken bütün şekilde olarak belirgin şekilde yapıp çıkacağım kariasina zaten
Diyorum ya son şans yani son bundan sonrası cidden yok yani
O zaman belki geç olur belkide sen istemiceksin onu degisince
Umarım hayırlısı olur
Belkide kardeşim diline sağlık hakkını helal et