Eski sevgilimle ayrıldıktan sonra yeni birisiyle konuşmaya başladım. 2 ay sonra da eski sevgilim geri döndü. Siz bu durumda mantığınızı mı seçerdiniz aşkı mı?
Mantık
Aşk
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Burada hemen bir karar vermelisin ve kalbinin sesi ne diyorsa ona göre hareket etmeni tavsiye ederim ama iki tarafı da aynı anda idare etmeye ve birini aldatmayı çalışma birisine boşu boşuna umut vermekte çok kötü bir şey gerçekten...
Evet haklısın ama şu an konuştuğum çocuk eski sevgilimi unutamadığımı biliyor ve şu an sevgili değiliz sadece beni bekleyeceğini söyledi
Biri dışı diğeri içi temsil ediyor diyelim, kalp farklı bir organ, beyin ayrı bir organ şimdi birine talip olan diğerinden faydalanmaz, aşk ve mantık ilişkisi de beyin ve kalp ilişkisi gibidir yani her ikiside olmak zorunda. Sadece birini seçen bildiğin katıklı katıksız ahmak yapıya sahip cahil biridir
Mantık demek çok kolay ama insan o zaman çok karmaşık duyguların içine giriyor ne yapacağını bilemiyor ben bir kere bu hatayı yaptım bin pişman oldum sakın şimdiki sevgilini bırakma eskisi için harcama onu zaten eski sevgilin seni hak etse aylar sonra dönmezdi
Sonucta ilki iyi olsaydı ayrılmazdınız ikincisi olmazdı değil mi eğer iki seçenek varsa ikincisini tercih edilmeli diyelim ki ilkini tercih ettin yine ayrılırsınız ki birisini bulamamıştır rast gitmeyince ilişkileri geri dönmüştür tabii duruma kişiyede bağlı
Cevap
9Cevap
Yani buna aslında sen karar vermek zorundasın. Yani tamamen kalbinin sesini dinle bence. Kalbin kimden yana ise onunla ol onunla devam et derim. Eğer hayatına yeni aldığın insanı sevmiyorsan bence umut verme boş yere yok yakınken bitir. Eski sevgiline karşı hala birşeyler var ise o zaman ona dön derim en sağlıklı olanı bu.
Eski sevgili sadece umduğunu bulamadığı için döner ve eğer elinize geçen bu fırsatı değerlendirmezseniz eski sevgiliye dönerseniz sizi cepte görür ve git gel yapar Şi kendinizde düşünüp taşınıp geçmişe duvar örmelisiniz ve bu sorudan anlaşıldığı kadarıyla geçmişi unutmamışsınız ve karşıdaki kişiyi olumsuz etkiliyecek
Eski sevgiline karşı içinde hala bir şeyler varsa yeni biriyle görüşme bence ya. Eski flortum Eski sevgilisini tamamen kafada bitirmeden benimle konusuyordu ve ben bu süreçte çok yıprandım, üzüldüm. İnsanlara böyle şeyler yapmayalım lütfen...
Evet haklısın ama şu an konuştuğum kişi eski sevgilimi unutamadığımı biliyor dürüstçe her şeyi söyledim şu an konuştuğum kişiyle sevgili değiliz zaten beni bekleyeceğini söyledi sadece o kadar
Hmmm anladım.
Bence eski sevgiline geri dönmen yerine bu çocuğa şans vermen daha iyi olabilir. Ama duyguların çok baskın geliyorsa, sürekli aklında eski sevgilin olacaksa ona son bir şans vermeyi de deneyebilirsin.
Ama çok kötü bir sebepten ayrıldıysanız ve seni çok üzdüyse eski sevgiliye dönülmez bence
Yeni birisi hayatına girdiğinde haberi var mıydı? Varsa eski sevgilin onu unutmandan korkmuş götu Yusuf Yusuf olmuş, böyle ergen birine şans vermemelisin bence
Haberi yok
Eskiyle zaten olsaydı ayrılmazdınız şans verirseniz eski ilişkiye muhtemelen gene ayrılık olacak, yeni flörtünü harcamana gerek yok oyuzden bende yanlışlıkla güzel olacak bişeyi yok edebilirsin eskiye şans verirsen
Genelde goygoy yaparken diyoruz ama gerçekten “exten next olmaz”. Doğallıkla barışacak olsaydınız zaten 2 ay suskun kalmadan iletişim kurar çözerdiniz.
Merhaba eski sevgiliyle eger olsaydi ayrilmazdiniz ayni hatayii yapip farkli sonuc beklemek gibi birsey olur. Yenu tanistigin kisiye sans ver
Bu hep böyle olur.. tam yeni birini bulursun... Selamun Aleykum, eski manit hortlar dsdkdm
O kadar doğru ki😅
Eski sevgilinle sen mi ayrıldın yoksa o mu ayrıldı ve ayrıldıysanız nasıl bir şekilde ayrıldınız? Buna göre ankette seçenek seçeceğim ve cevaplayacağım.
O ayrıldı. Askerdeydi o zamanlar çok tartışıyorduk eski sevgilisini unutamadığını söyledi o yüzden ayrıldı.
O zaman sakın asla affetme. Herkes bu hayatta yaptığının karşılığını iyi veya kötü öder. O da ödeyecek. Sakın kendini kullandırtma affedip onun gözünde daha da küçük düşme.
Mantık şıkkını seçtim.
Gidipte gelenden hayır olmaz, eskiyi eskide bırakmak gerek
ikilemde kalıyorsan ikisi de doğru kişi değil. Hele eski sevgilin seni terk ettiyse
Bak bence birinden öğrendi başka biriyle konuştuğunu
O yüzden yazdı sana
Ayrıldıysan iş bitmiştir, ne aşkı, aşk meşk yok, s. et eskisini.. eskiden kim fayda görmüş?
Bence ikisiyle de konus aman bısver hangısı kıymetini bılırse devam😃
ben aldatıldım ya skks
Mantığı... Bu zamana kadar neredeydin eşşoğleşşek. Yeni ilişkin çepel oluyor.
Vayy acaba hangi kadın onu paspas gibi evinin önüne koydu 😂
Yenisine şans verirdim. Eski sevgililerin çoğu emin ol boşta kaldığı için dönüyor çok nadir sevdiği için dönen vardır.
Hayatımda biri varken ona dönmem. Ama o kişi hayatımdan çıkarsa ve çıktığında hala şans varsa olabilir
Bu zamana kadar sensiz durabildiyse vardır bi çıkarı geliyordur. Ve böyle tekrar başlanan ilişkilerden hayır gelmiyo ne olursa olsun sebep
Ask yok mantik
mantık eskiyi boş ver diyor
denenmiş denenmez
Eski sevgiliden hayır gelmez
Aşkı seç kızz
Nextttt
mantıkta, toplumda ikiside yok :D
Mantığını kullan
Exten next olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?