Çok Süper Soru için teşekkür ederim @KızlarSoruyor
Beğeni için teşekkür ederim @Bgyontar

Ben hakkımı her zaman helal ettim ama kim hakkıyla hak etti onu bilemiyorum.
#AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ
#Hakhelali
29 Haziran, 2023 Perşembe 18.40
Benim eski sevgilim olmadı zaten eski sevgilim olsa da hakkımı haram ya da helal etmekle ilgilenmem. çünkü benim için eski de olan eski de kalmıştır bir daha ne yüzünü görmek isterim ne de hatırlamak isterdim. hatta eski sevgilim bana yazsa bile bir daha onunla konuşmam hiç bir şekilde ya da onu affetmezdim. tabi ki de şimdi neden ayrıldığımız da burada önemli eğer tutup da beni aldattıysa öyle bir karaktersizlik yaptıysa dediğim gibi silerim direk
ama eğer tartışma sonucu ikimiz de anlaşamıyorsa ve en doğru karar ayrılmaksa o zaman da medeni şekilde ayrılırdık ama hakkımı helal etmezdim haram da etmezdim çünkü ne dost ne de düşman olurduk birer yabancı gibi olurduk yani.
Tabi
Teşekkür ederim✌🏻
Rica ediyorum
Hayır etmiyorum. Ben kendi küçük dünyamda kendimle mutluydum. Ondan haberim bile yokken, kendi halimde takılıyorken geldi, bilerek , farkında olarak umut verdi ve sonra çekti gitti. Kimse kimseyi sevmek zorunda degil ama bilerek bir insana umut verip sonra kendine aşık edip çekip gitmek kötülüktür. Ona asla ama asla hakkımı helal etmiyorum. Benim göz yaşlarım kadar acı çeksin. Haksızlık çünkü.
Gerçekten umut vermek çok kötü ama karşılıksız aşk ondan daha fazla kötü
Ya hadi atıyorum platonik olursun açılırsın, der ki sevmiyorum. Üzülürsün ama sonra zamanla geçer. Aam bilerek hayatına girip, seni kendine bağlayıp terkeden insan kul hakkına girer bence. Bu bilerek kötülüktür bir açıklama dahi yapmadan gitmek hele eziyet resmen
Gerçekten çok karaktersiz Bir insan ne diyeyim
Hic Kusura bakmasin hem aldatacak karaktersizlik yapacak ben de hakkimi helal edecem bu saygisizlik benim icin benim kitabimda bana yanlis yapana hakkimi helal etmek yazmaz
Rica ediyorum
Cevap
7Cevap
Çektiysen kahrımı, helal er hakkını demiş Niran Ünsal… bu lafın üzerine konuşmak bize düşmez. Biri şarkıyı soruda paylaşsın
Niran Ünsal - Helal Et galiba şarkının tam adı
Aynen kardeşim
İyi erkeklere denk geldiğim için evet hepsine helal olsun umarım yeni sevgilileriyle vs Mus mutlu huzurlu sevgi dolu ilişkileri olur
Helal olsun sana eğer gerçekten böyle birine denk geldiyse
Ne güzel
Helal edip etmemekle bile uğraşmam aslında. Bittiyse bitmiştir arkama bakmam. Ama soruyu görünce düşündüm, etmiyorum. Hak etmedi.
Gerçekten ya bazı insanlar hak etmiyor Ama bazen de ağızdan bir defa çıkıyor
Hak etmiyorsa helal etmem bu kadar basit, şu an canım yanmıyor olsa bile zamanında yanmisti hak etmediğim halde. Herkes layigina
Kesinlikle haklısın Ama işte bazen insan gerçekten yaptıklarını pişmanlık duyuyor
Pişmansa affedilme durumu olur tabi, fakat her hata affedilmez. Her insanın yaptığı hata bir olmaz, çünkü her insan aynı şekil yakamaz canını.
Ben iki gün önce birinden af diledim o yüzden pişmanım
Affetti mi peki
Hayır
Affedilmeyecek bir hataysa ve kişi hala kırgın, yaraliysa affetmez
Benimde haklı olduğum yerler var da bir anlamı yok
İnsanız hata yapabiliyoruz özellikle ilişki içindeyken. Halledilebilecek bir şey ise çabalayip devam edebilirsiniz, mantıken baktığında oluru yoksa kabullen ve yoluna bak derim.
İlişki değil de arkadaşımdı çok olaylar oldu
Özür dilemissin, gerisini düşünme. Hata yaptık diye ömür boyu bunu dert etsek kendimize millet dertten ölürdü.
Üzüldüm nokta kendimi enayi gibi hissediyorum
Özür dilediğin için enayi gibi hissediyorsan boşuna. Yapman gerekeni yapmışsın
Özür dilerim demek ne yalvardım
Önceki yaptığın için kendini enayi hissedebilirsin ama o enayiligi bundan sonra yapacakların siler. Geçmişe odaklanma. Bazen "lan bu geçmişte böyle demişti" dediğin kişi bı anda bambaşka biri olunca onun ne kadar kendinden emin olduğunu anlıyorsun.
Hayır gurursuz gibi beni istemeyen arkadaşımla barışmaya uğraştım o yüzden
Tamam işte ugrastin bitti gitti, o yaptığını bundan sonraki tavrın siler diyorum. Kafanı yorma yani. Benim için bı ara bı çocuk çok uğraşmıştı içimden "gurursuz hala gitmiyor" tarzı kendi kendime konusuyordum. Sonra ortadan bı kayboldu, gözümdeki o gurursuz sıfatı silindi.
Anladım teşekkür ediyorum
Rica ediyorum
Etmiyorum aldıgım hediyeler de haram zıkkım olsun
Genelde herkes kötü tecrübeler yaşıyor ☺️
Ederim Bir de öbür Tarafta uğraşamam onunla
Genelde bende ediyorum da bazı zamanlar bu yüzden pişman oldum
Elbette. Geçmişte de olsa sonuçta birşeyler yaşadık. Her duyguyu birlikte benimsedik. Tabiki ilişkinin sonu ihanetle bitmediyse. Bu durumun affı olmaz.
eski eşim eski sevgililerim hepsine hakkımı helal ettim mutluluklar ve bol şanslar diledim.
Tabi ki hayir. Ölsün daha iyi.
Deme öyle Yine de
emin olmamakla beraber şimdilik ettim. ;)
Bazı zamanlar bende emin olamıyorum
Ettim öbür tarafta onunla uğraşmamak için 😂
Kadınlar her türlü fena 😃
Biz erkeklerde sizden çok çekiyoruz
Bende mükemmel bir erkeğim ama gördüğü yerde engel atar 😄
Hayır etmem etmicem de
Sende haklısın sebestian
Ettim umarım başarılı bir hayatı olur…
Evet.
Etmedim ve etmemde cehenneme kadar yolu var
Ben ettim umarım o da bana eder
Helal edilecek şeyler ise evet ama değilse etmem
Ettim. Ettim ki onun bende biseyi kalmasın.
Evet her türlü herkese ediyorum
Olmayan eski sevgilime hakkım helal olsun.
Ettim. Bana ilişmesin oda mutlu olsun yeter.
Fedakar kız
O dediğinden
Etmedim niye edeyim
Ben ettim hep sanırım enayilik var bende
Ama kimi güvendiyse kime inandıysak hep üzülen biz olduk bilemiyorum ki
hayir
Sende haklısın sebestian
Haram zıkkım olsun
Etmedim
Etmeme gerek yok
Ebettt
Sevgilim olmadı