AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Belki masum şeyler konuşmuştur :D ( baban sağ mı? )
Sağ değil lakin cinsellik konuşsaydi sağ kalmazdi emin ol
Sence sana gelen ters ne konuştular ki?
Sevgili olmuşlar adam evlenme teklifi etmiş bana gore evli adamin başka kadinla bir kadininda evli adamla işi olmamali
Evli adam mı annene evlenme teklif etmiş?
Evet ama annrmin ne işi vardi onla ikiside igrenç
Annen kaç yaşında adam kaç yaşlarında?
Annem 40 adam 50
Belki annen adamın evli olduğunu bilmiyordu, ki belki ilk ışığı annen yaktı. (istersen bana yazabilirsin )
Evli oldugunu en basindan beri biliyordu ben zaten farkettiysen ikisinede ahlaksiz diyorum
Anlaşılmayan durum evli biri nasıl evlenme teklif etmiş , bence eşimden ayrılacağım demiştir.
Kalsik evli erkek yalani işte
Sen ya da annen çalışıyor musunuz?
İstersen bana yaz dedim sayfada çok yer tuttuk.
Ne konuşmuşlar annne dul mu
Bilmiyorum gormedim ne konuştuklarini ve babsm yok
Baban yoksa annenin de ihtiyacı vardır bunu sorman bile hata
Bekar erkekler nerede ne kadar ahlaksizsiniz ya başkasinin yuvasini yikmak ne kadar normal geliyor sizlere ya annemdende sizin gibi düşünenlere de utaniyorum
Belki hoşuna gitmiştir on yargıli olma
Evli bir adam hoşuna gidemez senin esin sevgilin yok mu başkasiyla konuşsa kuma mi alacaksin kendine
😁😁
Evli mi? Dul mu?
Babam yok
Ne farkeder karşidaki evli?
Ön yargılı olduğun için konuşmaya gerek yok:)
On yargi mi asil siz empati yoksunusunuz cinsellik konusmadilar evet ama sevgili gibi takildilar çunku adam evlenme teklifi etti olay eşinin kulagina gitti eşinjn yerinde kim olmak ister?
Ooo o kadar ileri mi? Nerden bileyim detayda anlatsaydin tam
Ve adam evlilik niyetine yürüyor büyük ihtimalle. Sanmam boşanıp annenle evleneceğini. Annen ve adamın yaşları kaç?
Bende sanmam annem ahlaksiz :) qnnem 40 Adam 50
O adam şu saatten sonra bosanmaz. Tanıyor musun adamı?
Ve annem ahlaksız derken? Daha önce de benzer davranışları oldu mu?
Eğer konu uzayacaksa diğer yerden konuşalım rahatça
Adami tanimiyorum ayrica ilk kez oluyor evli bir adamla konuşmak kim olursa olsun ahlaksizliktir ayrica dm gelmiyorum bende insanlari taniyorum. annem boyle igrençse baskasi ne kadar igrençtie
Pes. İyi günler
45 ustu gorunuyorsun burada dm gel diyorsun 20 yasindayim ustune ustluk pes diyorsun :)
1) 45 üstü değilim siteye öyle kaydoldum
2) annen 40 olduğuna göre maks 20 olduğun belli baştan beri. O kadar yaşlı olmasam da çok toysun. Bu yaşta birine yürümem (istisnalari olmuştur)
3) Zor durumda bir genç kızsın. Senden faydalanacak değilim
4) Bu siteye guvenmemen içten içe hoşuma gitti. Rabbim en yakın zamanda en güzel şeyleri nasip etsin sana
5) iyi günler
Bu cevaplarin icime sus serpti gonlunce olsun her şey :)
Teşekkür ederim güzelim senin de inşallah. Sana tavsiyem biliyorum zor olacak ama annen dahi olsa takma kafana. Gelecegine önem ver yarınlara bak. Rahatsızlık duyuyorsan uzak dur mümkün mertebe ondan.
Ve annen açısından düşünüyorum. Cinsel ihtiyaçları için yönelmiş olabilir o adama. Bekar biriyle olsa başına bela olabilir vs tarzı düşünüp evli biriyle olmuş olabilir. Yaptığı şey aciklanamaz fakat bir sebebi vardır illa. Ne olursa olsun annen senin. boş ver
Evlenmek istiyorsa evlenebilirdi yaptigi zina ve buyuk gunah evlenmek istese biz karşı mi gelecektik kendi hayati ama burada hem bizim hem karşidakinin hayatini mahfetti kiz benim arkadaşimdi brnden sonrs ogrendi hayal kirikligini tahmin edebiliyordun
Kız derken? Adamın kızı mı?
Evet adamin kizi arkadaşimdi
Ve evlilik gibi niyeti olmayabilir işte. Eğer evlilik istiyorsa ve evli erkeğe takiliyorsa zaten hiçbir şey yaptığı şeyi açıklayamaz. Kastettiğim şey sadece cinsel amaçla yaklaşan bir kadın için evli bir erkek daha ağrısız. Başına bela olmaz. Bu açıdan bakıp ona yaklaşmış olabilir
Ben de aynı problemi yasamistim:) seni çok iyi anlıyorum. Ben o kızın erkek versiyonuyum. Çok yakın bir arkadaşım da senin pozisyonunda. Tek fark bu
Ve bizim olay %100 cinsellik içeriyordu. Bilmeyen de yoktu çevremizde
Rezillik uçkurunada bu kadar duşkun olmazsin
Maalesef. Belli yaştan sonra erkekler böyle olabiliyor. Hele çevresinde kadın varsa...
Aile büyüğün yok mu? Anneni etkileyecek bir büyük?
Benim annem ne b*k
Varda onlarada yalan yanlis anlatmiş bizi haksiz buluyolar igrenç bir insan diyorum ya cidden inanmazsin evdekiyle dişardaki haline goren der melek bu
Annen değil bence. Asıl problem evli olandadir. Annenin yalnızlık gibi bir problemi var. Ya o adam? Hiçbir gerekçesi yok o c. kalin
Detaylı anlatır mısın hal ve hareketlerini?
Kusura bakma cinsiyetçilik yapamam ikiside ayri ayri şerefsiz yalnizlikmiş bekar bulsa imis boşanmkş erkek bulsaymiş bitti mi?
Sen de haklısın
Konuştun mu bu durumu? Yargilayarak değil. Düzgünce. Sana nasıl konusman gerektiğin konusunda yardımcı olayım mı? İnan bana üslup her şeydir
Anlatayim biz depremzedeyiz evimiz yikildi başka bir şehre geldi süt amcamla birlikte oda biriyle arkadas olmuş bize ev eşyasi filan verdi sonra benim içimde dediki hani benim senin yaşinda kizim var arkadaş olsunlar işte ben kizla takildim bi hafta kadar biliyor benim babama duydugum aciyi çunku hala unutmadim ve babam cidden dunyadaki en iyi insandir yanindan kadin geçse bakmaz neyse döndüm annem trlefonuna şifre koymazdi hiçte olmadi adam yazarken okuyordum mesajlari falan sonrs şifrenkoydu içimize kurt duştu sonra kardeşimde engelledigini gormuş adami annemi sıkıştirdi annem dediki işte bana evlenme teklifi etti engelledim neyse sorun yok burada bak boylryse cifden normal engellemişsin insan gibi neyse sonra biz yine işkillendik bizim araba bozuktu durduk yere tamir olmuş falan bizide aptaaal saniyor bu kadin kardesim onla yazisirken pat diye aldi elinden telefonu buyuk kavga ettik neyse kapattik konuyu ama bir ay falan hiç konuşmadik kizida geçen hafta ogrenmiş bana dediki seni suçlamiyorum allah ikisinide islah etsin arkadaslik disinda baska amacim yoktu allaha emanet ol dedi ve kizin bu yaz dugunu vwrdi bu yuzden iptal oldu
Benim babam nasil bir insandi biliyor musun herhangi bir yerde telefonunu şarja taksa o elektrik parasini bile oderdi kul hakki olmasin diye annem onu haketmiyordu babam cidden çok merhametli dinfar bir insan annemi boyle gorse zaten kalp krizi gecirir
Ben ona usluplu davranmak istemiyorum zaten sen kaahhpesinn oooroospusun diyorum çunku istemiyorum annem olmasini zaten iki evlat nefret ediyor ondan kucuk var 10 yaşinda onun bile sevginisi kaybetmek uzere
Çok geçmiş olsun depremden dolayı :( çok özür dilerek soruyorum baban depremde mi vefat etti
Basın sağ olsun. Ve sohbet çok karışıyor. Tane tane konuşalım müsait olunca
Babam koronadan vefat etti bi buçuk sene önce unutulacak bir insan değildi inşallah oteki taraftada birlikte olmazlar haketmiyor onu
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Teşekkur ederim olay bu bide benim tek derdim aşkmiş gibi muamele ediyolar halbuki aşik bile degilim babami kaybettim depremde evimi sonra annem benim için manevi olarak öldü ustumede geliyolar iş bul diye sonra derdin en fazla aşk olur diyorlar
Ya gerçekten şu durumdaki sana yürüyecek kadar karaktersiz değilim. Özele geçelim mi? Adam akıllı konuşuruz. Şu an müsait değilim de ikimizin de müsait olduğu ilk fırsatta konuşuruz
🤣🤣🤣
Komik olan ne benim hayal kirikligim sana komik mi geliyor
Konuşmak istersen yaz kanki