Annem eve erkek attığı halde günahsız gibi konuşuyor?

öncelikle bu yazıyı başından sonuna kadar okuyup yorum yapın lütfen. şu an buna ihtiyacım var.. annemle az önce çok büyük bir kavga ettik. sürekli insanların arkasından konuşuyor dedikodu yapıyor eleştirip duruyor ama kendini bi övüyor bi övüyor bilemezsiniz. ona göre kendisi çok imanlı namazında niyazında temiz bir kadın ama asla millete anlattığı gibi biri değil. bundan birkaç sene önce bir adamla ben evdeyken seviştiğini kendi gözlerimle gördüm. gelende tamirciydi sözde. ben bunu gördüm ve kimseye asla hiçbirşeyden bahsetmedim. bugün tuvalette fazla durdum diye annem sen kendini parmaklıyorsun edepsiz namuzsuz kuzum gibi küfürler etmeye başladı banyoda sırf komşulara ses gitsin diye (havalandırma olunca ses gidiyor tabi). sonra arkamdan girince ikitane kıl görünce ortalığı birbirine kalktı kendini dövmeye başladı avazı çıkıncaya kadar bağırmaya kendini yırtmaya başladı çünkü iyice temizlik hastasıda olmuş durumda) ve beni sürekli ablama kötülüyor onunla örgütlenip üstüme geliyorlar. ablamda annemin ne boklar yediğini bilsin diye arayıp söyledim yediği haltları bana hak verdi yarın buraya gel dedi. şu an hüngür hüngür ağlıyorum seneler önce velayet davasında babamı seçmediğim için. geçen sene vefat etti ve anneminde arkasından demediği şey kalmadı her zaman yaptığı gibi. benim artık canıma tak etti. artık dayanamıyorum susuyorum susuyorum dayanamıyorum patlıyorum bende insanım. benimde duygularım var. artık ne yapacağımı şaşırdım buraya içimi dökmek istedim...

Güncellemeler
1 yıl
kuzum kelimesini klavye koymuş
Güncellemeler
1 yıl
arkadaşlar annem beni kovuyor birdaha bu eve gelme dedi birazdan polise gidip durumu anlatıcam sığınma evine alırlar diyen var bu konu hakkında bilgisi olan var mı lütfen yardım edin bana reşit olduğum için almazlar diye korkuyorum
Annem eve erkek attığı halde günahsız gibi konuşuyor?