Evet onun hiç umrunda değilim hem de ağlamama rağmen. Normalde aramız iyi olmasına rağmen ağladığımda beni umursamadı ve şok oldum. Cuma günü başka bir şehirde buluşmamız vardı 60 kişilik. 2 gece 3 gün kalacağız. Orada bir sürü yeni tanışacağım arkadaş var. Ancak hiç hevesim kalmadı ve her şeyi iptal etmek istiyorum. O kadar kalbim kırıldı ki. Sizce ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ayrıl... hiç üzülme... engelle gitsin... uğraşma boşuna... konuşalım mı biraz
Kanka bi detayı okusaydın özele çağırmak yerine
Okudum
Önüne bakmalısın. Ağladığında seni umursamayan birinden olmazmış zaten :) takılma onaaa
Buluşmayı iptal etsem mi etmesem mi diye çok düşünüyorum. Bu kadar üzüldüğüm bi şeyden ne hayır gelir ki? Zaten o da umursamadı beni neden gideyim
Bende onu diyorum abla takılma önemli olan kötüyken yanında durup seni önemswmesi bunu da yapmadıysa ondan hayır gelmez lütfen bir daha haketmeyen birine hassas tarafını gösterme
Haketmediğini nerden bilebilirdim ki
boş ver ve guzelim kismetin degilmis gun gelir itin olur
Buluşmayı iptal etsem mi etmesem mi diye çok düşünüyorum
Iptal et sal gitsin
Yani hem üzüldüğüm bir şey oldu hem de bu kadar bana ağladığım halde umursamaz davranmasına gerek yoktu.
Bazi insanlar kör olur seveni degil sevmeyeni gorurler
Bana mı dedin yani😂
Ona dedim sevmissin ama seni gormemis sende bak etrafina belki seni onu sevdigin kadar seven biri vardir ne dersin
Yani sonuçta eğer ağlıyorsan ve birini arıyorsan. Ondan destek bekliyorsundur. Benimle çok duygusuz konuştu. Kimseye karşı bu kadar duygusuz değildi. Çok üzüldüm
Senden cikari yoktur ben aglayan birine dayanamam sakin aglama he bende agliyorum serefsizim ama okadar degil 😂
Peşinden deli gibi koşması için taktik veriyim mi sana ama burdan söyleyemem 😊
Bu ne buluşması ne alaka konuyla
O da orada olacak o yüzden. Hepimiz bir eğitim grubundayız. Tanışma toplantısı
Şimdi düştü jeton
Pışpışlayım mı tokatlayım mı nasıl yorum yapayım iki piş pış la aklın başına gelir mi
Düzgün konuş yeterli zaten ağlamaktan canım çıktı bide tanımadığım insanla uğraşamam düzgünce yorum yapacaksan yap dinlerim yapmayacaksan git başka yerde oyalan
Niye ağlıyorsun ya
Dışarda onun gibi milyonlarca erkek var bunu eşsiz kılan nedir
Eli ayağı düzgün bir kızsın büyük ihtimalle bir bakan dönüp bir daha bakıyordur
Çıkarımlarıma göre kariyerini inşa eden birisisinde
Elini sallasan elisi
Ya benim yanımda hiç tanımadığım bir kadın ağlasa onun gözyaşları benim yüreğime kan damlası olarak düşer
Sadece ben değil erkeklerin bir çoğu için geçerlidir
Bu hödük sen ağlarken
Kılı kıpırdamıyor sende onun için mi ağlıyorsun
Nerde senin kadınlık onurun dik dur
Sen ayakta kal hoşuma devam et gün gelecek köpekliğini yapacak
Yaşamaya devam et “”
Olacaktı
O kadar da kılı kıpırdamadı diyemem. Çözüm odaklı yaklaştı ama üzülmeme üzülmedi.
Yani çok duygusuz yaklaştı bu da beni ekstra üzdü
Ya terket gitsin 3 güne daha iyisini bulamazsan ben olurum sana sevgili
Sevgilim değil ki
Tövbe estafurlah
Daha olmamış bide daha kolay Allahın sevdiği kulsun ki yüzüne baktı adamım me olduğunu gördün
Bide bu adamla evlenip bir hayat kurduğunu düşün
En basit örneği işten gelirsin yemek yapar sofra kurarsın yemeği yer kalkar gider sofrasında sana toplatır
Seni cariye köle olarak kullanır
Bir ömür böyle geçer mi
Buluşmayı iptal edip etmemek konusunda çok kararsızım. orada bir sürü başka arkadaşım da olacak. Sırf bir kaç sebep yüzünden gitmemezlik yapmak istemiyorum. Bu arada asıl ağlama sebebim gideceğimiz yere birlikte gideceğim kız arkadaşımın dönüş yolunda benimle birlikte dönmeyecek olmasını daha yeni öğrenmem. Hatta kendim sorunca öğrendim. Ben birlikte döneriz diye düşünüyordum, bana hiç söylememişti. Meğer orada bir kaç gün daha arkadaşıyla kalacakmış. Bunu duyunca aileme söyledim ve kıyamet koptu tabi yalnız dönücem diye. Zar zor otobüs bileti vs aldım. Hoşlandığım kişiye de bunları anlattım işte. O da sağolsun sadece “üzülünecek şeyler değil bunlar, hallederiz, eğer gelmemeye karar verdiysen bir şey diyemem tabi” dedi. Çok duygusuzdu
Git yat yaaa
Ne yapacaktı
Başla nasıl bir davranış bekliyordun
Duygusuz falan
Adam sanki aşk şiiri
Oku du da sana duygu geçmedi
O durumda başka ne denir
Hallederiz demiş
Sen gelmek istemezsen onada saygı duyarım demiş
Zorlamam ısrar etmem
Lan siz bu kafayı neyle yapıyonuz çabuk bana da söyleyin
Bende istiyorum okafadan
En azından bak hepimiz burada olacağız böyle yapmana gerek yok falan diyebilirdi. Gerçekten de duygusuz yaklaştı. Kimseden aşk şiiri faln da beklediğim yok. Eğer bi insanı ağlayarak arıyorsan ondan destek bekliyorsun demektir. Ki ben her şeye ağlayan biri de değilim.
Şan yavrum neye dayanarak söylesin kaldırsan adama sen kimsin lan desen ne yapacak
Korkulu rüya görmektense uyanık yatarım
Adam biliyor mu senin ondan hoşlandığını
Biliyorda salağamı yatıyor
Ya ne alakası var karşındaki kız ağlayarak bunları anlatıyorsa normal durumda ne yaparsın?
Aileden biri değil karım değil kızım degilki sarılıp teselli edeyim
İş arkadaşım sa bir mesafe olmalı
Hani hiç tanımadığınız bi kız bile ağlasa üzülüyordunuz noldu
Sen başka şeye üzülüp herife sarmışsın
Üzülürüm de gidip sarılmam
Abuk subuk konuşma benimle
Üzüldüğüm şeyi paylaşmamın yanlış olduğunu hiç düşünmedim
Yanliş olan karşındakinden beklentin
Paylaşman değil
Kusura bakma da çok büyük bir şey beklemedim.
Bi arkadaş olarak bile daha çok yanımda olabilirdi
Adamın nasıl bir ortamda yetiştiğini
bilmiyorum
Ama yapılması gerekeni yapmış
Gelmek istersen gerekeni yaparız demiş
Bu kalbimin kırılmasını engellemiyor. Ayrıca buluşmaya bu halde nasıl gideceğimi bilmiyorum
Gelmek istemezsen sen bilirsin
Sana gel demem için aramızda bişeyler olmalı
İş arkadaşından
Farklı bir konumda olduğumu hissetmem gerek
İş arkadaşı olarak bir erkeğin yapacağını yapmış sınırları aşmamış
Sen ona Farklı olduğunu hissettirdin mi ki
Sana bişey yap demeyi kendinde hak görsün
Kalbim kırık bu yüzden gidip gitmemekte çok kararsızım. Zaten kız arkadaşıma da çok kırıldım en başta. Çünkü dediğim gibi kıyamet koptu evde. Bu kadar olaydan sonra gitsem neye yarar ki. İşin kötüsü iptal edebilir miyim bilmiyorum. Otel parasının yarısını ödemiştik. İptal edeceksem bile sabaha karar vermem lazım ve çok kararsızım
Boşa trip atma unutma keskin sirke küpüne zarar verir
Kız arkadaşına olan öfkeni
Adama sararak ondan çıkartma bu tavırlar erkekleri çekmez uzaklaştırır
Kasap sevdiği postu yere çalarmış derler sen öyle yapma
Aileme kızın benle dönmeyeceğini söyleyince kıyamet koptu. Seni hiç düşünmemiş bu kız nasıl dönecek falan diye dediler. Arkadaşın seni satmış vs dediler. Ben de çok kırıldım. Kızlarla olan wp grubundan da çıktım. Hepsi arayıp tek tek yazmışlar sadece kırıldığım için çıktığımı söyledim ama asıl sebebi de söylemedim.
Ailen halt ediyor mars tan mı geleceksin
Yok adamdan bir şey çıkarmadım. Sadece üzüldüğümü biliyor. Telefonu kapatırken zaten teşekkür ettim öyle kapattım.
Koca yetişkin kızsın o gelmezsede biner otobüse uçağa gelirsin
Yanlız Senin psikolojin iyi değil
Ne o çocuk ne de kız seni ailen
Yıpratmış
Bu kadar büyütülecek bişey değil
Kariyerin için eğitim amaçlı bir yolculuk yapacaksın altı üstü
İlla seni birine emanet etmelerimi lazım
Yani işte ben de onu anlamıyorum. Yaş 20 olunca biraz da onların kontrolü altındayım tabi. Çokta bildiğimiz bir şehir de değil. Gideceğim şehirde tanıdıkta yok bu yüzden de sıkıntı oluyor
Suç tamamen ailemde de değil bu yüzden. Onlar da endişeleniyorlar. Kız son anda söylüyor acaba sana ne zaman söylemeyi düşünüyordu dönüş yolunda gelmeyeceğini falan dediler ve haklılar da.
Gideceksin seminere otelde kalıcaksın geri dönüş içinde otogara gidip otobüse bineceksin
Bunları üniversite öğrencileri yapıyor
Sen biraz kendine güven sonra bu güveni ailene ver
Haydi sana iyi günler
Yani hala git diyorsun. Herkes bana git diyor. Neden böyle diyorsunuz ben bugün çok üzüldüm. Arkadaşım beni yarı yolda bıraktı. Hoşlandığım kişi beni tınlamadı. Daha ne olacak
Gideyim de biraz daha mı ağzıma edilsin? Aileme güven vermemekle ne alakası var?
İlk okul çocuğumusın elimden tutup tuvaletini yapmayada götürüyorlar mı seni eğitim amaçlı bir gezi demedin mi bu gidersen kariyerin için faydası olacak bir seminer gidip orada kalacağım 3 günde beynine bilgi nakli yapıp seni birden profesör yapmayacaklar oraya katılman senin gelecekteki kariyerini etkileyecek işinde yükselmek için engel olan bir kapının açılmasını sağlayacak yapıyorsan kendin için yapacaksın bize iyilik olsun diye yapmayacaksın herkes sana git diyor herkes yanlış biliyor bir sen doğruyu biliyorsun O zaman gitme bir sene ikisine sonra belki bir daha görmeyeceğin 2 tane gereksiz insan içim geleceğinde sana faydası olacak bir fırsatı kaçır oraya katılanlar şef olsun amir olsun müdür olsun sen arkalarından konuşursun şu müdür benim arkadaşımdı diye hayat senin hayatın istediğin gibi ziyan edebilirsin bize bişey olmaz sen bu kafayla o damla sevgili olsan bile 3 gün içimde kaçırtırsın kaç saattir hala odunumun parası diyorsun herkes yanlış sen doğrusun tamam ne halin barsa gör
İkna ettiler zaten beni de sen hayırdır benimle bu kadar şey bir şekilde konuşuyorsun benim dün ağlamaktan hala gözlerim şiş defol git kimsenin egosuyla uğraşamam
Geçiyor desem sıradan mı olur
Hayır. En mantıklı cümle…
Bazen en iyi yalnız kalmaktir
Buluşmayı iptal etsem mi etmesem mi diye çok düşünüyorum. Bu kadar üzüldüğüm bi şeyden ne hayır gelir ki
İntikam al