selam arkadaslar, 3 yıl once aldatıldıgım ıcın hala acısını cekıyorum ve travma gıbı bısey oldu bende bılmıyorum. aldatıldıgımı kendı gozumle gordugum ıcın, ne zaman bı cıftın gozumun onunde yıyıstıgını gorunce ıcım cok acıyor aldatıldıgım gun gıbı. boyle olmak ıstemıyorum ve asırı moralımı bozuyor. unutmak ıcın napabılırım? bazı cıftlerı degıl, butun cıftlerı gorunce yutkunamıyorum aglamak ıstıyorum sadece ve bunun gecmesını ıstıyorum. konusucak arkadasta arıyorum bu sey hakkında dertlescek bırı. sımdıden bana unutmam ıcın yardım edıcek ınsanlara tesekkur ederım 💗
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aynı şeyi ben de yaşıyordum bu dönem dizi bile izleyemedim aile sahnelerinde ağlama tutardı hele o çocuklar duymasın da...
6 sene Bi kıza platonik kafayı takınca normal. Sadece 2 sene görebildim hı de 4 sene başka okuldaydi
Yani unutmak çok zor ama
Güzel seven birisiniz bunu anladım. Bu yüzden oluyor bence. Sevginizi hak etmeyen insanlara vermeyin
of nolcak bızım bu halımız
dogru soyluyosun ama ben nerden bılıcektım kı benı bu kadqr uzecegını
Bilemezsiniz bu ikiyüzlü insanlar hep böyledir belli etmez. Aşkı sevgiyi öldürdü o insanlar! Yapmanız gereken şey onun sizin sevginizi nasil kullandığını nasıl sizi aldattığını yalan söylediğini düşünüp bunu fark edip onu tamamen kafanızda bitirmenizm yaptığı ayıp onun. Ama her sevişen de aldatıyor demek değil bunu dusunuj
bende oyle dusunmeye calısıyorum ama cok canım yanıyor sevısen cıftlerı falan gorunce ya
Ben de aslında üzülüyorum ama şu yüzden. Ahlak diye bir şey kalmadı herkes sokakta bile yapmaya başladı. Ve kimse kimseyi artık gerçek sevmiyor sevene ezik beyinsiz mal deniyor. Bu arada gerçekten tebrik ederim bu bozuk toplumda ayakta kaldığınız için. Herkes çok yanlış yollarda biz bildiğimiz yoldan gidelim darısı onların başına. Kendileri bir gün anlarlar. Aşk sevgi kalıcıdır seks falan geçicidur
aslında defalarca kendıme zarar verdım hatta olmek ıstedım o derece sevdım, ama ıste korkudan ınsan yapamıyor bısey
Ben de denedim onu. Mesela 4 sene aramanin sonunda bulmuştum üniversite bitiyordu benim düşünün geçen zamanı en son lise 2 de görmüştüm. Okuluna gittim 70km kadar uzakta benden. Virajı tepelik bir yer. Elinin tersiyle bana s. git yaptı diye lisedeyken hurda bi motorum vardi hala durur. Omotorla nasıl gidiyorum Bi görseniz hatta çok uğraştım ama yapamadım kendimi yere atmak istedim ama yok olmadı yemedi...
Bu arada kendinize zarar vermeyin aksine çok iyi bakın sizn gibi insanlar lazım bu topluma
haklısın tesekkur ederım.
Haklı olmak Bi boka yaramıyor işte. . Neyse yeter derdimle sıktığım tavsiyelerim bukadar ise ya4ar mı bilmem başka sorunuz olursa yardımcı olurum buradan cevaplarim
İyi geceler
ya yok deme oyle. daha ıyı hıssedıyorum sayende tesekkur ederım :)) ıyı geceler
İşte bu. İse yaramaz insanlar yüzünden değmez canınızı sıkmaya hele bayram bayram hiç değmez efenim bosverin ne hali varsa görsün. Siz sizi gerçekten sevecek birini bulmaya odaklanın ve tatilin tadını çıkarın. Size de iyi geceler dilerim
boş ver canım boş ver insanlar kötü
kıme derdımı anlatsam zaten boş ver dıyor ama olmuyorkı
Tamam anlat o zaman bana
Kesinlikle dinliyorum seni
anlattıktan sonra ne dıyebılırsınkı dıye dusunuyorum bıde
O zaman ne yapabilirim senin için 😊 yani yaş 18 yazıyor 3 yıl önce?
nolmus? anlamadım?
15 yaşında aldatılmak yani nasıl bir hikaye?
ılla yasımızın buyukmu olması gerek acı cekmek ıcın
Yok hani o yaştaki erkeklerden pek bişey beklememek lazım diye düşünüyorum?
eskı sevgılımın yası ozaman 15 degıldı kı?
Kaçtı
17
Küçük yinede yaa o zaman büyük gelebilir de öyle değil inan ki en azından askere gitmesi lazım bence
bılmıyorum
Öyle öyle ve çoğu erkek 3 yaş falan geriden olgunlaşır
tamam.
Üzme işte kendini bu doğru bilgi ama 30 yaşında da olsan önüne bakmalısın kendine iyi bak uyucam yazarsan sabah bakarım