Bir kaç aydır birlikte yaşıyoruz imam nikahımız var ama nişanlım başka 4 aydır arada bir kızla konuşuyor, görüşüyor ve ona hediye gönderdiğini yakaladım. Evi terkettim. Her gün olmasada hala o kızla iletişimde.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu durum oldukça zorlu bir süreç olabilir ve karar vermek size kalmış bir konudur. İlişkinizin temelinde güven eksikliği olduğunu görmek anlaşmazlıklar ve duygusal zorluklara neden olabilir. İlişkinizde yaşanan bu durumu çözümlemek ve ilişkiyi devam ettirmek istiyorsanız, dürüst bir iletişim ve anlayışlı bir yaklaşım gereklidir.
Öncelikle nişanlınızla konuşmanız ve hislerinizi paylaşmanız önemlidir. Duygularınızı ve endişelerinizi açıkça ifade edin ve ne hissettiğinizi anlatın. İlişkinizdeki güveni yeniden inşa etmek için birlikte çalışabilirsiniz. Ancak, nişanlınızın hala başka biriyle iletişim halinde olduğunu ve sizinle bu konuda dürüst olmadığını gözlemliyorsanız, bu da size güven problemleri yaşatabilir.
Karar vermeden önce duygusal refahınıza odaklanmanız önemlidir. Kendinize ve ihtiyaçlarınıza saygı göstermeli ve size zarar veren bir ilişkide olmak istemiyorsanız bu konuda kendinizi korumalısınız. Belirsizliklerle dolu bir ilişki, uzun vadede daha fazla acıya ve huzursuzluğa yol açabilir.
Bu zorlu süreçte, aile, yakın arkadaşlar veya bir terapist gibi güvendiğiniz kişilerden destek almanız da faydalı olabilir. Kendinize zaman tanımak, duygularınızı anlamak ve ilişkinizin geleceği konusunda içsel bir yol haritası çizmek önemlidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBende de aynı durum var bir kız sürekli peşimde istemiyorum sevmiyorum dedim bunun için reels videoları attım hiç konuşmuşluğum vs de yok beni birisinden duymuş aşık olduğunu söyleyip duruyormuş bana platonik aşık olmuş seni seviyorum deyip duruyormuş sürekli profilimde yarın öbürgün sevgilim vs olsa bu şimdi çatlamaktan ölür hatta korkuyordum yalan yanlış şeyler yazacak ileride yapacağım sevgilim ile aramızı bozacak diye korkuyordum allahım yarabbim en son canıma tak etti Instagram hesabımı sildim başka hesaba geçtim kurtuldum gxricekalıdan
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı. Kalabalık bir topluluk içinde düğün yapmadıysanız, kendi aranızda gizli nikah ile yaptığınız akit bile geçersizdir. Bu şartlar altında bulunduğun kişi zaten sorunlu bir tip sayılır sana da yazar başkasına da yazar bunu kendin çöz
00 Yorumla
Artık ona eski nişanlım demelisin. Çünkü resmen aldatılıyorsun. Yahu ben ayrıldığım sevgilimi hala seviyorum diye hayatıma başka birini almak istemiyorum. Bu insanlar nişanlısı olan kişiye bunu nasıl yapabiliyorlar şaşırıyorum doğrusu. İnsan gerçekten sevdiğinde gönülden bağlı oluyor. Gözü ondan başkasını görmüyor. Gerçek sevgi böyle bir şey işte. Onun yokluğunda bile sadık kalmak istiyorsun. Bence nişanlın seni sevmiyor. Neden evlenmek istediği konusuna da şunu diyebilirim; kısaca alışkanlıktan denilebilir.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
28Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBirincisi neden hâlâ "nişanlım" diyorsun? İkincisi üzgünüm ama sadece kız onun peşinde değil çocuk da karşılık veriyor belli ki.
Bir ayrılık yaşamışsın evet çok üzücü olmuş ama atlatman lazım. Psikolojik destek almanı tavsiye ederim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba, resmi nikah olmadan neden imamnikahi kiyip evleniyorsun ? kizin erkek arkadasin aklina girdigini nereden biliyorsun belkide erkek arkadasin onunla konusuyor hediye bile gondermiş , ayrica seni imamnikahiyla kandirdigi gibi onuda kandiracak %100 yazik
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Kıza hediye vs göndermiş. Kızla iletişimde. Kız en son kendini güvene almış ki, “ya ben ya o” diyebiliyor. Sana tavsiyem, asla böyle bir insanla evlenmemen.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılResmi nikah yapmadan aynı evde yaşamakla hata yapmışsın
22 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum… Çok uzun yıllardır birlikteyiz 2 yıl önce nişanlandık ama düğünü hep erteledi ailemde en sonunda imam nikahı istedi. Ben evi terkettim. Kız ya ben ya o demiş o da zor bir süreçteyim hiç bir şey belli değil demiş. Yani kızada kesin bir şey söyleyememiş. Sence o kız bunu elde eder mi?
- +1 yıl
Yani elde etmesi değil nisanlin demek gözü dışarıda. O olmasa başkası.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBedel ödetin evden ayrılın. Siz kendinize saygı duymazsanız kimse duymaz. Onsuz da yaşayabilirsiniz, kimse kimsenin mecburi istikameti veya çıkmaz sokağı değil. 🌺
00 Yorumla
+1 yılÇok zor adam seçimini yapmış bıktırıp bezdirmemek nişanlısının elinde artık durduk yere gitmez kimse mutluluklar 😊
02 Yorumla
Soran+1 yılKimi seçmiş?
- +1 yıl
Nişanlısını tabikide
+1 yılOna bakarsan evli adamın başını başka kadın da alıyor hatta adamın evine yerleşiyor sen daha işin a kısmındasın hayatta neler var ooo sen bana sor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Nişanlın karaktersiz biri ise ve o kız ona başka sunumlar yaptı ise olabilir.
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl sunumlar?
Soran+1 yılÇok uzun yıllardır birlikteyiz 2 yıl önce nişanlandık ama düğünü hep erteledi ailemde en sonunda imam nikahı istedi. Benden ne gibi bir sunum alamamış olabilir ki?
Soran+1 yılNormal bir çift ne yaşıyorsa hepsini yaşadık
+1 yılNişanlın ile konus. Anlattiklari seni ikna etmiyor ve guvensizlik hissediyorsan yol yakinken ayril.
06 Yorumla
Soran+1 yılBen evi terkettim. Kız ya ben ya o demiş o da zor bir süreçteyim hiç bir şey belli değil demiş. Yani kızada kesin bir şey söyleyememiş. Sence o kız bunu elde eder mi?
- +1 yıl
Böyle bir durum söz konusu olmuşsa zaten seni secse bile senin artik kalmaman lazim. Adam daha yolun basinda su kaynatmaya baslamis. O kiza karsi hisleri daha fazla ise cekim daha cok ise elde eder. 3/5 aylik olması önemli değil
Soran+1 yılÇok uzun yıllardır birlikteyiz 2 yıl önce nişanlandık ama düğünü hep erteledi ailemde en sonunda imam nikahı istedi
- +1 yıl
zaten iş uzayinca nedense bka sariyor. Seviyorsun ama guvensizlkte olusmus. Yinede sen bilirsin ama seninkinin kafa karışık ve oteki kadina daha ilgili gibi...
Soran+1 yılHaklısın… neden daha ilgili olduğunu düşünmüyorsun?
- +1 yıl
Daha ilgili gibi hissettim seninle bir evliliği varken ona hediyeler almasi gorusmesi kafasi karismis belkide resmi nikah yapmadan ayni evde olmaniz sonrasi fikri degismis olabilir. Cinsellik yasadiysaniz belki umdugunu bulamamista olabilir. Bilmiyorum ama senin bir karar vermen lazim iyi ya da kötü.
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Iy sen de ne yapışıksın ha sanki kralla evleniyor
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır evi terkettim ve anlamaya çalışıyorum çünkü çıldırıcam. Kız ya ben ya o demiş o da zor bir süreçteyim hiç bir şey belli değil demiş ona kesin bir şey söyleyememiş. Sence ne yapmaya çalışıyor?
Soran+1 yılHaklısın… ben varken niye o kızla iletişimde aklım almıyor
- +1 yıl
Kendini şu duruma düşürdüğün için, seni seçse bile evlendiğinizde önüne çıkan kıza yazmayacağının garantisi yok biraz kaliteli olun ya. Ben olsam ortalığı ayağa kaldırırım seçenek ettirmem kendimi. Biraz yırtık ol erkek milleti ondan anlar. Hem başka erkek mi yok Allah aşkına
Soran+1 yılÇok uzun yıllardır birlikteyiz, 2 yıl önce nişanlandık ama düğünü hep erteledi ailemde en sonunda imam nikahı istedi
Allah hidayet versin kötü bir durum hediye almışsa aklına çoktan girmiş demektir.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNeden evlenmeden aynı evde yaşamaya başladın? Merak ettim
02 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü çok uzun yıllardır birlikteyiz, 2 yıl önce nişanlandık ama düğünü hep erteledi ailemde en sonunda imam nikahı istedi
Cevap sahibi+1 yılKafam yandı:) daha detaylı anlatır mısın lütfen. madem erteliyor neden bitmedi de daha çok işine yarayan bir şey yaptınız onun. Evlilik hayatı yaşıyor miss gibi resmi sorumluluk almadan. Yaşlar kaç bu arada?
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok ateşli ve istekliyse olabilir nişanlını boş bırakma
00 YorumlaSen nisanli bir erkeğin aklini celebilir misin, onu düşün, sen yapabilirsen diger kizlar da yapabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum bütün kızlar aynı değil
+1 yılKız onu elde etmiş zaten maalesef. Terketmekte iyi yapmışsın daha nişanlıyken aldattıysa evliyken de aldatır
02 Yorumla
Soran+1 yılKız ya ben ya o demiş o da zor bir süreçteyim hiç bir şey belli değil demiş. Yani kızada kesin bir şey söyleyememiş. Elde etmiş mi?
- +1 yıl
Buna ragmen seni secse dönecek misin
Suphe duydugun kisiden vazgec zaten onunla rahat edemiyorsan dogru insan sence o'mudur birde imam nikahi hala var mı
00 Yorumla
+1 yılEeee sîktirett aklı hâlâ onda hediye gönderiyor sne daha neyi bekliyorsun boz nikahı
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok uzun yıllardır birlikteyiz 2 yıl önce nişanlandık ama düğünü hep erteledi ailemde en sonunda imam nikahı istedi. Kız ya ben ya o demiş o da zor bir süreçteyim hiç bir şey belli değil demiş. Yani kızada kesin bir şey söyleyememiş
- +1 yıl
Farketmez aklı o kız da kes nikahı gitsin onunla seks hayatı yaşamaman lazımdı
- +1 yıl
@batucuk94 kusura bakmada dinen o nikah aldattığı için bozulmuş zaten üzgünüm
+1 yılevli olunca giriliyoda nişanlıykenmi girilmez
02 Yorumla
Soran+1 yılKız ya ben ya o demiş o da zor bir süreçteyim hiç bir şey belli değil demiş. Yani kızada kesin bir şey söyleyememiş. Sence o kız bunu elde eder mi?
- +1 yıl
belli olmaz
Böyle soruları görünce midem bulanır oldu bu devirden
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef…
+1 yılElde edebiliyosa nişanlın değildir bir çöptür zaten. Üzülme ezik olma sakın.
00 Yorumla
+1 yılDikkatli ol bence bazı kadınlar çok fena hemcinsim olmasına rağmen açık olmakta fayda var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanka ben nişanlanacak adamla konuşuyordum diyor ki seninle gizli bir münasebetimiz olacak wpqpsosı cinsel konuşuyor üstelik diyeceğim o ki hemen bitir bu işi
00 Yorumla
+1 yılBence senin nişanlı olduğu için her zaman bir adım öndesin. Ama nişanlar da atılmıyor değil.
00 Yorumla
+1 yılSende bunu kabul ettin ne hediyesi hayirdir yaa scarim böyle arkadaşliğaa
00 YorumlaSende inan hiç akıl yok hala o elemanlasın bide biraz gururlu ol lütfen
00 YorumlaSaka mi tabi ki boyle bir sey olamaz goz gore gore aldatilmissin bunun guzellemesi yok
00 Yorumla
+1 yılNişanlınla bu konuyu başta konuş ya o ya ben de ya da ben mi o mu de sonra pişman olma.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 603 cevap paylaştı.
+1 yılSeni seviyorsa bırakmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum… Çok uzun yıllardır birlikteyiz 2 yıl önce nişanlandık ama düğünü hep erteledi ailemde en sonunda imam nikahı istedi. Kız ya ben ya o demiş o da zor bir süreçteyim hiç bir şey belli değil demiş. Yani kızada kesin bir şey söyleyememiş.
- +1 yıl
Biraz mesafeli dur istersen
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
Baksana kız ya ben ya o demiş nişanlında bilmiyorum kafam karışık demiş ona emin ol seven sen kimsin der tekmeyi basar o kıza
Aga ikili yürütüyor heralde
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum. Çok uzun yıllardır birlikteyiz 2 yıl önce nişanlandık ama düğünü hep erteledi ailemde en sonunda imam nikahı istedi. Kız ya ben ya o demiş o da zor bir süreçteyim hiç bir şey belli değil demiş. Yani kızada kesin bir şey söyleyememiş
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeni gerçekten seviyorsa edemez ettiyse zaten sende salla nişanlını demekki seni sevmiyordur
02 Yorumla
Soran+1 yılKız ya ben ya o demiş o da zor bir süreçteyim hiç bir şey belli değil demiş. Yani kızada kesin bir şey söyleyememiş. Beni sevse o kızla muhatap olur muydu?
Cevap sahibi+1 yılSana şöyle diyim seni sevseydi zaten ona direkt seni istemiyorum sg derdi. Senin dediğin gibi dediyse üzgünüm ama o erkekten uzak durman lazım🙁
Olabilir neden olmasın
02 Yorumla
Soran+1 yılKız ya ben ya o demiş o da zor bir süreçteyim hiç bir şey belli değil demiş. Yani kızada kesin bir şey söyleyememiş. Sence o kız bunu elde eder mi?
Aşk İlişkileri konusunda 879 cevap paylaştı. Buna benzer seyler olabiliyor.
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 877 cevap paylaştı.
+1 yılEee ayrılanlara ne duruyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılBen evi terkettim. Kız ya ben ya o demiş o da zor bir süreçteyim hiç bir şey belli değil demiş. Yani kızada kesin bir şey söyleyememiş. Sence o kız bunu elde eder mi?
Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı. Ve hlaa nişanlısınız yani😑
İlginç...02 Yorumla
Soran+1 yılHayır evi terkettim. Sadece anlamaya çalışıyorum çünkü çıldırıcam. Kız ya ben ya o demiş o da zor bir süreçteyim hiç bir şey belli değil demiş. Amacı ne?
Maalesef kız nişanlını kapmış
03 Yorumla
Soran+1 yılKız ya ben ya o demiş o da zor bir süreçteyim hiç bir şey belli değil demiş. Yani kızada kesin bir şey söyleyememiş. Sence o kız dediğin gibi bunu elde eder mi?
Soran+1 yılHaklısın ama ona da kesin bir şey söyleyememiş
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Verdin mi nisanlina? Vermediysen ayril?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Eski nişanlin yani
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 927 cevap paylaştı. Erkeklerin işi belli olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Nişanı neden atmadn
00 Yorumla
+1 yılİmam nikahı ne için pardon da
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılYedeksin knk, bir an önce tekmeyi bas sen ona
00 Yorumla Seni seçseydi onu silerdi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir ama herkese olur mu o değişir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYetmiyor muyum deseydin
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBirlikte oluyor musun
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılYaparken mutlu mu
Soran+1 yılÇok uzun yıllardır birlikteyiz 2 yıl önce nişanlandık ama düğünü hep erteledi ailemde en sonunda imam nikahı istedi.
Cevap sahibi+1 yılOnun yüzünden ertelemis
Soran+1 yılOlabilir… peki başka biriyle niye konuşma ihtiyacı duyuyor? Benle her şeyi yaşıyor
Cevap sahibi+1 yılGel konuşalım
Cevap sahibi+1 yılEvet
Gizli Üye(25-29)+1 yılGirmiş ama sen kabul etmiyorsun
00 Yorumla
+1 yılAbin var mı?
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Eniştenin canı biraz dayak yemek istemiş bence söyle abine ihtiyacını gidersin gevşeğin.
+1 yılgaliba işin yaş
05 Yorumla
- +1 yıl
walla seni sahibi biliyorsa
gönlü ona kayar
Soran+1 yılBasıl sahibi?
- +1 yıl
elinde
cebinde buluyorsa - +1 yıl
sana gurban olsun
+1 yılElde etmiş zaten
10 Yorumlabundan sonra eski nişanlın olmalı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet mümkün
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet girebilir
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılElde edebilir
Gizli Üye(25-29)+1 yılElde edebilir mi ne etmiş işte gözünü aç
01 Yorumla
Soran+1 yılKız ya ben ya o demiş o da zor bir süreçteyim hiç bir şey belli değil demiş. Yani kızada kesin bir şey söyleyememiş ki.
Gizli Üye(36-45)+1 yıldemekki onuda istiyor yilannn
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTabiki neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılğirebilir
00 Yorumla
+1 yılGirebilir
00 Yorumla
+1 yılEder gelir.
00 Yorumla
+1 yılayrıl
00 Yorumla
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Nişanlı olan bir erkeğin aklına başka bir kız girebilir mi? Nişanlımın peşindeki kız onu elde edebilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler