Böyle birisi başka bir kadından da hoşlanabilir mi? Farklı hisler duyabilir mi
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Eğer öyle bir duyguya kapılıyorsa nişanlısını sevmiyordur ve karaktersizdir.
Sevmeyen neden nişanlanır ben de onu anlamıyorum.
Karakteri oturmamış olabilir. Ayrıca nişanlılığın ne olduğunu idrak dahi edememiş galiba
Bence de öyle. Benden hoşlansın falan istemiyorum, aksine hayatında biri olduğunu öğrendiğimden beri uzak duruyorum. Öyle ki selam bile vermiyorum, işle alakalı olmadıkça konuşmuyorum ve hani en son ona gidiyorum sorun olsa bile, öyle diyim. Ona rağmen hala bakıyor, hala laf atıyor, eskisi kadar değil ördüğüm duvarın gayet farkında ama hiçbir şey söylemesin istiyorum ben
Hanımefendi eğer ortamda müsaitseniz onu sert bir dil ile uyarın bu yaptığının yanlış olduğunu söyleyin ve mutlaka mesafe koyun mutlaka.
O mesafeyi fazlaca hissettiriyorum, belki bu bile daha fazla uğraşmak istemesine sebep oluyor
O mesafeyi çok daha sert belirtin. O kişi ile aynı ortamda bulunmak zorunda mısınız durum nedir?
Evet zorundayım, aynı işte çalışıyoruz. Müdür yardımcım. Başkası olsa belki daha sert olurum ama ona gelince en fazla görmezden geliyorum ve benim söylediğim şeylerin üzerine espri yapınca soğuk şekilde karşılık veriyorum veya hiç vermiyorum, o an birkaç kişi bir arada konuşuyorsak ve o da oradaysa hiç bakmıyorum. Herkese sıcakkanlı Bir şekilde bakarken konuşurken ona karşı buz gibiyim, fark etmemesine imkan yok
Hımm anladım. Kendini yetiştirememiş. Size hiç teklifte bulundu mu?
Bulunmadı ama parfümümden tut burcuma kadar sorular sormuş, konuşurken resmen iki üç kere yakınlaşıp içime düşecek gibi olmuş, 1 ay hiç aralıksız şekilde bakmış birisi bu. O sıralar bilmiyordum hayatında biri olduğunu yoksa flört etmezdim hiçbir şekilde. Öğrenince beynimden vurulmuşa döndüm, kötü etkiledi beni. Bakışlarından anlıyorum ben onun, istiyor beni, sesi bile değişiyor. Ben de onu istedim ama artık sadece uzak dursun istiyorum.
Anladım nasıl söylenir bilemiyorum ama açıkçasını söylemek gerekirse yalnızca size sahip olmak istiyor olduğunu düşünüyorum hepsi bu
Ben uzak durdukça onun bu isteği artar endişesi var. Daha kötüsü karşı koyamam endişesi var. 4 yıl oldu böyle hissetmeyeli, umarım aklını başına alır da uzak durur benim yaptığım gibi.
Siz kendinize sahip çıkabiliyorsunuz ama o çıkamıyor. Takıntılıysa ki takıntılı sanırım size sahip olmadan peşinizi bırakmaz
Bir şey yapamaz ama sürekli laf atıp konuşturmaya çalışır işte en fazla. Ben soğuk durdukça anlar da uzaklaşır diye umuyorum
Eğer sert bir dil ile uyardıktan sonra hala devam ediyorsa sandığınız gibi olmayabilir işiniz zor
Onunla hiçbir şekilde muhatap olmak istemiyorum uyarmak için bile olsa...
Umarım bu durumu çözüme kavuşturursunuz hanımefendi.
Umarım...
Birisi senden hoşlansın istiyorsun ama nişanlı öylemi..
Hayır, bu kişinin bana ilgi duyduğuna eminken bir öğrendim ki nişanlanmış, başkası olduğunu bilmiyordum bile nişanını duyana kadar. Hoşlansın istemiyorum ama hoşlandığı belli ve bu nasıl olabilir onu anlamıyorum
Erkekler şaşırmamak lazım çapkın biridir
hissedemez istemez. isteseydi nişanlı kalmaya devam etmezdi
Erkekler de sizde olmayan testesteron hormonu var. Birde genetiğimzde neslin devamı için seks kodlanmış. Bu yüzden farkı kadınlar ile seks yapma isteği hep olacak elimizde değil
nişanlın varken başkasından mı hoşlanıyorsun arzuluyorsun
Nişanlısı olan biri benden hoşlanıyor, eminim boş olmadığına
sen hoşlanmıyorsan uzak dur bence
Öğrendiğimden beri uzak duruyorum zaten. Öyle ki onu görmezden geliyorum ve işle alakalı bile olsa zorunda kalmadıkça onunla iletişim kurmuyorum. Selam vermek dahi içimden gelmiyor
Ama o inatla hala laf atıyor veya konuşturmaya çalışıyor, eskisi kadar sık değil çünkü ördüğüm duvarın farkında gayet ama hiç yapmasa diyorum
hoşelnmıyorsan ilgini çekmiyorsa en iyi çözüm açık sözlü bir şekilde uyarmak rahatsız olduğunu söyle
Hayır çok hoşlandım, bir yanım hala onu istiyor hem de çok istiyor ama ben ondan uzak duruyorum, buz gibiyim ona karşı. O da aynısını yapsın istiyorum ama hala yapmıyor.
tensel çekim var mı onu arzuluyor musun peki
Evet
doğru değil ama çok merak ediyorsan çok arzuluyorsan 1-2 kere öpüş anlarsın zaten uyum var mı
E heralde yani.
Çok saçma, sevmeyen insan neden nişanlanır
Birincisi insan sadece bir kisiyi sevmez ya da arzulamaz
Ikincisi evlilik bu toplumda bir dayatma
Bence korkunç bir durum. Ciddi ilişkisi olan biri başkasından hoşlansa bile bunu belli etmemeli, kaldı ki hisleri güçlü olan biri, başkasını beğense dahi ilgilenmez
O senin şahsi düşüncen
İstiyorsa bile cinsel açıdan istiyordur, ki bu daha yaralayıcı.
Niye? Bir kadin icin arzulanmak cekici bulunmak nasil kotu olabilir ki? Inanirmisin bu malcs dusunce bir tek turk hatunlarina has bir şey. Yabanci kadinlar bundan gurur duyar.
Arzulanmak, istenmek güzel şeyler ama onun hayatında birisi var ve o kişinin yerinde ben de olabilirdim, benim nişanlım başka birisinden hoşlanabilirdi. Böyle bir şeyin ihtimali bile beni üzüyor, yaşayan kim bilir ne hisseder? Kaldı ki ben bu adamı çok rahat ayartabilirim istesem ama istemiyorum, sadece uzak dursun istiyorum.
O zaman uzak durdur ve dur. Hayat senin secim senin
😂 Yok duymaz
Duyuyor ama, anlıyorum ben
Bu kadar eminsen neden soru soruyorsun?
Tuhaf geliyor çünkü bunun olabilmesi
O kişinin başkasını seviyorken sana başka bişeyler hisetmesi, senin için bu kadar derin bir anlam ifade etmeside tuhaf.
Derin anlam ifade etmiyor, tuhaf geliyor. Ona karşı hislerim vardı bunları aşmaya çalışıyorum sadece
Sürekli aklına getirerek kafana takarak nasıl aşacaksın peki?
Aklımdan çıkması için ya tamamen işten çıkmam lazım ya da onun benim üzerime gelmemesi lazım. Üzerime gelmek dediğim, mesela en küçük bir espri bile yapmaması, bakmaması, soğuk durduğumun farkında olduğu halde hala bir şey diyim de cevap versin derdinde. Bu ekonomide işten çıkmak istemiyorum ama onun hareketleri, bakışları çok zorlaştırıyor.
Bilmiyorum zor bir durumdasın, işini seviyorsan zaten çıkmak aptallık olur. Tüm cesaretini toplayıp yüzüne yüzüne benden uzak dur demen lazım.
Adamın müdür yardımcısı olması işi zorlaştırıyor, neden uzak durmamı istiyorsun sana ne yaptım derse yalan söyleyemem ben, sonrası ne olur bilmiyorum. İşimi sevmiyorum, parayı seviyorum o yüzden çıkmak ve yeni iş aramak zor geliyor, alıştım oraya
Belkide müdür yardımcılığının verdiği özgüvenle sana böyle davranıyor da olabilir. Sen dümdüz soğuk davran cevap falan verme.
Arkadaşı gece nişan fotoğrafını paylaşmış. Kızı gördüm, tahmin ettiğim gibi tesettürlü, çok da temiz birine benziyor, güzel de. Muhtemelen onunla yaşayamayacağı şeyleri benimle yaşayabileceğini düşündü ve hani hala bakıyor bana, hala ya.
Orasını bilemeyiz
Neyini bilemeyiz tam olarak
Seni sadece cinsellik için istemesini
Bence %100 öyle. Başka türlü olsa neden nişanlansın? Kız da güzel zaten. Muhtemelen saygın bir geleceğimiz olur diye düşünüyor ama belli yani gözü dışarıda. Gidip beğendiği kadınları biliyorum
Statüsünü kullanıp ego tatmini yapıyordur
Belki.
Duyamaz
Midesizse evet