Evlilik de neler güzel?
Evlilik in güzel yanlarını kötü yanları neler?
Evlilik in güzel yanlarını kötü yanları neler?
Şimdi çıkarlar, evlenmeyin veya bekar kalın derler. Sebebini sorduğumuzda da, aşk ve sevgi yaşanmıyor her şey geçici derler. Çevremde evli olan kişilerin düşünceleri de, ne hikmetse evlenmemiz yönünde.
Anlaştığınız zaman evlilik çok güzel konuşarak anlaştığınız, hayat arkadaşınız, yol arkadaşınız, sırdaşınız, emektaşınız, herşeyiniz oluyor. Fakat anlaşamadığınız zaman çekilmez hal oluyor nefrete kadar gidebiliyor. Kafa dengi biriyle evlenmek önemli. Hem kendi açısından, hem sizi açınızdan bakabilen biriyle. Evliliklerde en büyük sorun kendi tarafından bakmaları, objektif olamamaları. Herkesin bir kapasitesi var kapasiteden fazla beklenti olması. Misal örnek veriyorum bir adam eşinin doğum gününü unuttu diyelim kadın bunun o günü zindana çevirebilir. Ama mesela hatırlatmalar yaparak unutmaması sağlanabilir tabi erkekte yapması gerekeni yapmalı. Bazen hatırlatsanda yapmayan yapmıyor. İki tarafta hoşgörülü olmalı.
Çok güzel bir yorum olmuş gerçekten dediğin gibi olursa evlilik hep güzel olur yoksa her zaman sorunlar olur
En mükemmel dediğimiz evliliklerde de mutlaka sorunlar olur. Eş arasında olmasada çevre etken mutlaka olur konuşup çözdükten sonra her şey hallolur. Teşekkür ederim yorumumu beğenmenize
Doğru İletişim sevgi saygı sadakat olduğu zaman eşler kendilerini anlar sorunlar olursa da birlikte çözmek evliliktir
Rica ederim 🪐🪐
Aynen öyle 👍🏻
Ben bekarım nasip belki karşıma çıkar biri evlenirim ama kim ne olursa olsun dediğim şeylerden ödün vermemeli mutlu olmak için
Bazen ödünde vermek gerekir fedakarlık gibi ama hakedene, eğerki hakeden birisiyse evlilikte duvar örülmez. Zaten bir müddet sonra alışıyorsunuz. Farkında olmadan iki tarafta birbirine ayak uyduruyor. Gönlünüze göre biri olur inşallah mutlu olunuz.
İnşallah işte hepimiz için hayırlısı olsun zor bu zaman da
İki tarafda birbirini anlamaz ise her konuda evlilik boş olue
Hayırlısı olsun
İnşallah
Sen evlimsin
Evet 😊
NE güzel inşallah hep mutlu olursunuz sorunlar olur illaki de en kolay şekilde çözmeni dilerim
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim ☺️ isimsiz 🪐
Asla evlenmemeyi
Neden işte
Kumar oynamak gibidir evlilik.
Bekarken tozpembe olan hersey evlenince qercekler insanın yüzüne vurur.
Karşındakini kişiyi ne kadr iyi tanidgni söylersen söyle hatta beraber büyüdüğün kişi olsun evlendikten sonra emin ol bambaşka biri çıkıyor yani gerçek kisilig çıkıyor. Aynı çatı altında birbirinize odaklanmaya alışmaya çalışırken aile sorunsalı var tbi. İki taraftan birinin ailesi sürekli size müdahale etmeye veya size laf sokustrmaya başlıyor bı taraf sürekli saygısızlık olmasn kötü olmayalm die fedakarlık yaptkca ses cikartmadkca diğer taraf iyice azıtiyor aile durumunda da eşler arasnda da böyle. Bir sorun oldgnda ya da kafaya takılan en ufak sorun odlgnda direk karaindakiyke konuscaksn o kum tanesi kadr küçük sorun büyüyor çığ oluyor
Güzel bir açıklama olmuş evet ama eğer ki bunların doğru bir şekilde yapılrsa saygıdan ödün vermemek ve kendi ailenin düzenini korumak her zaman iyidir
Tabi ki evlenince her şey gün yüzüne çıkar ama kimse dört dörtlük değil her eş birbirinin eksiğini kapatarak tam olurlar evli olurlar benim için evlilik böyle olmalı
Çok doğru kim ne derse desin evlenmeden önce hep reklamını yapar ama gerçek yüzüne çıkınca ya çok iyi olur ya da sorunlar ortaya çıkar
Aynen doğru ama benim gördüğüm şey şu hep
Kızlar genelde hayatları rahat olsun diye zengin biri ya da biraz olsun maddi durum iyi olsun diye biri ile evlenir ama bu sefer diğer sorunlar çıkar işte şiddet aldatma ya da evine bakmayan veya da gerçekten de iyi de olabilir ama bu zaman kızlar genelde böyle
Erkekler de kendini bu yüzden yüksek satıyor ya baba parası ile ya da başka şeyler ile evlenince de sorunlar sorunlar
Ama evlenmeden önce gerçekten sadakatlı ahlaklı sevgili biri ile birlikte olsa zor bir durum olsa da evlenince her şeyi birlikte baş edersin diye düşünüyorum
Evet maalesef bazen acaba diyorum bulabilirmyim diye düşünüyorum gerçekten doğru birini merak ediyorum
Birde kim ne derse desin elimize akıllı telefon gelince evlilikler de bozuldu sanki
Kötü niyet oldumu hep sıkıntı işte
Evet yok dikkat etmek gerekiyor
Cevap
2Cevap
Evli değilim.
dünya çok kısa sadece sevmek gerek yaşamdan kaynaklı bir çok sorun bir şekilde halledilir
Bir bekar olarak evlenmeyin diyorum 😂
Bekar kalmalarını
Neden ki evlilik de ne kötü ki
Bence doğru insan ile evlilik olmadığı için böyle diyorsn
Evet doğru söylüyorsun doğru insan çok az ama kimse dört dörtlük değil eksikleri tamamlamak evlilik değil mi
Sen evlisin sanırım
Evet ama belki boşanmış biri olabilirsin diye düşündüm
Yazabilirmiyim acaba?
Tamam canın sağolsun inşallah her şey senin için iyi olur
Rica ederim 🫶 üzüldüm ama durumuna ister istemez
Evlenmeyin
Neden ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?