Her insan, evleneceği kişinin her halini tanımak, bilmek ister.. Hangi durumlarda nasıl davranıp, tepki verdiğini öğrenmek ister.. Hanımlar.. Evleneceğiniz adama mutlaka perde taktırın.. O zaman anlarsınız ne (!) insan olduğunu.. 😅😅 Sizin tavsiyeniz ne olurdu?
Not: Ben canavar oluyorum resmen.. Perdeye asılıp, kornişlerden sökesin geliyor..
Şimdi bide yeni moda büro tarzı yandan çektirmeli perde.. Hiç estetik olmadığı gibi, söküp takması işkence..
Her sabah İstiklal Marşı eşliğinde perde açıyorum resmen 😕
Perdeyi ben takarım sıkıntı yok 😊sofraya küs oturulmaz, yatağa küs girilmez derdi hep babam, bide ev bacasız koca kahırsız olmaz akıllı kadın idare eder derdi. Yani alttan almak çok önemli sinirliyse aşkım, bebegim, bitanem sakìn ol bak sen üzülünce ben daha çok üzülüyorum derim, bence o an sakinlesir, öyle umuyorum yani 😊aynı anda iki tarafta aslan kesilirse olmaz biri kuzu olmalı
Sinir anında nasil tepkiler verdigini bilmek önemli.. Sonra sadakat testi ben kesin yapardim böyle bisey 😅 Tabi perde asmak ufak tefek tamir işlerinden anlasin Hastalik olur başka bisey olur Allah göstermesin tabi bana iyi bakacağıni bileyim en azindan bir çorba bir nane limon kaynatabilsin Çok şeymi istedim😀
Mesela ben perdeyle mücadele verirken ortalığı savaş alanina çevirme ihtimalimden anam o işi babama yaptirir babam sabirli adam kuzu gibi halleder demekki yillandikça kazaniyorsun o sabri...
Çok uzun aklımda kalan bir kaç maddeler var ama burda açıklanacak şeyler değil mahrem olan şeylerde var. Evliliğin kalitesini huzurunu sağlığını arttıracak ve daimi kılacak güzel öğütler.☺
Evlenmeden once gozunuzu 4 kulaginizi 8 açın. evlendikten sonra 2kulağınla 2gozunun birini kapatın.. şöyle bir bakinca herkes evlenmeye can atiyor ama aslinda evlilik hiç cekilir dert degil arkadaş
En İyi Cevaplar