Umursamaz davrandığı için ayrıldım biraz çaba gösterdi sonra o da kabul etti umarım pişman olmazsın dedi belki bayram mesajı atar dedim atmadı bir daha yazmaz mı ben onun numarasını sildm o sildi mi bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Düzgün erkekleri DEĞİL yamukları bozukları arıza erkekleri "PARASI" için seçenlerin ortak sorunlarıyla ilgili DEjAVU bir soru daha..
Sen çaba gösterdin ilgilendin , senDE aradın sordun ama o aramadı sormadıySA ozaman seni istemiyordur.. Bu ülkede iletişim kurma olmadığı için insanların konuşarak iletişim kurarak bir bağlantıları olmadığını için "insan" gibi dertlerini anlatacak IQ'ye sahip olmadıkları için yaptıkları ortak davranış , ortak hareket bu..aramamak sormamak ve bitirmek.. ama sende kalsik diğer Türk kızları gibi dizi filme ortadan başlayıp ben haklıyım , erkek haksız diye anlatanlardansın. Konuyu kims ebilmiyor kim suçlu kimsuçsuz kimin sorunu arızası ne kimse bilmiyor ve herkes senin anlatımınla erkeği suçlar şekilde düz mantık yorumlar yapıp erkeğe sayıp sövecektir.. IQ'! ler böyle bu ülkede.. ama 1 ALLAH'ın kuluda çıkıp NEDEN BÖYLE OLDU , SEN NE YAPTIN ya da SEN NE YAPMADIN , O VATANDAŞI NEREDEN BULDUN TANIŞTINDA vs.. BUNLARI SORMAZ..
ilginç sorunlu ! ve düzelmeyecek bir ülkeyiz00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılAyrılık süreci genellikle duygusal bir süreçtir ve herkesin tepkileri farklı olabilir. Sevgilinizin bayram mesajı atmaması, ilişkinizin sona erdiğini kabul etmek için bir işaret olabilir. Ancak, bu tek başına bir sonuç çıkarmak için yeterli değildir. İlişkinizin sona erdiğini kabul etmek ve umudunuzu kesmek zor bir adımdır, ancak bazen bu adımı atmak gerekir. İlişkilerde her iki tarafın da duygusal olarak sağlıklı bir şekilde ilerleyebilmesi önemlidir. Eğer ilişkiniz sona erdiyse, kendinize ve duygusal iyiliğinize odaklanmanız önemlidir. Ancak, her durumu genel bir kurala bağlamak doğru olmayabilir. Belki sevgiliniz sadece unutmuş olabilir veya başka sebeplerle mesaj atmamış olabilir. İletişim kurmak ve durumu netleştirmek için onunla konuşma şansınız varsa, bu adımı atmayı düşünebilirsiniz. Ancak, bu konuşmayı yaparken kendinizi korumak ve sağlıklı bir şekilde iletişim kurmak için ihtiyaçlarınızı ve sınırlarınızı unutmamanız önemlidir.
Sonuç olarak, ilişkinizin sona erdiğini kabul etmek ve duygusal iyiliğinize odaklanmak önemlidir. Sevgilinizin bayram mesajı atmaması, ilişkinizin sona erdiği anlamına gelebilir, ancak net bir sonuç çıkarmak için iletişim kurmak önemlidir.
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Aranızda karşılıklı cinsel bir çekim, farkındalık, hayal ya da cinsellik yaşanmışlık durumunda da karşılıklı bir tatmin olmadıysa bu ilişkiden gelecekte bir şey olmaz. Eğer söylediklerimden her hangi biri baskın olursa sana dönüş yapar.
07 Yorumla
Soran+1 yılHer sey cinsellik mi
- +1 yıl
her şey cinsellik mi yaşınız 40 tek kriteriniz bu olabilir ama biz yeni nesil kızların da kriteri var ve bizi cinsel bir obje olarak sayani görmezden gelioz
- +1 yıl
Arkadaşlar hayır benim tek kriterim seks değil. Sekse ulaşmak. Sekse, dürüst bir şekilde ulaşılır, aşık olarak, karşılıklı flört ederek, jest yaparak, tatillere, güzel yemeklere çıkarak ulaşılır. Sinemaya giderek tiyatroya giderek, birlikte yemek yaparak birlikte sosyalleşerek, karşılık müzik dinleyip dans ederek ulaşılır. Evet güzel hanımlar seks düşünüyoruz hepimiz. Bu sadece erkekler için değil kadınlar için de geçerli. Önemli olan sekse ulaşma biçimi.
Soran+1 yılAma ilişkiye giren kişilere de basit muamelesi yapıyor erkekler buna ne diyorsun? Elde ettim havasına giriyorlar
- +1 yıl
Basit erkekler karşılarındaki insanları da basit görürler. Sen sanıyor musun ki o sana seviştin diye basit bakabilen karakter, sen sevişmediğinde sana basit gözüyle bakacak başka bir şey bulmayacak? Ya yere kırıntı dökeceksin pasaklı diyecek, pantolon giyeceksin başkasına poponu sallama diyecek basit diyecek. Konu seks deği burada. Konu, ülkemizde erkeğin de kadının da basit ve aşırı saygısız olması. Gayrılarını anlıyorum ama buna boyun eğmenizi anlamıyorum. Edinilmiş çaresizlik içinde tasmasız inek gibi hepimiz sahibimizi takip ediyoruz. Bu doğru değil. Burada cahil fikirler hayatlarımızı ele geçiriyor ve biz buna göz yumuyoruz.
Lütfen doğru ilişkiyi doğru kişiyi bulmak zor olsa ve bulamasanız bile erkek evlatlarınızı, kadına, kadının seçimlerine, kadının bedenine saygılı yetiştirin hanımlar.
+1 yılAyrılmak isteyen ve ayrılan sensin ve bayram mesajı atmasını beklemen bu durumda çok tuhaf geldi bana açıkçası. Ben şahsen benden ayrılan birisine bayram mesajı atmam.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
55
Cevap
54Cevap
+1 yılSoruyu bir an ben sordum sandım bende 2 gün önce ayrıldım sabah işte oluyordu fazla yazmıyordu o konuda bir şey demiyorum zaten akşam 4 te işten çıkıyordu iki dakika konuşuyorduk ortadan kayboluyordu soruyorum uyudum diyordu sonra iki dakika daha konuşuyorduk yok maç var yok arkadaşlarla takılıyorum diyordu sonra ben yazmayınca da niye yazmadın oluyordu en sonunda da ayrıldım çünkü kendimi değersiz hissettiriyordu çok mu zordu konuşmak arasam açmıyordu geri de dönmüyordu ayrıldıktan sonraki gün aradı bu sefer ben açmadım ayrılırken en çok bana değer veriyormuş kimseye daha önce böyle değer vermemiş dedi ama yersen işte neyse demem o ki seni umursamayanı sen de umursamayacaksın en iyisini yapmışsın kendini iyi hissettiren insanlarla ol mesaj atmıyorsa atmasın sen daha iyilerine layıksın
28 Yorumla- +1 yıl
demişsin ya soruyu ben sordum sandım diye ben de bir an bu yorumu ben yazdım zannettim.
4 gün önce ayrıldı benden ben istemedim. son zamanlarda ilgisi azalmıştı sabah günaydınlaşıyoruz 5dk sonra yine haberlesiriz diyor akşama kadar mesaj yok akşam da yok gece iyi geceler ben uyucam 5dk da bu o kadar. bu durumu birkaç kez dile getirdim ona göre normalmiş. ilişkinin başlarında gün içinde 2-3 kez sorardı napıyosun diye şimdi 1 kez bile sormayınca üzüldüğümü söyledim iletişimsizlik beni üzüyor dedim. 2 hafta önce de aradım sordum bir sorun mu var iki gündür konuşmuyoruz dedim yok ödev yapıyorum sorun yok falan dedi tekrar sordum bir sıkıntı mı var neden konusmuyoruz diye hep bana soruyorsun belki senin sıkıntın var arayan ben miyim Allah Allah gibisinden çıkıştı. ben de uzatmadım. sonra iki gün daha ben yazdım ondan günaydın mesajı gelsin diye bekledim yok. 3 gün geçti aradım açmıyor. yazıyorum ok bırakıp cevaplamıyor. 4 gün önce telefonla aradı ben devam edemeyeceğim dedi. sebebini sordum çok yorulmuş ben onu suçluyormuşum. ertesi gün öğle vakti yazdı buluşalım diye yüzyüze konuşacakmış. yüzyüze de söyledi ben çok yoruldum sen bir sorun mu var diye beni suçluyorsun, kendimi sorunlu hissetmeye başladım üzülüyorum, bence gün içinde normal konuşuyorduk gücüm kalmadı devam edemeyeceğim falan dedi. gözleri sürekli doluyordu bana uzun uzun bakıyordu. sımsıkı sarıldı defalarca, elimi öptü, saçlarımı okşadı. giderken arkasından baktım 2 kez arkaya baktı. en son uzakta durdu döndü bana 5-10sn izledi sonra da gitti. daha önce yine sıkıldım yoruldum dedi gitti ama aylar sonra gelmisti. insan geri gelir mi acaba diye dusunuyor. bence halledebilirdik. sence?
Soran+1 yıl@coldebirbedevi o kadar üzüldüm ki benzer şeyleri yaşıyoruz halbuki bizi ihmal etmeseler arasalar her şey güzel olacaktı. Sevgiliyiz sonuçta aramak lütuf olmamalı. Bu arada bu insanlar ilişki başında deli gibi peşimizden koştular simdi niye böyleler bizi cepte gördüler çünkü...
- +1 yıl
Hep siz mesaj bekliyorsunuz anladığım kadarı ile. Siz bu narsist kafa yapısını bırakın bence. Her şwyi erkekten beklerseniz o ilişki yürümez. Siz erkeği onun sizi sevdiğinden daha fazla sevmediğiniz sürece o ilişki zaten başlamadan bitmiş demektir.
Soran+1 yıl@Strong_Warrior neden umursamaz oluyor bu erkekler biz özledik desek de biz çaba göstermiş oluyoruz adam sonra kendini vazgeçilmez sanıyor iyice umursamiyor ne yapmamız gerek
- +1 yıl
@Strong_Warrior sevgili güçlü savaşçı, bilmeden yorum yapmamak en doğrusudur. ona ilk açılan da bendim, en çok çaba gösteren de, ilgiyi hiçbir zaman esirgemeyen de, sevdiğimi her fırsatta dile getiren de. ben onu suçlamıyorum o da sevdi sevgisini belli etti beni mutlu etti. tek isteğim bu kadar kolay pes etmemesiydi. beni üzen, çözülebilecek bir mesele varken gitmesiydi. şu an ne istiyorum geri gelsin. ben ondan çok bir şey istemedim. gün içinde ben de yazdım defalarca, eskisi gibi benimle uzun sohbetler etmediği için üzüldüğümü dile getirdim. şikayet bile etmedim sadece üzülüyorum dedim. sonra o çok başka şeyler söyledi, onu suçladığımı düşündü. oysa ben sadece ilişkiyi kurtarmak için çabalıyordum.
- +1 yıl
soruyu soran sevgili kardeşim seni çok iyi anlarım. ben ilk kez 1 ay önce benimle 2 hafta iletişimi kesince acaba dedim ayrılsam mı. ama yok hiçbir zaman ona ayrılma konusu ile gitmedim. hep o geldi ayrılalım dedi. tabii canımı çok yakıyor anlattığım gibi çaba sarf ettim o da uğraşsın istedim. şimdi geri gelmesini o kadar isterim ki, ama ayrılan o olduğu için arayamam yazamam soramam. gururumu hiçe sayıp aradığım günler de oldu ama o zaman daha 18'dim. belki de bir süre zamana bırakmak en doğrusudur.
- +1 yıl
@Strong_Warrior açıkcası kendi adıma konuiacak olursam ilk ayrıldığımızda beni küfrederek def etmişti. Suçum yok demiyorum ama bunu da hak etmemiştim. Aradan 1 ay geçti ve ben yazdım ona yeniden sevgili olduk. Kovan o değilmiş gibi sanki ben gitmişim tarzı imalarda bulundu ama olay büyümesin zatwn sıkıntılı günler geçiriyor diye sustum. Sonra da konusu açılmadı zaten. Her şey normal gidiyor konuşuyoruz ediyoruz araşıyoruz. İkimizin de ilgisi birbirimiz de. Ama noldu bilmiyorum birden iletişimimiz azaldı. Dile getirmeme rağmen haklısın daha dikkatli olacağım demesine rağmen yine aynı şekilde davranıyordu. Yine üstüne gitmedim çünkü zaten kavga etmemizi istemiyordu. Kendimce sorun yokmuş her şey iyiymiş gibi davranıp konuşsam da karşındaki insanın seni pek kale almaması insanı itiyor ilişkiden halbuki ben yanında kalmak birbirimize karşı daha ilgili olmamızı istemiştim ama o anlamadı ağzımla söylememe rağmen artık sevilmediğimi hissettiğim yerde durmayıp ayrılmak zorunda kaldım.
- +1 yıl
İui ki ayrıldın
+1 yılTam benlik ve deneyimli biri olarak sana bayram mesajı yazmıyor öyle mi?
1. Neden yazma gereği duymuyor
2. Başkasına yazıyor demek ki bak sana yazma gereği bile duymamis arıza insan
3. Seven insan her daim yazma gereği de duyar
4. Umudunu kes bence ben olsam yüzüne bile bakmam
5. Simdi sana yazsa sen buna geri dönersen ben ancak sana kızarım hemde çok fazla
6. Karaktersiz insan söylenecek sözün bittiği yerdeyim20 Yorumla
+1 yılİnatçı biriyse gurur da yapmış olabilir, bazıları öyle. Sana da umarım pişman olmazsın demiş, daha önce dayanamayıp alttan almışsan ve umursamazlıklarını affetmişsen seni cepte görüyor da olabilir. Bunun da etkisiyle kendine güveni ve gururu artar inat eder sana da sırf o yüzden yazmaz, bizzat yaşıyorum ben de oradan biliyorum, anlamak zor. Özleyip yazabilir de yakınlarda sana ama belki kendi kafasında bitirmiş de olabilir, sen yine de umutlanma çünkı yine üzülen sen olursun. Kendi hayatını güzelleştirmeye, iyileşmeye bak. Bol şans
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
m +1 yılUmursamaz erkeğin yedekleri vardır. Asıl bile değilsindir belkide. Anlayın bunu. Mesaj beklemek nedir ya? Fazla değer, eşeği kral eder. Siktř et
50 Yorumla
+1 yılAyrildin bitti gitti önüne bak artik mesaj bekleme
O seni umusamiyosa sen hic umursama bile hayatina odaklan50 YorumlaBir de sana mi pisman olmazsin ins dedi 🤣 ya bu deger vermeyi bilmeyen vefasiz insanlar icin aci cektiginizi girdukce cok uzuluyorum lutfen yapmayin boş ver def olsun gitsin ya
21 Yorumla- +1 yıl
Akıllı, olgun kadınlar her zaman bir adım öndedir, tebrik ederim keşke herkes sizin gibi düşünse 😊
Aşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı. Kes tatlımm.. Hatta sana bir Abla nasihati diyeyim mi. Ben sevdigimi 5 sene unutamadım.. Sonra elime geçen ne oldu zamanıma yazık etdim.. Sen düşün artık
10 YorumlaŞimdi öncelikle durumumuz benzer olduğundan söylemek istedim, neden numarasını sildiniz? Benim sevgilim ayrıldı gitme dedim defalarca numaramı silince o gün için bitti benim için. Hem numara silip hem neden mesaj bekliyorsunuz öncelikle bunu soruyorum size? Bu yaptığınız hem sizin hem de benim eski sevgilimin biz de artık hayatından çıkarmak istiyor algısı yaratıyor erkeklerde en azından ben de öyle. Numara silipte cidden mesaj bekliyor musunuz?
02 Yorumla
Soran+1 yılÇaba göstermediği için ayrıldım Çaba gösterir belki diye de sildim
Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı. Umursamaz biri derken umursayan her şeyde sana öncelik veren mi olmalı ya da umursama, umursamamak sana göre nasıl bir şey onu çoğu şeyden bıktırdıysan kendinden soğuttuysan gelmesini bekleme, gelsede dünü aratır sana
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılBizde bayram günü öğlen ayrıldık pişman olduk az önce barıştık❤️Seven bırakmaz bırakamaz. Seviyorsanız kendiniz yazın gurur da bi yere kadar. Hem aşkta gurur olmaz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılOfff zor bi durum bu yaa ☹️☹️
Ben de yasamistim benzet asamalari, ve her bir asamasi ayri ayri uzucu idi 🥹
Allah yardimcin olsun.
En mantiklisi bir an once unutman canım !!!
10 Yorumla
+1 yılYazmadan duramazdı sevseydi boş ver yazarsa bile emin ol bosta kaldığındandır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUmursamaz biriyse sende hıc umursama. Yazsa da birsey degismez inan ki benzer bir ilişki yaşadım basta hata mı yaptım bitirerek diye kendimi bile sorguladım ama hata değildi. Ve ayrılırken bitirmek istemiyordu o umuda tutundum belki yazar diye ama yazsa da bisey degısmez bilirsin yine de umut edersin. bu arada yazmaz, o mesaj gelmez…
10 YorumlaHayatımda kendinden şüphe ettiren ask doğru değildir. Giderken bile şüphe bırakarak gidiyo. Kendine olam saygını ön planda tut ve kes umudu
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmışsın kurban bayramı mesajı bekliyorsun 😂😂 Umarım pişman olmazsın, demiş, bayram mesajı için böyle içerleneceksen bayramdan sonra ayrılsaydın.
00 Yorumla Şahsen ben olsam ben de kutlamazdım. Benden ayrıldıktan sonra yabancı gibi görürüm beni yanında istemeyeni ben de hayatımda istemem ve silerim bu kadar basit
00 Yorumla
+1 yılBir ilişki bir kere bittiyse bitmiştir bu tarz şeylerden medet umulmamalı exten next olmaz bir kere bitti dendiyse bir daha bir araya gelinmemeli ne demiş hadise denenmişi denemek yok
00 Yorumlaonun bayram mesajına kalmadın güzelim. e zaten umursamıyor diye ayrılmışsın, çok ta iyi yapmışsın. seni umursamayana karşı niye umut besleyesin?
30 Yorumlaumudu kesmek istiyorsan kesebilirsin. ama tekrar birleşmek istiyorsan da sen mesaj atabilirsin. gereksiz gurur iki tarafa da fayda vermiyor.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kadar mı yokluktasın. Taş gibi erkek var. Seni el üstünde tutacak, ilgiye boğacak, tatillere götürecek birileri dururken neden eski püskü şeylerle illgileniyorsun.
20 YorumlaBitmiş gitmiş şeyden medet ummak ne kadar mantıklı. Umursamaz biriymiş sen burada bunu düşünürken o şu an ohoooo.. yapmayın bunu kendinize.
10 YorumlaKızım sen bitirmişsim erkekler öyle bizim gibi ayrıntılı geniş düşünmüyor onlar çok düz beyinli o yüzden aklına gelmemiştir ya da gelmiştir o bitirdi boş ver demiştir.
20 Yorumla
+1 yılUlan siz kadınlar erkeklerin hayatının içine edersiniz. Yemin ederim hayat sizsiz inanılmaz güzel lan.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Uff yaw ne takıyorsunuz bunları bırak cehennem olsun gıtsın dünyada tek gıbı davranalardan uzak durun popo gıbı kalsın
00 YorumlaAtsa bile geti dönmemelisin. Umudu kesmelisin.
Seni umursamayan birini sevmek, kendine saygısızlık olur.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKim bu altın pipisi öpülesi herif ne iyi etmiş ne kadarda mutludur karı kız kovalıyordur özgürce çimenlerde koşturan atlar gibi
10 Yorumla İlgilenmiyorsa merak edilecek bir tarafı kalmamış
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılUmursamaz birisinden ayrıldığın için ondan bayram mesajı bekliyor olman da ne bileyim
14 Yorumla- +1 yıl
Seviyor demek ki
- +1 yıl
Seni sevmeyen, sana değer vermeyen, seni umursamayan birini sevmek sadece yorar, bıktırır, usandırır; sana herhangi bir getirisi olmaz, götürüsü olur!!!
- +1 yıl
Doğru diyorsun ama işte yeni ayrılmış ya ondan böyledir
- +1 yıl
Ben önüne bakması gerektiğini düşünüyorum, hayat birini bekleyecek kadar adil ve merhametli değil ne yazık ki hak eden sevilmeli, etmeyen sevilmemeli ne olursa olsun kim olursa olsun
+1 yılSenin hala umudun varken neden numarasi sildin.
11 Yorumla- +1 yıl
Umursamaz hallerinden ayrıldın. Birde mesaj mi bekliyosun. Işık goremedim ben. Umudunu kesmelisin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılMadem ayrıldın hatalarından ders çıkar ve önüne bak 👍
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılşu an aynı kaderi paylaşıyoruz ama ît gibi geri dönmek isteyen şu an o. Bana ikide bi yazması bu jadar peşimde dolanmasi beni sadece güldürüyor bunun için teşekkür edicem bi ara!
00 YorumlaSen umudunu kes. Zaten senin için çabalamayan, uğraşmayan biriyle olma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı.
+1 yılNe değişik bi şeysin Yaş 25 üstü ama kafa 16da kalmış
00 Yorumla Bitmiş gibi kara yerin dibine yazsın umurumda olmaz
00 YorumlaYalvar anca belki affeder trip yapmıcaktın, ego mego kalırsınız böyle zero erkeksiz.
00 Yorumla
+1 yılUmursamaz davrandığı için ayrılmışsın ya daha niye hala mesaj bekliyorsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. 😔bende attim cevao vermedi unutmak ve yoluma bakmak gerekli oldugunu hissediyorum
00 Yorumla
+1 yılAtmayabilir.. atacak olan bayramı da beklemez zaten
00 YorumlaSilmistir srn yazmazsan silersen o niye silmesin o niye yazsın her yerde eşitlik =)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı. O bayram mesaj atılmadıysa eğer daha söyleyecek söz bulamıyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSeven insan yazmak için bayramı beklemez. Kendisi bir bahane bulup yazar.
00 Yorumla
+1 yılAyrılıp numarasını sildiğin birinden neden mesaj beklersin ki boş ver hayatına bak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba, terk edildiyseniz veya ilişkiniz birsekilde bittiyse karsi taraftan hamle bekliyin, eger gelmiyorsa ilginizi umudunuzu sevginizi baskasina verin,
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılNumarasını bile silmişsin. Niye mesaj bekliyorsun ki?
00 Yorumla
+1 yılOrtadan kaybolma taktiği yap merak uyandırmak onu sana çeker ve erkekler asla numara silmez işi düşünce bı şekilde ulaşır 🫶🏻🫶🏻
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence kesmelisin. Tamamen bittiği için bayram mesajına da gerek duymamış.
20 Yorumla
+1 yılboş ver gitsin be tatlım, seni kaybettiğine pişman olacağına eminim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden atcakmisiz siz kendinizi ne zannediyorsunuz , helal olsun adama pesinden kosmamis
00 YorumlaZaten umursamiz davrandigi icin ayrilmissin botle biri neden mesaj atsin ki? Uzgunum ama pek umut goremedim
10 YorumlaHem ayrılmışsın hem de onu merak ediyorsun sanki unutamamışsın barışmak istese barışacak gibi bir halin var
00 YorumlaBence sen de pişman ol diye yapıyor ama takma ya değmez erkekler için. Ne de olsa ilk o umursamaz davranmış birazcık kafanı dinle derim.
00 Yorumla
+1 yılUmudunu kes, bekleme ondan bir şey daha
10 YorumlaBen de bunu yaptım, ama bilmiyor ki ona sürpriz bir kargo gönderdim ve yolda 😍
01 Yorumla
+1 yılBayram da küslük olmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılDemekki umursamaz ve kararın dogru
00 Yorumla
+1 yılE sen ayrılmışsın. Adam niye mesaj atsın sana
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 478 cevap paylaştı.
+1 yılMinareden atlar bayramını kutlarım
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılOnu unutmalisin artık
00 Yorumla
+1 yılYeni ayrılmışsınız normal
00 YorumlaAyrıldıysanız niye mesaj atsın ki
00 Yorumla- Devamını Gör (49)
Devamını Gör(94)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!